• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

Sana 6 ay mı dediler çok fazla değil mi ya 20li hatalardan sonra sezaryenle alınırsa en az 6 ay diye biliyorum sebep neydi peki düşüğün
Yok canım benim kürtaj ve doktor 3 ay dedi. Düşük yapanlara bazı doktorlar o kadar süre veriyor ben bi 8 haftalık bi düşük yaptım hiç doktora gitmedim 2. Ayimda tekrar hamile kaldım Rabbim e şükürler olsun oğlum geldi şimdi 12 yasında 2. Bebek için uğraşıyoruz kürtaj oldu işte :(

Yok canım benim kürtaj ve doktor 3 ay dedi. Düşük yapanlara bazı doktorlar o kadar süre veriyor ben bi 8 haftalık bi düşük yaptım hiç doktora gitmedim 2. Ayimda tekrar hamile kaldım Rabbim e şükürler olsun oğlum geldi şimdi 12 yasında 2. Bebek için uğraşıyoruz kürtaj oldu işte :KK43:
Benim de öyle ikinci ayda oluverse keşke adet olunca rahim filmi çekilecek o da ayrı stres benim için şu sıkıntılı günle bi bitse de hayırlısıyla alsak bebişleri kucağımıza

Benim de öyle ikinci ayda oluverse keşke adet olunca rahim filmi çekilecek o da ayrı stres benim için şu sıkıntılı günle bi bitse de hayırlısıyla alsak bebişleri kucağımıza
Amin inşallah canım anestezi li filmi düşün bence çok kötü oluyor muş Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla olur inşallah bizimde ;)

Pyara anestezili rahim filminde çekilirken çok birşey anlayamiyorsun sadece verdikleri sivida biraz baskı hissediyorsun. Geçtikten sonra agrin oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. Korkma cnm

Pyara anestezili rahim filminde çekilirken çok birşey anlayamiyorsun sadece verdikleri sivida biraz baskı hissediyorsun. Geçtikten sonra agrin oluyor ama dayanılmayacak kadar değil. Korkma cnm
Sağolasın canım göreceğiz artık iyiyse de kötüyse de çekilecek artık olursa ikinciyi kaybetmemek için her önlemi alacağız çare yok

Rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim oğlumu 350 grammış daha rahim açıldı kese aşağı indi yapısal bi bozukluk var mı ona bakılacak ilk gebelikte pek görülmüyormuş böyle erken açılma
Çok üzüldüm canım :( çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle kötü olaylar yaşanmaz kadın olmak çok zor her yönüyle Allah yardımcın olsun yeniden bebisin gelip sana verdiği mutluluk la herşeyi unutturmasi dileğiyle :) ben inanıyorum herşey güzel olucak sadece sabır Rabbim in nasip ettiği zamanı beklemek :)

Sağolasın canım göreceğiz artık iyiyse de kötüyse de çekilecek artık olursa ikinciyi kaybetmemek için her önlemi alacağız çare yok
Gerçekten internette yazılanlara bakma ben cektirdim. Yazdiklarimdan farklı birşey olmuyor. Herşey doğacak bebeklerimiz icin. Evelallah kötü birşey çıkmaz caniim

Çok üzüldüm canım :KK43: çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle kötü olaylar yaşanmaz kadın olmak çok zor her yönüyle Allah yardımcın olsun yeniden bebisin gelip sana verdiği mutluluk la herşeyi unutturmasi dileğiyle :) ben inanıyorum herşey güzel olucak sadece sabır Rabbim in nasip ettiği zamanı beklemek :)
Herşey unutulmaz tamamen unutmak da istemiyorum zaten yumruk kadar yavrumu mezara koydum onu orda unutamam belki içime biraz su serpilir birazcık hafifler belki o bile yetecek çok istiyorum anne olmayı eşim de çok istiyor biliyorum beni üzmemek için herşeyi içinde yaşıyor garibim ama anlıyorum halinden tavrından ikimiz için de toparlanmak için bi umut olacak yeniden olursa

Gerçekten internette yazılanlara bakma ben cektirdim. Yazdiklarimdan farklı birşey olmuyor. Herşey doğacak bebeklerimiz icin. Evelallah kötü birşey çıkmaz caniim
İnternettekiler iyice korkuttu zaten bayıldım falan diyen var hastanede çektiğim kadar acı olamaz herhalde diye düşünüyorum dediğin gibi herşey gelecek bebişler için umarım iyi anlatırım ne zaman çekileceği belli olsun burdan sızlanmaya başlarım gene :)

