- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
- Konu Sahibi Sweet__Angell
-
Önyargılı davranmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Tamam aramızda yaş farkı var bende bunu farkındayım. Ama sırf bu yüzden sevgilime pislik, sübyancı, ve tecavüzcü demeni kabul edemem. Lütfen kelimelerini dikkatli seç. Ayrıca sen nerden biliyosun birilerinin ırzına geçtiğini gördün mü yada tanık mı oldun? Çok fazla önyargılısın... Ben bunları okumak için açmadım bu konuyu. Yaptığım hatanın farkındayım diyorum. Ayrıca 18ime girince evlencem de demiyorum. Sevgilimin düşüncesi bu. o ben resit oldugumda evlenmek istiyo ama ben bu konuda erken davranmak istemiyorum. Diğer arkadaşlara yazdığım cevapları okursan görürsün. Yani ben evlenmenin derdine falan düşmedim. Bu konuyu açmamın tek nedeni yaşadığım korku ve ilaç hakkında bilgisi olanlarla konuşmaktı.
Konu sahibi ; öncelikle sen çoğu şeyin farkında değilsin Türk Ceza Kanuna göre senin rızan dahilinde bile birliktelik yaşasanız buna TECAVÜZ denir. 18 YAŞ ALTINDAKİ kızlarla ilişkiye girmek SÜBYANCILIKtırZaten senin gibi genç kızlar olduktan sonra ohoo adamların canına minnet. Çok seviyormuş da evlenecekmiş bırak allah aşkına. Bir kere 25 yaşındaki bi erkek 17 yaşındaki kızla sevgiliyiz demeye çekinmedikten, onunla cinsel ilişki yaşamakta ısrar ettikten sonra ben o erkeğe erkek demem. Çok seven insanda sen burada yardım dilenirken gelip yanında olmasını da bilirdi bilmem anlatabildim mi
Ve İsilay yorumlarımın sonuna kadar arkasındayım.. Herkes seviyor, herkes ergenlikten geçiyor. Bence bu site insanlara doğru yolu göstermek için var daha çok. Alkışlayacak halim yok bu durumu gereken eleştiriyi de yapabilirim öyle değil mi17 yaşındaki çocuk da 25 yaşındaki adam da mı çocuk acaba?? Ben evlenmeden birlikte olmasında değilim bunu anla 17 yaşında daha nüfus cüzdanı annesinin çantasında olan bir kızın bunları yaşamasındayım
Canım aslında 17 yaşında bir genç kızın üstünde kimlik taşıması gerekir annene okulun varsa sınavlarda isteniyor falan de yada polisçevirdi geçen yolda anne sıkıntı yaşıyorum de ve al ama huylandırma çok masumca anne kimliğimi ver artık üstümde taşıycam de kütüphaneden kitap almak sitiyorum soruyorlar de normalde senın yaşındayken heryerde çıkıyor insanın kımlık karşısına ayrıca.
Sakın böyle bir hata yapma işte o zaman polisi boylarsın asla gitme özel bir jinekolog yaşına bakmaz bence neler var ayrıca kimlik sitendiğinide sanmıyorum özel muayenehanelerde erkek arkadaşınla birlikte gitmelisin bence polis falan çağrılmaz yaştan ötürü neler var, çok geçmiş olsun.
Bu yorumlar çok acımasızca değilmi? sevmişler birbirlerini ve ergenliğin verdiği bir cahillik yapmışlar 25 yaşındaki bir erkek 18 yaşındaki bir kızla aynı kafada çünkü erkekler çok daha geç çocukluktan çıkıyor. Bu kızcağızın belki eşi olacak ki çocuk evlenmekten bahsediyor bırakıp kaçmamışki bu kadar hakaret dolu rencide edici sözler savuruyorsunuz. Ben üzüldüm şahsen bu hakaretlere yargılamayın yardımcı olun diye var bence bu site. Hayatı yeni keşfeden iki çocuğun yaptığı cahillik ve korkudan tir tir titreyen halleri var karşımızda. Milyon kişi evlenmeden önce birklikte olabiliyor evlense ne olur evlenmese ne olur ? ne demek sevmişse evlenecekler tabiki.
