Bırinin Sizden Hoşlandiğını Nasıl Anlarsınız

Amin, teşekkür ederim.
Açıkçası ben birinin benden hoşlandığını gösteren aleni davranışlarını bile kolay kolay anlayamayan bir insanım.
Size eşimin vakti zamanındaki çırpınışlarından örnekler vereyim (Jetonumun kaç köşe olduğu da çıkacak ortaya ya neyse )

Beni her gördüğünde oturuşunu düzeltir, bariz şapşik şapşik sırıtır ve oturacak uygun yer yoksa mutlaka hemen yerini verirdi. Kendi sandalyesinde minder var, benim oturduğum sandalye daha rahatsız görünüyorsa, "Buna otur sen" filan derdi. Bir ortamda hemen "Ne içersin, ne yiyelim, aç mısın" vb. sorardı. Acayip ilgilenirdi ya anlatamam, fırsat kollardı resmen daha çok vakit geçirebilmek için benle. Tek bir alo deyişimle çıkar gelirdi, ne kadar işi olursa olsun, ayarlardı-hallederdi aynı gün gelirdi mutlaka. O kaçamak bakışları... (Görmüştüm ama konduramamıştım)

Ve daha nicesi...
Anlamamışım.
Sizin durumunuz da sizin hislerinizle alakalı.
Ama biraz daha beklemede kalın derim.

Hakkaten jetonunuz sekizgen duruyo cocukcagiz aleni belliediyomus ya

Bende karsi taraftan boyle hareketler yok zaten cok sık gorme sansim olan biride degilim hatta soyle soyleyeyim benim hoslandigim bi baskasi var

Bu arkadaşta normalde selam verirdi sadece bi kac defadir muhabbet etmeye calisiyo gibi

Gecen bizim odaya geldi konusuyiruz falan beni övecek tarzda cumleler kullaniyodu

Gecen gunde bi konuda arkadasla yardima ihtiyacimiz oldu hemen geldi baska bir arkadasiyla yardimci olup hallettiler oyle ben tek basima yaptim falan dedi ama hani kendini gistermeye calisiyor gibi bir hali vardi cok tatliydi yanivondan gormeye hic aliskin olmadigim halkerdi o yuzden sasirdim dogrusu

Hoşlanan/ beğenen/ seven erkek kesinlikle bunu dile getirir.

Aksi mümkün değildir, bu kadar net ve kesin, iki taraf da bekarsa neden uzaktan bakmakla yetinip kızın bir gün başkasıyla birlikte olma ihtimalini uzaktan izlesin ki, kendi dile getiremese biri aracı olur ama o iş olur sonuçta...

Eğer seviyor ama bunu dile getirmiyorsa kızdan bir ışık görmemiştir ve reddedileceğinden yüzde yüz emindir çünkü kız ona kendisini taciz ediyormuş gibi iğrenerek bakıyordur.

Siz karşı tarafın duygularını sorgulayan bir konu açtığınıza göre ona bu denli mesafeli olamazsınız mantıken.

Bir de şu var...

Ben sizin anlattığınız tarzda bakışlara anlam yüklenen durumların sahici olup bir ilişkiye dönüştüğünü görmedim, erkekler fazla flörtçü kızlar fazla hayalci maalesef.

Yani konu başlığınıza gelirsek birinin sizden hoşlandığını o "anlatırsa" anlarsınız ötesi ya sizin görmek istediğiniz ya da onun herkese dağıttığı mavi boncuktur.

Son düzenleme:

Yani acabalık bir durum gibi evet. Size karşı bi ilgisi olabilir de olmayabilir de.
Sizinle arkadaşlık kurarak, bir arkadaşınıza yaklaşmak istemiş de olabilir.
Biraz samimi bir ortam istemiş ve öyle sıcak davranmış da olabilir vb.

Pek çok şey olabilir işte, benim durumum gibi değil, her şeyimizi bilirdik biz iki arkadaş, sizinki ise bir yabancı ile tanışma evresi gibi. Temkinli olmanızda fayda var.

Biz zaten yeni yeni tanisiyoruz belki bu mevzuya biraz aciklik getirmistir

Birde siyle bir durum var acilmadan once karsi taraf az cok tavir ve hareketleriyle kendini gosterir diye dusunuyirum yani merak ettigim sey acilmadan once karsi taraf kendibi nasil belli ederde gosterir

tabiki karşı cinsin tavrı çok önemli.
yani çok ağır ve resmi bi kızsa yüz bulamaz ama varlığını hep hissettirir.
ve peşini de bırakmaz.
en azından uzaktan takip eder, nerde napıyo vs.
bu arada çok şanslıymışsınız, mutluluklar :)

Anlayamıyorum ki
Sadece bir yerde okumuştum ve deneyerek onayladım ki biriyle göz göze gelip kafalarınızı cevirdikten 3 sn sonra tekrar bakın.Eğer o da size bakıyorsa onda sizi farklı kılan bir şey vardır diyordu
Ya da ortamdaki tüm arkadaşlarınızla konuşup arada bir size donuyorsa falan
Biri espiri yapınca dönüp baktığı kişi oluyorsanız...
Bunları hep bir yerlerden okudum,ama mantıklı geliyor gibi

Bunlar aklimda olsun deneyecegim

Engin bilgilerini paylastigin icin tesekkurler arkadasim

Yazdıklarım tecrübe ve gördüklerimden hareketle tanışma süresinden bağımsız geçerli durumlar.

