• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Selam herkese bende 30 eylülde kurtaj olmak zorunda kaldım normalde adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir kurtaj sonrası 32.gün oldum 3 gün önce regl bitti tekrar çalışmalara basliycam doktorum 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum :)
Selam canım hoşgeldin :)
Doktoruna bir görün canım eğer rahmin toparlanmissa zaten o sana korunmana gerek yok diye der

olabilio cnm ya allah hepimize hayırlısını versin ben hep bu hayatta hayırlısını istedim çok üzüldüm çok sınavdan geçtim mükafatı hayatın bana verdiği en güzel şey eşim oldu ♥♥ RABBİM BU GÜNLERİMİ ARATMASIN... AMİNN....
çok güzel söylemişsin canım... Amin inşallah Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsin

baklım yakınımda iyi bir kadın doğumcu var ama başka doktora gidenleri almıomuş bakmuomuş ve randevu almakta zor muş çok doluymuş randevu alabilirsem gidicem
Canım sende gidip gitmediğini söyleme kasik ağrısı ile gittim acilen kurtaja aldılar de senin secim hakkına saygı duymali Dr' da

Melissa1995 umutsuz olmak yok. Olumlu dusunecegiz olumlu olacak tatlım. Hemde hamilelik belirtileri ile reglinkiler ayni oluyor.
Yaa insallah ablacim yaa dayanamadim test yaptim silik cizgi cikti cok belli belirsiz boyle bir kere daha olmustu o yuzden tam heveslenemiyorum

TE="Melisa1995, post: 43433137, member: 683720"]Yaa insallah ablacim yaa dayanamadim test yaptim silik cizgi cikti cok belli belirsiz boyle bir kere daha olmustu o yuzden tam heveslenemiyorum[/QUOTE]
2. Çizgi mi silik çıktı tatlım o zaman kan tahlilinde çıkar pazartesi günü kaç gün kalacak regle

TE="Melisa1995, post: 43433137, member: 683720"]Yaa insallah ablacim yaa dayanamadim test yaptim silik cizgi cikti cok belli belirsiz boyle bir kere daha olmustu o yuzden tam heveslenemiyorum
2. Çizgi mi silik çıktı tatlım o zaman kan tahlilinde çıkar pazartesi günü kaç gün kalacak regle[/QUOTE]
Evet abla 2.cizgi silikti :) 4 gun kalacak abla

[QUOTE="Melisa1995, post: 43433304, member: 6837doğrusu. Çizgi mi silik çıktı tatlım o zaman kan tahlilinde çıkar pazartesi günü kaç gün kalacak regle[/QUOTE]
Evet abla 2.cizgi silikti :) 4 gun kalacak abla[/QUOTE]
O zaman varsa bence kan tahlilinde çıkar ama en doğrusu regl gününü 1. Haftasında yapmak o kadar sabretmek cok zor olur. Pazartesi günü yaptır kan tahlili

[QUOTE="Melisa1995, post: 43433304, member: 6837doğrusu. Çizgi mi silik çıktı tatlım o zaman kan tahlilinde çıkar pazartesi günü kaç gün kalacak regle
Evet abla 2.cizgi silikti :) 4 gun kalacak abla[/QUOTE]
O zaman varsa bence kan tahlilinde çıkar ama en doğrusu regl gününü 1. Haftasında yapmak o kadar sabretmek cok zor olur. Pazartesi günü yaptır kan tahlili[/QUOTE]
Aynen cok zor abla bakcam dayanamazsam gitcem pazartesi tahlile :)

Selam herkese bende 30 eylülde kurtaj olmak zorunda kaldım normalde adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir kurtaj sonrası 32.gün oldum 3 gün önce regl bitti tekrar çalışmalara basliycam doktorum 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum :)
Bi doktora daha görün istersen canım ben de iki 18 haftalıkken kaybettim doktor 2 ay bekle dedi ben de beklemesem mi diyorum ama denizli de iyi bilinen bi doktordan randevu aldım bi de onunla görüşeceğim hamile kalıp yine kaybedersem çok zor gelecek