canım burada yorum yapan insnalara kızmaya hakkın yok..insanlar bende dahil duyunca zaten yaptığının doğru olmadığını söyleyerek seni uyandırmaya çalıştık..sen zaten istediğini alırsın istemediğini almazsın..burada arkadaşı..kardeşi..kuzeni vs. başına böle şeyler gelen insanlar daha fazla hata yapmaman için uyardılar seni kimsenin kınadığı yok..umarım bu durumdan kurtulursun tez zamanda iyleşirsin..gerisi bizi ilgiledirmez zaten ..bunu duymak istediysen senin hayatın bizene kii...
Konu sahibi ; öncelikle sen çoğu şeyin farkında değilsin Türk Ceza Kanuna göre senin rızan dahilinde bile birliktelik yaşasanız buna TECAVÜZ denir. 18 YAŞ ALTINDAKİ kızlarla ilişkiye girmek SÜBYANCILIKtırZaten senin gibi genç kızlar olduktan sonra ohoo adamların canına minnet. Çok seviyormuş da evlenecekmiş bırak allah aşkına. Bir kere 25 yaşındaki bi erkek 17 yaşındaki kızla sevgiliyiz demeye çekinmedikten, onunla cinsel ilişki yaşamakta ısrar ettikten sonra ben o erkeğe erkek demem. Çok seven insanda sen burada yardım dilenirken gelip yanında olmasını da bilirdi bilmem anlatabildim mi
Ve İsilay yorumlarımın sonuna kadar arkasındayım.. Herkes seviyor, herkes ergenlikten geçiyor. Bence bu site insanlara doğru yolu göstermek için var daha çok. Alkışlayacak halim yok bu durumu gereken eleştiriyi de yapabilirim öyle değil mi17 yaşındaki çocuk da 25 yaşındaki adam da mı çocuk acaba?? Ben evlenmeden birlikte olmasında değilim bunu anla 17 yaşında daha nüfus cüzdanı annesinin çantasında olan bir kızın bunları yaşamasındayım
EN KISA ZAMANDA DOKTORA GİTMELİSİN sağlık herşeyden önemli...yapığın şey çok kötü ancak bir hata yapmışsın hata üzerine hata yapma evlilik bu kadar kolay bişey mi tanımadan birlikte oldum diye sırf bu nedenden dolayı evlilik düşünülür mü yapmayın arkadaşlar neler yaşanılıyor evlilikte... yaşın ilerledikçe daha olgun düşüneceksin bence bunu bu yaşta karar verme... yapmasaydın iyiydi ama yapacak bişey yok bence kendine daha fazla zarar verme.
canım geçmiş olsun umarım aynı hatayı bir daha yapmazsın ama önemli olan geçmişte yaptıklarına yanmak değil ders almaktır. benim tek taktığım taraf erke ktir ihtiyacı vardı bendeonu sevdiğim için yaptım deme isteyip yapman bu bahaneden daha iyi ...çok duyuyorum bunu eğer ihtiyaçları varsa elleriylede giderirler merak etme
Bi şekilde ne yap ne et o kimliği al ailenden ve dr a mutlaka git canım,kafana göre ilaç kullanma,madem artık cinsel hayatın aktif,kadınlar en ufak bişeyde hemen ya enfeksiyon,ya mantar olurlar,ya da rahim ağzı yarası vardır ama farkında değilsindir.
mutlaka ama mutlaka bi smear testi yaptırmalısın canım geçmiş olsun..
Haa bu arada dr yaşını asla sorun etmez her genç kıza sorarlar bakire misin değil misin ona göre muayene ederler..
