Gebeliğe Hazırlık Birisi beni bilgilendirebilir mii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Tecrübeli ablalarim sorum size pazar günü adetimin 19. Günü hastaneye gittim rahimime bakınca yumurta göremiyorum dedi çatlamış olabilir ya da küçük olabilir dedi progesteron hormonuna bakti ama pazar günü aldı kanı ve bugün yapıldı sonuç bugün çıktı 1.33 doktorum yumurtlaman olmuyor dedi ama benim adetim düzenlidir 28 günde veya en geç 30 günde adet olurum antibiyotik vs kullanmszssam ve adetim 6 gün felan normal şekilde kanamalı olur ve çok sancılı olur sizc böyle birsey mümkün mü doktorum çok iyi bir doktor ama kan testini pazar günü alıp bugün yaptılar sabahtan beri kafam allak bullak olduu

Tabiki olabilir, her ay yumurtlama olmayabilir ama adet olmaya devam ederiz. İcinizi ferah tutun, doktorunuza sorarsiniz iciniz rahat etsin derseniz ama normal bi durum. Eger sorun olacak sekilde yumurtlama yoksa ona gore tedavi gorursunuz

Tabiki olabilir, her ay yumurtlama olmayabilir ama adet olmaya devam ederiz. İcinizi ferah tutun, doktorunuza sorarsiniz iciniz rahat etsin derseniz ama normal bi durum. Eger sorun olacak sekilde yumurtlama yoksa ona gore tedavi gorursunuz
Ben sanki hissediyorum yumurtladigimi kassk ağrısı bel ağrısı ateşim varmış gibi vücudumun sicakligi artıyor ve akıntım çok oluyo

Ovulasyon testi alıp kullanın. Tabi doktor kontrolü gibi olmaz ama yanılma payı çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…