birlikte bekleyelim :)

Canım bende duyduğumu söyledim onun için anestezi olarak dedim arkadaşa tabi herkesin acıya tepkisi farklı haklisin. Bunlarda bi sınav hepimiz çok üzgün ve mutsuzuz konuşarak biraz rahatliyoruz hayırlısı herşeyin çok şükür ki tedavi imkânları var ağrılı yada ağrısız katlanmak zorundayız yeterki bebisler bize sağlıklı bi şekilde gelsin :)

Hissediyorsun o kadar canım aklında bulunsun dedim.[/QUOTE]
Tamam canım denerim Teşekkürler desteğin için :)

kızlar dün test yapmıştım silik çıktı bügün yaptım hiç birşey yok başına böyle birşey gelen var mı?

Bence bekleyim adet gunu yapayim birde jindam senden ne haber tatlim agrin ayni mi hala benim karnim ara ara agriyo

Hoş buldum canim umutsuz anne olmak yok denemeye devam artık ben ilk hamileligimde evliligimin 8. Ayında hamile kaldım hiç korunmadik belki bu seferde öyle olur benim 6. Hissi çok kuvvetli bir arkadasim bana dedi ki kurtaj olduktan sonra sen 6 ay sonra hamile kalacaksın dedi su an 4. Ayimdayim nasip bakalım kuzular :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…