- 18 Şubat 2015
- 260
- 131
- 53
- 38
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Ben sürekli gorunuyorum canım gecen ay şehir disindaydim gidemedim. Klomen ve catlatma iğnesi kullandırdı. Bakalım salı günü ne diyecek bekleyip göreceğiz artikaynen hayırlısı ablacım inşallah vaGittim abla sorun yok dediler. sen gitmiş miydin ?
Ay canım ne demek gel tabi öncelikle geçmiş olsun. Kendini nasıl hissediyorsun?merhaba bende 19ekimde kimysal gebelik geçirdim benide aranıza alırmısınız?
4-5 gun gecsin kan tahlilinde kesin çıkar canım inşallah hayırlı haberler verirsin.Hanımlar ben daha regl olmadım dün olmam gerekiyordu bugünde gelen giden yok yumurtlama gününden 16 gün geçti dün akşam test yaptım negatif çıktı sizce umutlanmalimiyim yada erkenmi
çok kötü çok boş herşey üst üste gelioAy canım ne demek gel tabi öncelikle geçmiş olsun. Kendini nasıl hissediyorsun?
Canım hoş geldinmerhaba bende 19ekimde kimysal gebelik geçirdim benide aranıza alırmısınız?
Gerçekten mı ayyy çok sevindimmmmmm çok mutlu oldummmm hayırlı olsun canım benimmmmToplasın toplasın hepinize sarilcam :) beta :59.84
baya var cnm kimyasaldan sonra 29 ekimde tekrar ilaç ile adet oldum 2kasımda bitti çok var yani daha 22aralık gibi adetimCanım hoş geldinalmaz olur muyuz bata kaç gün var canım
Olsun canım biz sabırla bekleriz :) sen yeter ki sıkı çalışbaya var cnm kimyasaldan sonra 29 ekimde tekrar ilaç ile adet oldum 2kasımda bitti çok var yani daha 22aralık gibi adetim
çaılşıcamda çarsamba doktorun çektiği ultrason biraz kafamı karştırdı kafam karman çormanOlsun canım biz sabırla bekleriz :) sen yeter ki sıkı çalış
inşallah güzel şeyler der ablaBen sürekli gorunuyorum canım gecen ay şehir disindaydim gidemedim. Klomen ve catlatma iğnesi kullandırdı. Bakalım salı günü ne diyecek bekleyip göreceğiz artik
hoşgeldin tubişh :) geçmiş olsunmerhaba bende 19ekimde kimysal gebelik geçirdim benide aranıza alırmısınız?
canım çok sevindim yaa 2 . çizgide var kan testi yaptırcak mısın?Toplasın toplasın hepinize sarilcam :) beta :59.84
saolsın cnm hbhoşgeldin tubişh :) geçmiş olsun
Anladığım kadarı ile farklı bir problemle üst üste gelmiş eğer özel değilse paylaş bizimle rahatlarsinçok kötü çok boş herşey üst üste gelio
allah büyük acı vermesin dedikçe dahada üst üste gelio hani derler ya allah o acıyı unutturacak acı vermesin die ama olmuo
İnşallah canım ilk isim buraya yazmak olacak inan banainşallah güzel şeyler der abla
kimyadal gebelik grçirdim allah başaka acı yaşatmasın drdim arkasından dedemi kaybettim yani herşey üst üste gelioAnladığım kadarı ile farklı bir problemle üst üste gelmiş eğer özel değilse paylaş bizimle rahatlarsin
Ay ne güzel haber oldu böyle çok sevindimasena38 .!.:Toplasın toplasın hepinize sarilcam :) beta :59.84
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalanlara sabir versin.Bende dış gebelik geçirdim. Seni çok iyi anlıyorum. Çok zor süreçler. Bata daha var ama burada heep beraber bazen üzülerek bazen sevinerek sabırla bekleyeceğiz ve tek tek hepimizin güzel haberlerini alacağız. Unutma dertler paylaştıkça azalir. Bizler hep buradayız.uzak yerlerde de olsak hep yan yanayiz tatlim-TubiSh- .!.:kimyadal gebelik grçirdim allah başaka acı yaşatmasın drdim arkasından dedemi kaybettim yani herşey üst üste gelio
Ne dedi ki sana canımçaılşıcamda çarsamba doktorun çektiği ultrason biraz kafamı karştırdı kafam karman çorman
bişi yok dedi ama ultarsonda kocaman bi yuvarlak var neyim nesi anlamadımNe dedi ki sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?