Birleme olmadan Hamile kalmak ?

iyi sevindim en azından bebiş kurtulmuş

yalnız ben daha böyle konuları okumuycam ne sürtünerek hamile kalanları nede vajınusmus olup hamile kalanları görmek istemiyorumsenağlamasenağlama
üff nasıl bir imtihansa benim ki dibimde böyle hamile kalanlara birebir şahit omak zorunda kalıyorum birde :umursamaz:depresyonum depreşti yinekafamçokkarıştısenağlamasenağlamadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iyi bari kacmislar, afferin diyemicem, ama cocuk icin en guzeli olmus yani bebek icin, tebrikler Allah mesut eder insallah .

oluyor cnm yıllar önce yaşlı bir kaç komşu ve annemler konuşurken duymuştum hamammları bilirsiniz geceleri erkeklere gündüzleri bayanlara olanlar var işte bir gün anne ve kızı hamama gitmişler (ama çok mutasıp bir aileymiş ) neyse kızda o günden sonra bir değişiklikler başlamış eee yaşı daha 16 mış ve hiç annesi olmadan dışarı çıkmazmış dolayısıyla hamile kalmış olduğunu öğrenince aileside kendiside şaşırmış meğer hamama gitdikleri günüğn bir gün öncesi oraya askerler gelmiş ve araştırıp buşmuşlar çocuğu anlatmışlar dna testi filan yapılmış ve çocuk kızla evlenmiş tuhaf ama olmuş gerçekten ...

anlıyamadım fazla askerler birgün önce ordaysa kız nası hamile kalmış yabiyerdemi saklanmış kızla birliktemi olmuş ay kafam karıştıkafamçokkarıştı

Sehir efsanesi bunlar, spermler dis ortamda 2 saatten fazla canli kalamiyorlar cunkü.

bana da pek ınandırıcı gelmıyo aslında böyle seyler....

buda çok acayip bi durummuş gerçekten ben burda çocuk vajinasının üstüne boşalmış diye kendimi paraladım bana neyse :) kimse inanmadı buna hiç kimse inanamaz canım :)

Son düzenleme:
ay çok alemsiniz kızlar :roflol:
yalnız herşeye tamam da,zar bozulmadan kürtaj olayı bana çok saçma geldi ya.yani nasl olabilir ki,aklım almıyo :uhm:
yani sezeryan gibi bişey mi olacak anlamadım:sm_confused:

ay çok alemsiniz kızlar :roflol:
yalnız herşeye tamam da,zar bozulmadan kürtaj olayı bana çok saçma geldi ya.yani nasl olabilir ki,aklım almıyo :uhm:
yani sezeryan gibi bişey mi olacak anlamadım:sm_confused:

canım iğne yapıyorlar düşmesi için kendi düşürüyor tam bir kürtaj değil yani. neyse zaten kaçmışlar bebiş kurtulmuş

sağol cnm..ay ben çok cahilmişim bu konularda,onu anladım burayı okuyunca -tatlicadiarzu-

aman canım boş ver bu konularda cahil olmak bu zamanda erdem sayılır. bu yöntem sorunlu gebeliklerde kullanılıyor bende ordan biliyorum. bu ara hamile kalcaz diye okumadığımız şey kalmadı. millet böyle çocuk sahibi oluyo hikmetinden sual olunmaz rabbimin

böyle konular açıldımı insanlar bununla dalga geçmeyi veya aşağılamayı ne kadar çok seviyor ...
çünkü öyle ya ben asla bunu yapmam bunu yapan muhakkak salağın tekidir mantığı sabit..

bir düşünün alaya aldığınız bir olay hiçmi başınıza gelmedi...tabi ya gelmemiştir bendeki de soru işte...siz adımınızı ölçerek atıyorsunuz yolda yürürken öyle değil mi? bir adım sonra ne olacağını adınız gibi biliyorsunuz..

herneyse olay iyi neticelenmiş güzel..

Bu gerçekse eğer bende tehlike altındayım ((
Ama bebek sağlıklı olacaksa olsun valla, yeni kürtaj oldum zaten
Neyseki arkadaş gibide bekar değilim....,
Ama banada çok mantıklı gelmedi, sürtünecek üstelik zar bozulmadığı halde hamile kalacak.
Enteresan ama herşey Allahtan diyerek her mucizeyi o yaratır diyerekten belki diyeyim arkadşın olayı adına ...

Merhaba arkadşım bişey sorcaktım sana. Arkadaşının bu yaşadığı durumda ikisi çıplakmıydı yoksa kıyafet var mıydı lütfen cevap verir misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…