• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Bende de var büyük ihtimal krem kıvamında beyaz akintim oluyor benim ama ben sogan değilde bol su ici cem tek çaresi buymuş çünkü sogan korkuyorum ya sokturucu özelliği var ya bebek oluşursa düşebilir diye o yüzden bol bol su içmeye karar verdim
ha okrem bebek olduğuna işaret die biliorum bol suda iyi canım bende bol su içiom artık şu iltihaptan kurtulmam lazm artıkk

evet o engel oluyomuş cnm bir an önce doktora görün ilaç vericek bnm ilaçla tedavi oldum ay hamile kaldım ama şimdi ilaç istemiom ilaç lada olsa tekrarlıo soğan kürüyle atmya çalışıcam bakalım
ilaç vermişti canım kullandım hiç fayda göremedim.bende mi soğan kürünü yapsam.

yo bizde oluruna bıraktık yani bebek bebek diyr tuutturmuyoruz bir yılımız dolmadan tuttutrmuycaz artık olursa allahtan sadece brbrk için uğraşmıycaz biraz da evliliğimizi yaşıycaz
Bebek için uğraşırken de evliliğin tadını çıkarabilirsin birlikteliği bi görev gibi düşünme mesela olur mutlaka bi çok kişi hep tam ümidi kestiğim ay hamile kaldım diyor yaşlarımız daha genç bi çok soruna çare bulunuyor artık hem herşey yolunda olsa bile milyonlarla ifade ediliyor gebelik ihtimali o kadar sperm kendine göre çok büyük bi yol katedip bi yumurta bulacak da yumurta döllenip rahme tutunacak tam bi mucize yani bizim mucizelerimiz de zamanını bekliyor bekleyeceğiz napalım

Bebek için uğraşırken de evliliğin tadını çıkarabilirsin birlikteliği bi görev gibi düşünme mesela olur mutlaka bi çok kişi hep tam ümidi kestiğim ay hamile kaldım diyor yaşlarımız daha genç bi çok soruna çare bulunuyor artık hem herşey yolunda olsa bile milyonlarla ifade ediliyor gebelik ihtimali o kadar sperm kendine göre çok büyük bi yol katedip bi yumurta bulacak da yumurta döllenip rahme tutunacak tam bi mucize yani bizim mucizelerimiz de zamanını bekliyor bekleyeceğiz napalım
hiç görev gibi görmedik ama bebeği çok istedik ve ben hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim ve çok yıprandım bu ay içinde. hep ağladım gecelerce .oyüzden eşimde kızıo artık çok isteyince olmuo artık oluruna bırakalım dio oyüzden bende bıraktım oluruna

Bende de var büyük ihtimal krem kıvamında beyaz akintim oluyor benim ama ben sogan değilde bol su ici cem tek çaresi buymuş çünkü sogan korkuyorum ya sokturucu özelliği var ya bebek oluşursa düşebilir diye o yüzden bol bol su içmeye karar verdim
Soğan kürü söktürücü ama adet söktürücü gibi düşünme yumurta nın çatlamasını kolaylaştırıyor yumurta kalitesini arttırıyor ben soğan kürüyle hamile kalmıştım zaten adetten 2 3 gün sonra başlıyorsun yumurtlama olana kadar temizlenecek temizleniyor

hiç görev gibi görmedik ama bebeği çok istedik ve ben hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim ve çok yıprandım bu ay içinde. hep ağladım gecelerce .oyüzden eşimde kızıo artık çok isteyince olmuo artık oluruna bırakalım dio oyüzden bende bıraktım oluruna
Valla canım hepsinin acısı birdir mutlaka beni yanlış anlama sakın duygularımı ifade edebilmek için söylüyorum ama kendimi koyversem mezarlıktan ayrılamayacağım şu an bile bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama vardır Rabbimin bi bildiği diyip tutuyorum kendimi hem şunu biliyorum kendimi çok yıpratırsam yeni gelecek yavrum nasıl tutunacak bana güçlü olmalıyız bedenen de ruhen de zordur mutlaka ümidim yok diye düşünme bi şeyi kırk kere söylersen olur derler ;)