Yani anlattıklarınızda açılma öncesi evreye dair bir şey göremedim.

Gideceğinizi söylemişsiniz ilk defa bir karşı cins üzülmüş gibi bakmış, sanki size kendini beğendirmeye çalışıyor gibiymiş vs, bunlar çok göreceli şeyler.

Çok daha somut şekilde flört edip de adım atmayan, bir ilişki düşünmeyen onca erkek varken tarafsız bir gözle bakınca çocuk gayet kendi halinde görünüyor buradan...

altı yıl sonunda dayanamayıp söyleyen olmuştu
herkes hemen dile getirir diye bir şart yok bence
ama işte siz yine de kapılmayı netleşmeden
netleşince de hemen kapılmayın nolur nolmaz

Sanirim ben tam olarak kendimi ifade edemedim

Soz konusu kisinin bana axilma evresi olarak degilde normal iliskilerde acilmadan once karsi tarafin ilfisini nasil anlarsiniz acisindan sormustum ben

altı yıl sonunda dayanamayıp söyleyen olmuştu
herkes hemen dile getirir diye bir şart yok bence
ama işte siz yine de kapılmayı netleşmeden
netleşince de hemen kapılmayın nolur nolmaz
Yok zaten kapilma durumu soz konusu degil hatta olamazda

Sadece kisinin nedensiz hal tavirlari cok yuhaf geldi

Kafanda soru işareti bırakmayan erkek!!!! Bu kişi nettir, hoşlanıyorsa söyler, sürekli arar, merak eder, sürekli ilgi gösterir

yo onu tedbiren söyledim üzülme diye
yani herkes demiş ya illa söyler seven kişi
altı yıl söylemediyse bence sevip söylemeyen de olur demek istedim
Tesekkur ederim dusunup ikaz ettiginiz icin

Ya acikcasi bende seven erkegin cogunlukla acilacagi fikrindeyim

Fakat erkeklerfe acilmadan once kafalarijda biseyi oturlar yada onlarda hoslanir hoslanmaz acilacak degiller ya bi hal ve hareketlerine yansima donemleri falan olur diye dusunuyorum

O yuzden sadece bubdurumlar nasil anlasilir diye merakimi gidermek istemistim

seven erkek mutlaka açılır seni kaybetmek istemez şöyle davrandı böyle davrandı acaba beni seviyor mu gibi düşüncelere dalma.ilgiliymiş gibi davrandığı halde açılmıyorsa buda sizin onun egosunu okşamanız hoşuna gittiği içindir sevdiği için değil

Sanirim ben tam olarak kendimi ifade edemedim

Soz konusu kisinin bana axilma evresi olarak degilde normal iliskilerde acilmadan once karsi tarafin ilfisini nasil anlarsiniz acisindan sormustum ben

Şimdi oldu, örnekleri kendi üzerinizden verince sanki mevzu o çocukmuş gibi oldu haliyle, belki ileride güzel şeyler olur ama şu an göremedim çünkü.

Genel konuşursak karaktere bağlı bu...

Mesela kimisi çok kararlıdır ilgisini gözüne sokar insanın, terleseniz sırtınıza atlet koyacak kadar çok sizinle meşgul olur ve uzatmadan duygularını açar.

Kimisi ilgi alanlarınızı öğrenir oradan yürür.

Kimisi de arkadaş çevrenizle içli dışlı olup kaleyi içten fethetmeye bakar...

Henüz ilişki başlamadan erkeğin etrafınızda dört dönmesi en tatlı evre zaten heyecan dorukta, iki taraf da duyguların farkında ama usul usul ilerleniyor.

Allah herkese o tatlı heyecanın yaşandığı başlangıçlar ve duyguların azalıp tükenerek sıradanlaştığı değil artarak değerlendiği birliktelikler nasip etsin.

sana öyle gelmiş arkadaşım .bazen insanlar üzüldügünü göstermek için yüzlerini fazla abartılı bir hale sokarlar..
sen aldırma böyle şeylere.. farklı davranıyor yazmışsın ama bence umutlanma.
olacagı varsa zaten olur.

Amin insallah

Ya ne yalan soyleyeyim daha onceden acik acik ilgisini belli eden biri olmustu ama hangi kadin ilgoden hoslanmaz diye dusunurken onun ilgisi diken gibi batip rahatsiz ediyordu ama bununki oyle degil cok tatli geliyo

Zaten aramizda bi samimiyet falanda yok oyle karsilasirsak bi iki cumlelik muhabbetimiz olursa hepsi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…