Kanamam çok fazla adetin ilk günü gibi.. Cinsel ilişkide de prezervatif kullanmamıştık. Peki siz ne düsünüyosunuz bi sağlıkcı olarak enfeksiyondan kaynaklı değilse neden olabilir? Ben şuan jinekoloğa gidemiyorum bu durumda. Ama siz rastlamışsınızdır herhalde böyle durumlara.Düsünceniz nedir
Evet doğru yolu göstermek için var hakaret edip yargılamak için değil bence tecavüz edip kaçmamış erkek arkadaşı şehir dışında olması gerekiyormuş telefonlarını kapatıp kaçmamış kardeşimiz zaten bu durumun pişmanlığını yaşıyor ne yapalım toplum olarak elbirliğiyle intiharamı sürükleyelim bu kızcağızı. Hepimizin kardeşi çoluk çocukları var ve bu durum tüm gençlerimizin yüzleştiği bir olay gönül isterdi çevresindeki arkadaşlarından buna engel olabilecek doğru akıl verebilcek birikeri olsaydı ama iş işten geçmiş bundan sonra ne yapabilir. Bu konuda yorum yapmalıyız bence sizin mantığınızda bir annesi varsa zaten hiçbir zaman paylaşamıycaktır bu konuyu ve dilerim sonuçları hayırlı olur.
canım özel mesajlara cevap veremiyorum msj sayımın 100 olması gerekiyormuş. Dediğini yapıcam. Keşke herkes senin gibi mantıklı düşünebilse.. Burda amaç eleştiri yapmak, kınamak değil çözüm bulmak olmalı senin yaptığın gibi.. Sevgilimle az önce konuştuk telefonda. Her saat başı arıyo zaten. Eğer kanama devam ederse 2 gün içinde mutlaka gelcekmiş. Ben ona şuan gel desem gelir zaten ama bu iş onun için çok önemli o yüzden onu zor durumda bırakmak istemiyorum. çok teşekkürler :)
Sweet Angel sana özelden mesaj attım.
Evet doğru yolu göstermek için var hakaret edip yargılamak için değil bence tecavüz edip kaçmamış erkek arkadaşı şehir dışında olması gerekiyormuş telefonlarını kapatıp kaçmamış kardeşimiz zaten bu durumun pişmanlığını yaşıyor ne yapalım toplum olarak elbirliğiyle intiharamı sürükleyelim bu kızcağızı. Hepimizin kardeşi çoluk çocukları var ve bu durum tüm gençlerimizin yüzleştiği bir olay gönül isterdi çevresindeki arkadaşlarından buna engel olabilecek doğru akıl verebilcek birikeri olsaydı ama iş işten geçmiş bundan sonra ne yapabilir. Bu konuda yorum yapmalıyız bence sizin mantığınızda bir annesi varsa zaten hiçbir zaman paylaşamıycaktır bu konuyu ve dilerim sonuçları hayırlı olur.
Yaptığım hatanın farkındayım ama bunun bi dönüşü yok malesef. Şuan zaten çok pişmanım. Onu iyi tanıyorum ve güveniyorum. Güvendiğim ve çok sevdiğim için yaptım. Gözü başkalarına kaysın istemedim. İlişkiyi daha ilerki yaşlarımda evlenince yaşamayı bende isterdim ama sevgilimin ısrarlarına dayanamadım. Evet dediğin gibi bu bi suç aslında. Ailem bu durumu öğrenirse hem benim hem onun açısından büyük sorun olacak biliyorum. Bu yüzden kimseye anlatamadım zaten. Yorumun için teşekkür ederim. Konuşmak beni biraz olsun rahatlatıyo. İlaç da dediğin gibi umarım kötü sonuç vermez.
Evet gördüm msjı teşekkür ediyorum tavsiyen için. ama tek başıma görüşmeye gidemem yani cesaret edemem. Sevgilimin gelmesini beklicem zaten kanama durmazsa çağırıcam 2 gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?