Bi doktora daha görün istersen canım ben de iki 18 haftalıkken kaybettim doktor 2 ay bekle dedi ben de beklemesem mi diyorum ama denizli de iyi bilinen bi doktordan randevu aldım bi de onunla görüşeceğim hamile kalıp yine kaybedersem çok zor gelecek
Canım benim annemde sağlıkçı birşey olmaz dedi ablam kurtaj sonrası hiç adet gormeden hamile kaldı doktorlar çok ikilemde bu konuda ama evet gideceğim bende hakkımızda hayırlısı artık :)

Canım benim annemde sağlıkçı birşey olmaz dedi ablam kurtaj sonrası hiç adet gormeden hamile kaldı doktorlar çok ikilemde bu konuda ama evet gideceğim bende hakkımızda hayırlısı artık :)
Ya aslında ben doktorun dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum da beni ikileme düşüren şu görümcem bi kaç ay önce 5 haftalık bebeğini kaybetti benim 18 haftalık doktorumuz aynıydı aynı bekleme süresini söyledi hadi sat belli olsun 1 regl beklemeyi anlarım da 5 haftalık rahim le 18 haftalığın toparlanma süresi aynı olmasa gerek doktorlar biraz kendini garantiye almak için öyle diyor bence ki haklı olarak

Ya aslında ben doktorun dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum da beni ikileme düşüren şu görümcem bi kaç ay önce 5 haftalık bebeğini kaybetti benim 18 haftalık doktorumuz aynıydı aynı bekleme süresini söyledi hadi sat belli olsun 1 regl beklemeyi anlarım da 5 haftalık rahim le 18 haftalığın toparlanma süresi aynı olmasa gerek doktorlar biraz kendini garantiye almak için öyle diyor bence ki haklı olarak
Canım olucagi varsa her türlü oluyo çok ünlü doktorların makale vs çok okudum korunmaya gerek yok diyorlar verilen sure annenin psikoloji si açısından die düşünüyor um tabi gebelik haftasında bağlı sizinkide farklı bi durum 18 ve 5 çok uç benimde 5+5 di ama bilemiyorum işte :( sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim hayirlisiyla versin inşallah tekrar :)

Canım olucagi varsa her türlü oluyo çok ünlü doktorların makale vs çok okudum korunmaya gerek yok diyorlar verilen sure annenin psikoloji si açısından die düşünüyor um tabi gebelik haftasında bağlı sizinkide farklı bi durum 18 ve 5 çok uç benimde 5+5 di ama bilemiyorum işte :KK43: sanada çok geçmiş olsun canım Rabbim hayirlisiyla versin inşallah tekrar :)
Valla psikoloji içinse hiç beklememem lazım benim beklemek daha kötü etkiliyor beni zaten ilkini bi sene bekledim hemen olmazsa zaten bekleyeceğim bi ay da böyle beklemiyim sana da geçmiş olsun canım inş hepimiz için hayırlısı olur bakalım öbür doktor ne diyecek

Valla psikoloji içinse hiç beklememem lazım benim beklemek daha kötü etkiliyor beni zaten ilkini bi sene bekledim hemen olmazsa zaten bekleyeceğim bi ay da böyle beklemiyim sana da geçmiş olsun canım inş hepimiz için hayırlısı olur bakalım öbür doktor ne diyecek
Çok zor bi süreç ve beklemek daha çok yoruyor Allah yardımcımiz olsun.. Düşük sonrası da 6 ay korunma suresi veriyorlar anlamadım yanı birşey :(

Çok zor bi süreç ve beklemek daha çok yoruyor Allah yardımcımiz olsun.. Düşük sonrası da 6 ay korunma suresi veriyorlar anlamadım yanı birşey :KK43:
Sana 6 ay mı dediler çok fazla değil mi ya 20li hatalardan sonra sezaryenle alınırsa en az 6 ay diye biliyorum sebep neydi peki düşüğün

Back