- 10 Mart 2015
- 348
- 213
- 33
- 34
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Yaşadığın şehri bilmiyorum ama araştır mutlaka kafanın alacağı bi doktor vardır bi de doktor değiştirdiğini fark edince inceliyor peşine düşüyor diye daha bi ilgileniyor sanki bazı doktorlarevet içime sinmio bana dio mide bulantın midedeki gazdır .peki göğüs ağrım sol kasık ağrımda mı gaz valla adam brni deli etti yok bişey dedi başından savdı resmen deli oldum .. iyi doktor çok önmli gerçekten
Anladım canım çok geçmiş olsun sorma sebebim şuydu ben de düşük yaptım doğum gibi oldu ama benimki adet olmadım ben daha yeni ama benim hamilelikten önce düzenliydi düzen bozulmaz inş yeniden düşünüyoruz e düzensiz olursa yumurtlama ne zaman olacak falan sıkıntıbebek düsünmeden once hep düzenli gelirdi benim 28 gün bazen 29 olurdu ama fazla olmazdi...
takvim tutuyorum yillik..
ama ilk kizimdada simdide ne zaman bebek düsünsem ara her ay aciliyo...
düsügümü 6-7 haftalikken yaptim.
test yaptim pozitif cikti düsük yapmadan iki hafta önce her gün az az kanamam oldu. ic camasirina hic gecmedi ama.
arkadaslarim yerlesme kanamasi dedi ama malesef düsük baslamis. kizimda hic kanamam olmadi.
bideeeeeeeeeeeeeeee pazar hali yikadim astim!!!!!!! pazartesi test yaptim pozitif cikti. onunda etkisi varmi bilmem.
hamis oldugumu aklimin ucundan gecirmedim.
öylesine pazartesi test yaptim. ama nasip degilmis.
var bitane ama randevu alamıom çok dolu .. olmadı bursaya pembe maviye gidicem gibi görnüo eninde sonundaYaşadığın şehri bilmiyorum ama araştır mutlaka kafanın alacağı bi doktor vardır bi de doktor değiştirdiğini fark edince inceliyor peşine düşüyor diye daha bi ilgileniyor sanki bazı doktorlar
Anladım canım çok geçmiş olsun sorma sebebim şuydu ben de düşük yaptım doğum gibi oldu ama benimki adet olmadım ben daha yeni ama benim hamilelikten önce düzenliydi düzen bozulmaz inş yeniden düşünüyoruz e düzensiz olursa yumurtlama ne zaman olacak falan sıkıntı
Benim bebeğim 18 haftalıktı baya zor oldu düşüğüm 20 gün olacak nerdeyse lekelenmem var hala şimdilik korunma sürecindeyiz adet bi gelse düzene girse ben de düşüneceğimbenim düsük adet gibi oldu. test yapmasaydim. dok gitmeseydim anlamazdim..
ama adet düzensizligi fena... dedigin gibi ovulasyon hesabi yapamiyorum
kokulara hassaslastim
sürekli wc cikiyorum.
bunlarda gebelik belirtileri ama cok az benim icin
kizmda tek hatirladigim gögüs uclarimin kasinmasi. bide tursu cekmisti canim cok fena.. baska bi belirtim yoktu.
Ay inşallah hayirlisiyla :)Heh işte yumurtlamissin inşallah Sperm zeki çevik kuvvetli ve de hızlıdir da hemen dölleyiverir
bende pembe maviye gidicem bir yılım dolduğunda bakalm ne olacakOsmangazi tip , medikal,Zübeyde hanim hepsine gittim. Bu ablamında Dr. Bakalım ne olacak vay be nerden nereye iste.
bursalımısın? cnmOsmangazi tip , medikal,Zübeyde hanim hepsine gittim. Bu ablamında Dr. Bakalım ne olacak vay be nerden nereye iste.
yok kuzum balıkesir ben burdada iyi iki doktor var biri gönende biri bandırmada gönendeki benim doktorum oda başından savmaya başladı artık . bandırma çok dolu randevu alamıorum en başında o na gitseydim keşke..insan bilemio ... pembe maviyi öneriolar bir yılım dolana kadr hamile kalamazsam gidicem artık pembe maviyeTubis sen burada mi yaşıyorsun? Hangi Dr. Gidiyorsun şuan ben ren tip Selim beye gidiyorum. Adam çok yoğun kapısı hic bos kalmıyor ama bazenleri çok yoğun olduğu için sanki başından saviyor gibi geliyor mesela bana hala hormon testi yapmadı. Biraz iletişim problemi var. Sormadan birşey anlatmiyor.
balıkesirde yaşuorum annem bursalı bursada kuzenlerim falan var ondan sordum bursayı az da olsa bilirimEvet canim
Bir ayağın burada desene canım.balıkesirde yaşuorum annem bursalı bursada kuzenlerim falan var ondan sordum bursayı az da olsa bilirim
hımm fiyatını duymadım aşsın aşmasın mecbur bi yere gidicemPembe maviyi bende duydum fakat biraz maddi anlamda bizi aşıyor. Bu yüzden gidemedim. Bugün hggc yaptırdım 1,20 çıktı.Dr. yok dedi rahimde artik kalmamış dedi. Önümüzdeki cumartesi günü tekrar gel dedi benim toplantı var nasıl yaparım bilmiyorum.
orda evet ara sıra geliorum bursaya severimde ..Bir ayağın burada desene canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?