- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Canım bende duyduğumu söyledim onun için anestezi olarak dedim arkadaşa tabi herkesin acıya tepkisi farklı haklisin. Bunlarda bi sınav hepimiz çok üzgün ve mutsuzuz konuşarak biraz rahatliyoruz hayırlısı herşeyin çok şükür ki tedavi imkânları var ağrılı yada ağrısız katlanmak zorundayız yeterki bebisler bize sağlıklı bi şekilde gelsin :)Nisamelek canım senin için demedim fakat bazılari gerçekten abartiyor. Aslında bu aci eşiği ile ilgili bir durum. Cektirdikten sonra öyle bir içim rahatladı ki aman tüp mu tıkalı aman yapisiklik mi var ondan mi dış gebelik geçirdim simdi ondan mi olmuyor diye kendi kendimi yiyip bitiriyordum. Simdi içim rahat olacak ama zamanı var diye biliyorum çok şükür.
Hissediyorsun o kadar canım aklında bulunsun dedim.[/QUOTE]Hissediyorsu, post: 43434245, member: 665779"]Anestezili olunca sıkabilir miyiz ki kendimizi gerçi anestezi tecrübem yok pek bebeği alırken komple baydılar beni bilincim yerinde olduğu halde ben baya bi kontrol edemedim elimi kolumu yine de aklımda bulunsun çok sağolasın canım
çıkıo ki bilgisayarda kime gittiğinCanım sende gidip gitmediğini söyleme kasik ağrısı ile gittim acilen kurtaja aldılar de senin secim hakkına saygı duymali Dr' da
günaydın cnm batım 22kasım daha var yani :)Günaydın kızlarrrrrrr
Herkese mutlu huzurlu bol hamişli pazarlarbat günü bugün olan var mı?
Benimde 13 kasım 5 gün kaldı ama umidimi git gide kaybediyortm :-(günaydın cnm batım 22kasım daha var yani :)
ben ümitlenmiorum bu ay fazla birlikte olamadık üç günde bir oluoruz umudum yok ztn oluruna bıraktım artıkBenimde 13 kasım 5 gün kaldı ama umidimi git gide kaybediyortm :-(
Ben değerlendirdim ama yine de ümidim yok bakalım artık :-(ben ümitlenmiorum bu ay fazla birlikte olamadık üç günde bir oluoruz umudum yok ztn oluruna bıraktım artık
kısmet cnmBen değerlendirdim ama yine de ümidim yok bakalım artık :-(
olabilio cnm öle hormonlarda dalgalanma olabiliormuş ..kızlar dün test yapmıştım silik çıktı bügün yaptım hiç birşey yok başına böyle birşey gelen var mı?
Canım bi bekle bakalım yarın yaparsınkızlar dün test yapmıştım silik çıktı bügün yaptım hiç birşey yok başına böyle birşey gelen var mı?
sabah yapması şart deil 4 saat bişi yiyip içmesin iki saatte tuvaletini tutsun öle de yapabilirCanım bi bekle bakalım yarın yaparsın
Bi daha sabah ilk idrarınlâ
Normal yani canimolabilio cnm öle hormonlarda dalgalanma olabiliormuş ..
Korkuyorum canim artik yapmayaCanım bi bekle bakalım yarın yaparsın
Bi daha sabah ilk idrarınlâ
Tesekkur ederim canimsabah yapması şart deil 4 saat bişi yiyip içmesin iki saatte tuvaletini tutsun öle de yapabilir
rica ederm cnmTesekkur ederim canim
Hoş buldum canim umutsuz anne olmak yok denemeye devam artık ben ilk hamileligimde evliligimin 8. Ayında hamile kaldım hiç korunmadik belki bu seferde öyle olur benim 6. Hissi çok kuvvetli bir arkadasim bana dedi ki kurtaj olduktan sonra sen 6 ay sonra hamile kalacaksın dedi su an 4. Ayimdayim nasip bakalım kuzular :)Hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?