Canım ben yazmıştım arkadaşa çok kotuymus die
Herşey unutulmaz tamamen unutmak da istemiyorum zaten yumruk kadar yavrumu mezara koydum onu orda unutamam belki içime biraz su serpilir birazcık hafifler belki o bile yetecek çok istiyorum anne olmayı eşim de çok istiyor biliyorum beni üzmemek için herşeyi içinde yaşıyor garibim ama anlıyorum halinden tavrından ikimiz için de toparlanmak için bi umut olacak yeniden olursa
Olur Allah ın izniyle haklisin unutulmaz çok zor çok sancılı bi süreç maalesef biz burda bile olsa konuşup bi nebze rahatlatmaya çalışıyoruz erkekler her şeyi içlerinde yaşıyor ve kimseye belli etmiyor :( çok üzgün olduğunu hissedebiliyorum ama Allah ın takdiri ne diyeceğimi bile bilmiyorum üzgünüm :(

İnternettekiler iyice korkuttu zaten bayıldım falan diyen var hastanede çektiğim kadar acı olamaz herhalde diye düşünüyorum dediğin gibi herşey gelecek bebişler için umarım iyi anlatırım ne zaman çekileceği belli olsun burdan sızlanmaya başlarım gene :)
Ben bu konuda her zaman destek olurum. Bir şeyi hatırlatayim sana sivi verilirken kendini sikmaman gerekiyor. Bilgin olsun canım benim

Canım ben yazmıştım arkadaşa çok kotuymus die

Olur Allah ın izniyle haklisin unutulmaz çok zor çok sancılı bi süreç maalesef biz burda bile olsa konuşup bi nebze rahatlatmaya çalışıyoruz erkekler her şeyi içlerinde yaşıyor ve kimseye belli etmiyor :KK43: çok üzgün olduğunu hissedebiliyorum ama Allah ın takdiri ne diyeceğimi bile bilmiyorum üzgünüm :KK43:
Konuşmak dertleşmek bile iyi geliyor canım sağolasın rahim filmi konusunda senin yazdığından çok daha kötü şeyler okudum çekilince göreceğiz artık dediğin gibi allahın takdiri vardır bi bildiği bidahkini sağ salim nasip eder inş

Ben bu konuda her zaman destek olurum. Bir şeyi hatırlatayim sana sivi verilirken kendini sikmaman gerekiyor. Bilgin olsun canım benim
Anestezili olunca sıkabilir miyiz ki kendimizi gerçi anestezi tecrübem yok pek bebeği alırken komple baydılar beni bilincim yerinde olduğu halde ben baya bi kontrol edemedim elimi kolumu yine de aklımda bulunsun çok sağolasın canım

Nisamelek canım senin için demedim fakat bazılari gerçekten abartiyor. Aslında bu aci eşiği ile ilgili bir durum. Cektirdikten sonra öyle bir içim rahatladı ki aman tüp mu tıkalı aman yapisiklik mi var ondan mi dış gebelik geçirdim simdi ondan mi olmuyor diye kendi kendimi yiyip bitiriyordum. Simdi içim rahat olacak ama zamanı var diye biliyorum çok şükür.

Konuşmak dertleşmek bile iyi geliyor canım sağolasın rahim filmi konusunda senin yazdığından çok daha kötü şeyler okudum çekilince göreceğiz artık dediğin gibi allahın takdiri vardır bi bildiği bidahkini sağ salim nasip eder inş
Sende sağol :) ben olacağına inanıyorum sadece yapmamız gereken pozitif olmak iyi düşünmek Allah gönlüne göre versin :)

Hissediyorsu, post: 43434245, member: 665779"]Anestezili olunca sıkabilir miyiz ki kendimizi gerçi anestezi tecrübem yok pek bebeği alırken komple baydılar beni bilincim yerinde olduğu halde ben baya bi kontrol edemedim elimi kolumu yine de aklımda bulunsun çok sağolasın canım[/QUOTE]
Hissediyorsun o kadar canım aklında bulunsun dedim.

Back