birinin kalbini kırdım

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
kızlar şimdi bir şey anlatacagım

instagramda satış yapan bir yer var guvenilir yurtdısından ürünler satıyor ben daha once bu kısının sayfasını takıp edıyordum falan almak istiyardum ürünlerden

sonra bu kişi ile tesadufen sosyal medyada arkadas olduk tanıstık dıyeyım yanı

daha sonra ben bole bole sızden urun almak ıstıyorum dedım o da bana bıraz ındırım yaptı o sekılde alısverısmız oldu

aradan bır sene gectı ben gecenlerde tekrar bır saat aldım hedıye etmek ıstedım ama hedıye edecegım kısıye veremedım

sonra satmak ıstedım satıs sıtelerıne koydum falan sonra aklıma geldı bu kısının ınstagram profılınce bu urun yayınlanmıstı orda begenen ıkı kısı vardı o kısılere mesaj attım saat bende var satmak ıstıyorum almak ıster mısınız dıye

ben kotu bırsey duusnmedım acıkcası bu satıs yapan kısının satısları cok ıyı ve ıyı para kazanıyor ona engellemek dıye duusnmedım

bu mesaj attıgım kısıler bunu satıs yapan kısıye soylemısler

o kısı de bana mesaj attı ıste terbıyesızlık falan dıye cok kızmıs

ben de cok hassasım ve uzuldum aklmda kotuluk olmadan yaptım belkı yaptıgım da yanlıstı ama kotuluk duusnmedım gercekten

daha sonra neyse ozur dıledım ben dedım kotu dusunursunuz dıye dusunmedım falan

benı sayfasından engelledı vatsuptan engelli degilim ama kac kere yazdım yanlıs anladınız dıye ozur dıledım neler yazdım gordu ama cevap vermdı

yanı bır paylaşımımız yok sadece tanısıklıgımız vardır arkadas falan degılız sene de bır ıkı kere ben hanı urunlerın fıyatını sormak ıcın arada yazmısımdır o kadar

ama bana bu olay cok koydu ve dun agladım

her seye aglıyorum ya sınırım bozuldu

ben cok mu hatalıyım ? yada ne bıleyım sole duusndum bırı bana hata yapsa kızarım ama hanı samımı olarak ozur dılese ve ben o kısıyı sevıyorsam eger hayatımdan atmak ıstemem ve ozrunu kabul ederım

ya da dedım ya ne bıleyım ole cok samımı bıle olmadıgım bırıne cok mu anlam yukledım nedır ?

bosvereyım mı ustunde durmayayım mı ? ne dersınız ?

cok da duygusalım ya her seye aglıyorum tv de dızıye bıle bakamıyorum

anlatmak ıstedım hatalı gorebılırsınız hadı basta duusnemedım sonra hadı dedım ozur de dıledım anladım falan da ıste ole engellemesı falan da uzucu oldu benım ıcın

ya sız olsanız uzulur muydunuz ben mı cok anlam yukledım acaba hıc gormedıgım arada bır ıkı kelıme konustugum bırı bana kızdıysa kızdı küstüyse küstü mü ?

yanlış yapmışsınız ama özrünüzü de dilemişsiniz. daha fazla keninizi yıptratmanın da karşı tarafı rahatsız etmenin de alemi yok.
dedım ya bu kısı satısları cok ıyı ve ıyı para kazanıyor ben sadece bır seyı satmak ıstedım ve ıkı kısıye mesaj attım ole toplayıp butun musterılerıne de bıse yazmadım da ne bıleyım ole aman satısına engel olurum falan dıye duusnmedım

hadı dedım ya hatalıyım bu kadar cook kotu bır sey yaptıgımı anlayamadım
hadı hadı daha da hatalıyım dıyorum ya bana bırı hata yapsa ve ozur dılese samımı olarak ben o kısıyı sevıyorsam eger atamam kaybetmek ıstemem bu yuzden de affederım
bana en cok bu koydu ve uzdu

Bi samimiyet kurmussunuz size ürünlerini indirimli veriyor ve parasını bu işten kazanıyor bencede yanlış yapmışsınız. Sizinle konusmak istemiyor demek ki daha fazla üstüne gitmeyin biraz karşınızdaki kisiye zaman verin bence. Kendinizide daha fazla yipratmayin herkes hata yapar.

