- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Way be ne askmis oyle masallah Allah nazarlardan saklasin gercekten imrenmemek elde degil
Ya ben soz konusu kisi icin asik falan dusuncesinde degilim ama sahiden bi kac gundur bi farkli sanki kendini bana begendirme cabalari icinde cok yakinimdaki bi insan degil haftada bir kac saat ya görürüm ya gormem ama sahiden bir kac gundur hareketleri bi farkli geliyor
Birde bir kac ay oncesindede biz ayni yerdeydik ben ordan ayrilinca bi arkadasimla vedalasmak icin arkadasima ugradim oda ordaydi gidiyirmusun dedi evet dedin yaaa dedi ama yuzunde hayatinda ilk defa karsi cibsten birinin benim icin uzuldugu ifadesini gormus ve sasirmustim cunku o zamanlar hic muhabvetimiz yoktu hersey merhaba merhabaydi o kadar
Amin, teşekkür ederim.
Açıkçası ben birinin benden hoşlandığını gösteren aleni davranışlarını bile kolay kolay anlayamayan bir insanım.
Size eşimin vakti zamanındaki çırpınışlarından örnekler vereyim (Jetonumun kaç köşe olduğu da çıkacak ortaya ya neyse

Beni her gördüğünde oturuşunu düzeltir, bariz şapşik şapşik sırıtır ve oturacak uygun yer yoksa mutlaka hemen yerini verirdi. Kendi sandalyesinde minder var, benim oturduğum sandalye daha rahatsız görünüyorsa, "Buna otur sen" filan derdi. Bir ortamda hemen "Ne içersin, ne yiyelim, aç mısın" vb. sorardı. Acayip ilgilenirdi ya anlatamam, fırsat kollardı resmen daha çok vakit geçirebilmek için benle. Tek bir alo deyişimle çıkar gelirdi, ne kadar işi olursa olsun, ayarlardı-hallederdi aynı gün gelirdi mutlaka. O kaçamak bakışları... (Görmüştüm ama konduramamıştım)
Ve daha nicesi...
Anlamamışım.
Sizin durumunuz da sizin hislerinizle alakalı.
Ama biraz daha beklemede kalın derim.