- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Senin geldiğin yok ki canim ben foto bile attım bebisimin çok net değil ama olsun :)))) senden ne haberrrcanlarım herkese merhaba kusura bakmayın ben takip edemiyorum çünkü nedendir bilmiyorum topiğimin bildirimi gelmiyo banaaa var mı güzel haber alıpta bizimle paylaşacak olan :)
canım bildirim olmayınca dedim kimsecikler konuşmuyo sanırım :) bakıyorum hemennn :)Senin geldiğin yok ki canim ben foto bile attım bebisimin çok net değil ama olsun :)))) senden ne haberrr
oyyyy oyyy oyyy bak sen şu miniğeee canımmm şimdi içime ne dogdu biliyo musun sanki oğluşun olcak senin :)Kızlar minigimin resmi ama hiç net cekemedi doktor ya sinir oldum bu arada kalp sesini bir kez daha dinlemek harikaydı
Valla bilmiyorum canim herkesin içine öyle doğuyor ilk bebegim nasılsa oglan kiz hic farketmez sağlıklı olsun da kalbim kiz dan yana tabi ama her ikisine de sevinirim ben :)oyyyy oyyy oyyy bak sen şu miniğeee canımmm şimdi içime ne dogdu biliyo musun sanki oğluşun olcak senin :)
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimmm yeter ki sağlıkla kucagına al bebeğini...Valla bilmiyorum canim herkesin içine öyle doğuyor ilk bebegim nasılsa oglan kiz hic farketmez sağlıklı olsun da kalbim kiz dan yana tabi ama her ikisine de sevinirim ben :)
Eeeee sen ne yaptın canim benim bat ne zaman ne durumdasin :)hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimmm yeter ki sağlıkla kucagına al bebeğini...
canım bat 15 i :) 10 günümüz var daha bakalım :)Eeeee sen ne yaptın canim benim bat ne zaman ne durumdasin :)
Kız seninle beraber bende heyecanliyorum valla alberenu da öyle valla sizin de hamis oldugunuzu bir duysam valla en az sizin kadar sevinicem :)canım bat 15 i :) 10 günümüz var daha bakalım :)
Canım benim içime dogan hep bir prenses yazarken bile prensese bak sen diye geçiyor içinden :) sağlıklı olsunda o olmuş bu olmus hic farketmez. İnşallah bizim yaramazlarda gelirlerse hamile olmanin kutsal duygusunu yaşarız saglicaklapinar39 .!.:Kız seninle beraber bende heyecanliyorum valla alberenu da öyle valla sizin de hamis oldugunuzu bir duysam valla en az sizin kadar sevinicem :)
canımm bizde seninle çok sevindikkk burda çok ayrı bi diyalog var hepimizin arasında hiç tanımıyoruz birbirimizi ama hiç kimseyle paylaşamadıgımız şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz dost oluyoruz burda bu o kadar güzel bir şey ki :)Kız seninle beraber bende heyecanliyorum valla alberenu da öyle valla sizin de hamis oldugunuzu bir duysam valla en az sizin kadar sevinicem :)
Canlarim benim ya bu ay ikinizinde hayırlı haberlerini alicam insallah hep dua ediyorum inanın sizinle doğuma kadar burda konuşmak istiyorum herşeyimi paylaşmak istiyorum insallah hic bitmez arkadaşlığımızCanım benim içime dogan hep bir prenses yazarken bile prensese bak sen diye geçiyor içinden :) sağlıklı olsunda o olmuş bu olmus hic farketmez. İnşallah bizim yaramazlarda gelirlerse hamile olmanin kutsal duygusunu yaşarız saglicakla
canımsıııınCanlarim benim ya bu ay ikinizinde hayırlı haberlerini alicam insallah hep dua ediyorum inanın sizinle doğuma kadar burda konuşmak istiyorum herşeyimi paylaşmak istiyorum insallah hic bitmez arkadaşlığımız
aynı şekilde tatlımm daha durun güzel günler görcez hep birlikte :)Canım bizim dostluğumuz daim olsun inşallah hamisligimize de dogumLarimizida buradan hep beraber takip edeceğiz.inanın sizinle çok daha rahat konusabiliyorum bir destek oluyor.
Canlarim benim iyiki varsiniz.aynı şekilde tatlımm daha durun güzel günler görcez hep birlikte :)
sende canım benimmm..Canlarim benim iyiki varsiniz.
Inşallah kusum :)canımsıııın
tatlıım hamiş olsam da olmasam da seni burdan uğurlıcam doguma inşallah güzeliiim :)
Ay canim sen benim kalbimi mi okudun böyle ya bu benim en çok sevdiğim beşik aklımda sadece bu var biliyor musun duygularima tercüman oldun resmen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?