- Konu Sahibi nebilimben
-
anlamadımyanlış yapmışsınız ama özrünüzü de dilemişsiniz. daha fazla keninizi yıptratmanın da karşı tarafı rahatsız etmenin de alemi yok.
dedım ya bu kısı satısları cok ıyı ve ıyı para kazanıyor ben sadece bır seyı satmak ıstedım ve ıkı kısıye mesaj attım ole toplayıp butun musterılerıne de bıse yazmadım da ne bıleyım ole aman satısına engel olurum falan dıye duusnmedımyanlış yapmışsınız ama özrünüzü de dilemişsiniz. daha fazla keninizi yıptratmanın da karşı tarafı rahatsız etmenin de alemi yok.
ürünleri derken dedim ya bir sene önce bir çanta aldım onu bıraz ındırım yaptıBi samimiyet kurmussunuz size ürünlerini indirimli veriyor ve parasını bu işten kazanıyor bencede yanlış yapmışsınız. Sizinle konusmak istemiyor demek ki daha fazla üstüne gitmeyin biraz karşınızdaki kisiye zaman verin bence. Kendinizide daha fazla yipratmayin herkes hata yapar.
ne bileyim işte tutamadım kendımı ben oleyımBunda üzülüp ağlanacak ne var anlamadım. Hata değil de düşünmeden haraket etmişsin bence. Bu işler böyledir önünü kapatırsan düşmanı olursun. Hiç takma hayatnda görmeyeceğin bir insan için kendini üzdüğüne değmez.
Anlamadım ?vatsup
Yoo daha artık mesaj atmam çÇok fazla özür dilemek suçluluk psikolojisidir. Kendinizi suçlu durumuna düşürmeyin bence. Bilmeden yapmışsınız özrünüzü dilemişsiniz yeterli bence.
Bir offf desem karşıki dağlar yıkılır diyim o zaman ben size yeter mi ?Canim olay oldukca basit bisey.Bu kadar kafana takman senin hayatinda biseylerin yolunda gitmedigini gosteriyo.Asil derdin ne onu cozmelisin.Cok hassassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?