Soğan kürü söktürücü ama adet söktürücü gibi düşünme yumurta nın çatlamasını kolaylaştırıyor yumurta kalitesini arttırıyor ben soğan kürüyle hamile kalmıştım zaten adetten 2 3 gün sonra başlıyorsun yumurtlama olana kadar temizlenecek temizleniyor
Evet bende çok duydum sogan kuru ile hamile kalanları hemde çok yani aslında tam benlik bişey hamile kalmak için değilde iltihabı tamamen temizliyor ama tadı çok kötü dedikleri için on yargılı davranıp cesaret edemiyorum bir türlü o yüzden şu iciyim diyorum kolayina kaçarak aslında ikisini bir arada yapsak aynı ay kalırız herhalde :)

Valla canım hepsinin acısı birdir mutlaka beni yanlış anlama sakın duygularımı ifade edebilmek için söylüyorum ama kendimi koyversem mezarlıktan ayrılamayacağım şu an bile bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama vardır Rabbimin bi bildiği diyip tutuyorum kendimi hem şunu biliyorum kendimi çok yıpratırsam yeni gelecek yavrum nasıl tutunacak bana güçlü olmalıyız bedenen de ruhen de zordur mutlaka ümidim yok diye düşünme bi şeyi kırk kere söylersen olur derler :KK66:
evet öle düşücek die korktum ve düştü ... bundada vardır bi hayır allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin kendimi koyvermemeye çalıştığım için bu düşüncelrim zaten sadece rabbime bıraktım duamı ediorum gerisini ona bıraktım

Evet bende çok duydum sogan kuru ile hamile kalanları hemde çok yani aslında tam benlik bişey hamile kalmak için değilde iltihabı tamamen temizliyor ama tadı çok kötü dedikleri için on yargılı davranıp cesaret edemiyorum bir türlü o yüzden şu iciyim diyorum kolayina kaçarak aslında ikisini bir arada yapsak aynı ay kalırız herhalde :)
canım okadr kötü değil ben içiorumüç gündür sende başla bi tehlikesi yok düşücek olan zaten düşüo ona yapıcak bişimiz yok allah hayırlı evlatlar versin .. ben yemeklik iki küçük boy (ortaboydan bir miktar küçük) soğandan yapıorum üstüne 3 bardak su kaynatıorum kaynayınca ılımaya bırakıorum öle içiorum cnm

canım okadr kötü değil ben içiorumüç gündür sende başla bi tehlikesi yok düşücek olan zaten düşüo ona yapıcak bişimiz yok allah hayırlı evlatlar versin .. ben yemeklik iki küçük boy (ortaboydan bir miktar küçük) soğandan yapıorum üstüne 3 bardak su kaynatıorum kaynayınca ılımaya bırakıorum öle içiorum cnm
Bakalım bi canim adetimin 7. Günü bende başlarım denerim icebilirsem eğer 15 gun devam ederim doğru diyorsun düşeceği varsa zaten düşer yani hem en azından denemedim demem bi zararı olmaz :)

Bakalım bi canim adetimin 7. Günü bende başlarım denerim icebilirsem eğer 15 gun devam ederim doğru diyorsun düşeceği varsa zaten düşer yani hem en azından denemedim demem bi zararı olmaz :)
iki gün sonrada başlanılabilio saraçoğlu öle demiş bu onun makalesinden
"Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız."

Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:

Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:

“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”

der.

Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:

Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:

“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”

der.[/QUOTE
Ya erhamerrahimin ... ya erhamerrahimin ... ya erhamerrahimin...
Rabbim hayırlı,sağlıklı hamilelikleri nasip etsin...
Sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayi , onlara iyi birer anne baba olmayı , bebeklerimizin de hayırlı birer evlat olmasını nasip etsin. Rabbimden diliyorum. O , ol derse olur. Veren de o alan da o. Güç kudret sahibi olan o bizler birer aciz kullariz. Ona inanır ona siginiriz. Rabbim ol de olsun. Bizleri aratma.

Amin ... Amin .... Amiiinnn...

Back