Birkaç gün vaktim kaldı lütfen bakın :(

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.854
Puanlar
158
utanıyorum bu soruyu sorduğum için ama lazer epilasyona gideceğim iki gün sonra. Genital ve popo arası. Şimdi gitmeden jiletlemem lazım fakat ben popo arasını hiç jiletlememiştim yapamadım :( göremiyorum arayı açamıyorum :olamaz:
Bir yol yöntem varmıdır merkezde lazer öncesi yaparlarmıki :olamaz: okursanız en azından bilmiyorum yazın o_O:olamaz:

bilmiyorum hallettin mi??
ayna kullanabilirsin, karşıya bir yere koy. domal sağdan soldan bitir işini..:KK22::KK22:

bilmiyorum hallettin mi??
ayna kullanabilirsin, karşıya bir yere koy. domal sağdan soldan bitir işini..:KK22::KK22:
Hayır cevaplara göre birşey yapacaktım :olamaz: gözümü kapatıp girişeceğim artık ne yapalım :bicak:

Hayır cevaplara göre birşey yapacaktım :olamaz: gözümü kapatıp girişeceğim artık ne yapalım :bicak:

Canım Ne yaptın? Ya çok geç gördüm umarım yetişirim sana. Bana jinekolog bioder tüy dökücüyü önerdi, hem kendini kesme yaralama derdin yok, hem de hassas ciltlerre uygun. Sevgiler

hala beklemedeyim :işsiz:
ben tüy dökücü denemiştim bir tarihte ama o bölgede hem yasak diye biliyorum hemde fena yakmıştı :silah:
:olamaz:

Back