- 19 Temmuz 2023
- 11
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi Busraruzgar1
-
Ne duruyoruz başlayalım birlikteBen de bi 5 kilo versem cok guzel olur
Olur. Uzun zamandır okuyorum burayı ama konu açmamıştım bu başlıktan devam etsek oluyor mu yoksa yeni başlık açmam gerekir mi ?Ben tatimdeyim eve cuma donucem. Cuma sabah kilomu tartip katilicam sana olur mu?
Tamam teşekkür ederim :) O zaman ben buradan Cumaya kadar bilgilendirme yaparım sende Cuma günü katılırsın banaYok burdan devam edebilirsin.
Tamam cuma burdayim tartilincaTamam teşekkür ederim :) O zaman ben buradan Cumaya kadar bilgilendirme yaparım sende Cuma günü katılırsın bana
Yaş , boy , kilo, kaç kilo verdiği , hedefi şeklinde listeler var ya onlardanBöyle liste falan yapabilirsiniz bende katılırım arkadaşta getiririm
Hoop geldim 1 ayda 4 kg aldimBöyle liste falan yapabilirsiniz bende katılırım arkadaşta getiririm
Bende ya nasıl alıyoruz bilmem 1 ayda 4-5 kilo veremeyiz amaHoop geldim 1 ayda 4 kg aldim
Okadar haklisinnki gece 3 de suya diye kalkıp cips yemek suç olmamalıBende ya nasıl alıyoruz bilmem 1 ayda 4-5 kilo veremeyiz ama
Yeme yemeOkadar haklisinnki gece 3 de suya diye kalkıp cips yemek suç olmamalı
1 ayda 5 kilo desek çok mu ütopik kaçar :) Düzenli bir şekilde yaparsak bence verilmeyecek bir kilo değil müsait oldukça öğünlerimizi yazarız ya da fotoğraf olarakta atabiliriz.Böyle liste falan yapabilirsiniz bende katılırım arkadaşta getiririm
Gece kalkıp 3 4 baklava yedim şimdi suçlu kimOkadar haklisinnki gece 3 de suya diye kalkıp cips yemek suç olmamalı
Baklava okadar tatli olmamaliydiGece kalkıp 3 4 baklava yedim şimdi suçlu kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?