N
nina
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayalsevgili
-
oluyor cnm yıllar önce yaşlı bir kaç komşu ve annemler konuşurken duymuştum hamammları bilirsiniz geceleri erkeklere gündüzleri bayanlara olanlar var işte bir gün anne ve kızı hamama gitmişler (ama çok mutasıp bir aileymiş ) neyse kızda o günden sonra bir değişiklikler başlamış eee yaşı daha 16 mış ve hiç annesi olmadan dışarı çıkmazmış dolayısıyla hamile kalmış olduğunu öğrenince aileside kendiside şaşırmış meğer hamama gitdikleri günüğn bir gün öncesi oraya askerler gelmiş ve araştırıp buşmuşlar çocuğu anlatmışlar dna testi filan yapılmış ve çocuk kızla evlenmiş tuhaf ama olmuş gerçekten ...
oluyor cnm yıllar önce yaşlı bir kaç komşu ve annemler konuşurken duymuştum hamammları bilirsiniz geceleri erkeklere gündüzleri bayanlara olanlar var işte bir gün anne ve kızı hamama gitmişler (ama çok mutasıp bir aileymiş ) neyse kızda o günden sonra bir değişiklikler başlamış eee yaşı daha 16 mış ve hiç annesi olmadan dışarı çıkmazmış dolayısıyla hamile kalmış olduğunu öğrenince aileside kendiside şaşırmış meğer hamama gitdikleri günüğn bir gün öncesi oraya askerler gelmiş ve araştırıp buşmuşlar çocuğu anlatmışlar dna testi filan yapılmış ve çocuk kızla evlenmiş tuhaf ama olmuş gerçekten ...
anlıyamadım fazla askerler birgün önce ordaysa kız nası hamile kalmış yabiyerdemi saklanmış kızla birliktemi olmuş ay kafam karıştıkafamçokkarıştı
anlıyamadım fazla askerler birgün önce ordaysa kız nası hamile kalmış yabiyerdemi saklanmış kızla birliktemi olmuş ay kafam karıştıkafamçokkarıştı
ay çok alemsiniz kızlar :roflol:
yalnız herşeye tamam da,zar bozulmadan kürtaj olayı bana çok saçma geldi ya.yani nasl olabilir ki,aklım almıyo :uhm:
yani sezeryan gibi bişey mi olacak anlamadım:sm_confused:
canım iğne yapıyorlar düşmesi için kendi düşürüyor tam bir kürtaj değil yani. neyse zaten kaçmışlar bebiş kurtulmuş
sağol cnm..ay ben çok cahilmişim bu konularda,onu anladım burayı okuyunca -tatlicadiarzu-
sürtünmeden biraz daha ileri gitmişler bence azıcık ucundan yani tövbe tövbe
Merhaba arkadşım bişey sorcaktım sana. Arkadaşının bu yaşadığı durumda ikisi çıplakmıydı yoksa kıyafet var mıydı lütfen cevap verir misin.evet benim bi arkadaşımında başına gelmişti.ailesinden uzak yaşıyordu doğum esnasında ailesine haber verildi babası inanamadı doktorda o zaman kızınız ikinci isayı doğuruyor diye dalga geçmişti.valla bende 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor şaşırıyorum kendime ve böyle ilişkiye girmeden hamile kalanlara allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?