ürünleri derken dedim ya bir sene önce bir çanta aldım onu bıraz ındırım yaptı
ve aradan bır sene gectı bır tanede saat aldım buna ındırım yapmadı kurtarmıyor dedı tamam dedım

hanı ondan alıp alıp satma dıye bırsey yok ve hanı ıkı kısıye sordum ve hanı onda 300 ben de 200 lıra gelın benden alın demedım alıdıgım fıytta satıyorum duusnursenız dedım

hadı dıyorum ya basta bılmeyerek ben bu hatayı yaotım ama ozur dıledım
ole cok cıddı satısına manı olacak bıse yapmadım

Bunda üzülüp ağlanacak ne var anlamadım. Hata değil de düşünmeden haraket etmişsin bence. Bu işler böyledir önünü kapatırsan düşmanı olursun. Hiç takma hayatnda görmeyeceğin bir insan için kendini üzdüğüne değmez.

Bu kişi bozulmakta haklı iş olarak yapıyor bunu ve işine engel olmussunuz.o yüzden de sizi engellemiş .siz de ustunuze duseni yapmış özür dilemissiniz yapacak birşey yok.zaten onunla sadece tanisikliginiz var bu bir arkadaşlık dostluk değil yani o yüzden bu kadar üzülmeyin.arkadas olsaydınız ozrunuz karşılığında affedebilirdi ama sadece dediğim gibi bir tanışıklık.isine engel olanı engellemiş takmayın kafaniza üzülecek birşey yok

Öncesinde sayfa sahibine mesaj atmanız,izin istemeniz gerekirdi.Kızmakta haklı ama hakaret etmeye de hakkı yokmuş.Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama ,başka birisi de mesaj atıp,değeri olmayan birşeyi satabilir,samimi olmadığınız için ,sizin karakterinizi bilemez sonuçta.

Hatalisiniz cok yada az satis yapmakla alakali degil alinan mal begenilmedi elden cikarmaya calisiliyor izlenimide veriyor bu durumlar.
Ama siz iyi niyetle yaklasmissiniz ozurde dilemissiniz yalvarmaya gerek yok bosverin.

ne bileyim işte tutamadım kendımı ben oleyım
ben de farkındayım da cok anlam yukledıgımın ıste ne bıleyım uzuldum

Bende bana baya bi yüklenenler olur sanmıştım ...
Konum taaa arkalara gitmiş
Çok üstünde duran olmadığına göre heralde o kadar da kötü değil kendimi üzmeyeyim dimi ??

Ya ben aklımın köşesinden kötü birşey geçmeyerek yaptım ama hadi karşı taraf buna kızdı , ben özür diledim çok da açıklama da yaptım
Benim zoruma giden böle atılmak oldu
Ya da bilmiyorum çok önemsedim heralde
Niye böleyim biliyorum ya uzun süre unutamam heralde

Çok fazla özür dilemek suçluluk psikolojisidir. Kendinizi suçlu durumuna düşürmeyin bence. Bilmeden yapmışsınız özrünüzü dilemişsiniz yeterli bence.

Çok fazla özür dilemek suçluluk psikolojisidir. Kendinizi suçlu durumuna düşürmeyin bence. Bilmeden yapmışsınız özrünüzü dilemişsiniz yeterli bence.
Yoo daha artık mesaj atmam ç
Hani herşeyi açıkladım benimle tartıştı falan sonra gerçekten samımı özür dilediğimi belirten bir mesaj yazdım gördü fakat cevap vermedi 2 kere yazdım ikisine de cevap vermedi demek ki ben kadar o bana anlam yüklemedi
Sonuçta ben hatalıysam da ne yaptım bu kadar

Canim olay oldukca basit bisey.Bu kadar kafana takman senin hayatinda biseylerin yolunda gitmedigini gosteriyo.Asil derdin ne onu cozmelisin.Cok hassassin

Canim olay oldukca basit bisey.Bu kadar kafana takman senin hayatinda biseylerin yolunda gitmedigini gosteriyo.Asil derdin ne onu cozmelisin.Cok hassassin
Bir offf desem karşıki dağlar yıkılır diyim o zaman ben size yeter mi ?
Anladınız beni gerçekten teşekkürler
Ama hayatım da bir şeyler değil hiç birşeyler yolunda gitmiyor onu yanlış anladınız

karsi taraf abartmis benim basima gelse neden bana soylemedin oncelikle derdim ozurde dilediyse bunu yapan uzatmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…