- Konu Sahibi Sweet__Angell
-
korumadan beraber olmuşsunuz
ne kadar şükretseniz azdır ...yani şimdiki antibiyotiğin yan etkileri varmı sorunuz yerine hamileyim ne yapabilirim diye de sorabilirdiniz...
birde sevgilim benden başkasına bakmasın diye cinsellik yaşadığın birinin sevgisine ne kadar inanılır ?
eğer gerçekten sevseydi siz hazır olana kadar beklerdi zorlamazdı ...
Bu kadar önyargıda fazla yani bak simdi bende senin gibi önyargılı konuşucam bakalım hoşuna gidecek mi. Ben senin yazdığın yorumlardan neyi anlıyorum biliyor musun senin sevgilin, kocan yada önceden birlikte olduğun biri seni genç biriyle aldatmış olmalı. Kırıcı olmak istemem ama bu böyle.. Bu kadar önyargı fazla ve kırıcı olmaya başladı. sevgilime şuan gel desem biner uçağa gelir. Bu iş onun için önemli o yüzden ben istemiyorum gelmesini. Bilip bilmeden yorum yapmak yanlış.
Aman şimdi de suçlu ben oldumKardeşim TCK tecavüz sıfatını kullanıyor anlatabildim mi acaba sana ? Hakaret kavramı da lastik gibi olmuş ben ne salak dedim ne küfür ettim ne de aşağıladım bunlar olmadan hakaret söz konusu olamaz. Ayrıca benim ailem çok geniştir nasıl desem sevgilim varsa, cinsellik yaşasam anneme anlatabilirim. Ama ben yaşamıyorum. Bu benim hayatım, benim kararım. Yani anne mantığında bitmiyor iş, kişinin kendi mantığı olması lazım. Buarada konu sizin konunuz olmadığına göre konuya verdiğim cevaplara yorum yazmanızın hiç bir lüzumu yok sanıyorum konu sahibi kendini çok olgun görüyor öyleyse benim yazdığım cevaplara kendisi cevap verebilir. 3.kişi gibi savunma yapmanız anlamsız sonuçta siz de ilişkilerini bilemezsiniz. Derdim polemik değil o yüzden cevap yazmazsanız mutlu olurum. İyi akşamlar
Mesane iltahabi olabilir... Bol bol sivi tüketin ve kisa araliklarda tuvelete cikin bu sekilde temizleyebilirsiniz.. Genital bölge temizligine önem verin.. Ic camasinizi SIK SIK degistirin...Kalite olarak %100 pamuk olan ic camasirlarini tercih edin... Regel disi dönemlerde günlük ped kullanin.. Tuvalet temizliginizi önden arkaya dogru yapin.... En yakin sürede de bir jinekologa görünün..
ışılayy diye başlayan cümlende bana hitap ediyorsan cevap yazacağım elbette haklısın ama pek muhattaba alınacak bir şahıs değilsin
Aman şimdi de suçlu ben oldumKardeşim TCK tecavüz sıfatını kullanıyor anlatabildim mi acaba sana ? Hakaret kavramı da lastik gibi olmuş ben ne salak dedim ne küfür ettim ne de aşağıladım bunlar olmadan hakaret söz konusu olamaz. Ayrıca benim ailem çok geniştir nasıl desem sevgilim varsa, cinsellik yaşasam anneme anlatabilirim. Ama ben yaşamıyorum. Bu benim hayatım, benim kararım. Yani anne mantığında bitmiyor iş, kişinin kendi mantığı olması lazım. Buarada konu sizin konunuz olmadığına göre konuya verdiğim cevaplara yorum yazmanızın hiç bir lüzumu yok sanıyorum konu sahibi kendini çok olgun görüyor öyleyse benim yazdığım cevaplara kendisi cevap verebilir. 3.kişi gibi savunma yapmanız anlamsız sonuçta siz de ilişkilerini bilemezsiniz. Derdim polemik değil o yüzden cevap yazmazsanız mutlu olurum. İyi akşamlar
canım pişman ol diye söylemedim,pişmanlık duyma da ders olsun sana bu önemli olan.basit bir enfeksiyondur umarım,bilincinde ol ki çok daha ciddi enfeksiyonlar olabilir cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanabilirsin,gebe kalabilirsin bunlar için temkinli olmalısın..iyileşeyim bir daha olmayacak diyorsun ama her zaman herşey düşündüğün gibi olmaz,bu tavrında kararlı olduğun halde erkek arkadaşın senin yanında olacaksa ne güzel..
zaten tek gitme telde konuş sonra sevgilinle git
İlahiBenim yaşım 20. 2 yıldır biriyle beraberim o da 23 yaşında. Cinsellik yaşamıyoruz eğer bunu da merak ediyorsan. Eleştirebileciğin bir şey çıkmadı çok üzgünüm
sen dünya sağlık örgütüne göre çocuksun ....ve gerçekten sana ne anlatırsak anlatalım çocuk zihniyetiyle olayın vehametini algılayamayacak durumdasın.....bu 20 yaşına kadar böyle
Sen ' Akıl yaşta değil baştadır' atasözünü hiç duymadın galiba. 3 senede ne kadar çok şey değişecek merak ediyorum gerçekten. Bu arada saçma sapan yorumlar canımı sıkmaya başladı. Ben bu konuyu ilaç hakkında bilgisi olan insanlarla konuşmak için biraz rahatlamak derdimi birileriyle paylaşmak için açtım ama siz beni daha çok strese soktunuz. Gerçekten sağolun.
Madem doktor arkadaşı var mutlaka onunda tanıdığı bir jinekolog vardır..mutlaka doktora git..
Seni yargılamak istemem..Çünkü Resulullah Sallallahualeyhivessellem Kim bir din kardeşini bir günahından ötürü ayıplarsa kendiside o günahı işlemeden ölmez, buyuruyor...Sonuçta benimde bir kızım var.. ama benim yaşantıma ve inaçlarıma çok ters olduğu için, okurken tüylerim diken diken oldu..Eğer ailen bu durumu kabullenemicek bir aileyse ve sevgilin seninle evlenmezse olacakları düşünmek bile istemiyorum..çünkü kimse küçüktü cahildi demiycek acımasızca eleştircekler seni..toplumumuz böyle..Erkeğin elinin kiri diye bakarlar ama kıza yafta yapıştırırlar..İnşallah ailen arkanda durur ve seni yıpratmaz..daha çok küçüksün be kuzum..Senin için dua ediyorum..inşallah sevgilin sana sahip çıkar..
Yok yaa ben 7/24 kızımın peşinde gezicem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?