Birinin ahı tutarmı??

O senin kadersizliğin nerde tuhaf herif var çekmişsin
Ahı onu bulmuş ki mutlu olamamış onu bunu taciz ediyor

Amin inş canım :)
Sen de anlamissin zaten ne yapmaya çalıştığını . Demek ki zamanında içi açmış yüz vermedin diye ki kinini kusmuş.
Ah ah umarım hayırlı biri çıkar karşımıza ya İnsanız ne olursa olsun sevmek sevilmek istiyoruz.

Onun ahi degildir tutan. Bosanmanizda hayir vardir o yuzden bitmistir. Bence en mantiklisi bu kisiyi her yerden engellemek. Cunku sizi uzecrk gibi. Hic cevap yazmayin muhatap da olmayin. Direk engelleyin.

Çok tatlısınız ya :)) görüşmüyorum zaten konuşmuyorumda yazınca cvp vermedim öyle kaldı en son. Bide rahat rahat whatsappa gelsene diyo. Hayır ya ne whatsappı diyorum hadi amaa yazmış. Ağır rahatsız:)))

Yok hayır benim pişman olacağım bişey olamaz çünkü benim kafama takılan ah ettim demesi ve benim sonra yaşadıklarım. Yoksa zaten konuşmayı o an bitirdim sildim o kişiyide. Amacı sanırım konuşmaktı benimle. Çünkü çok laubali yazdı hadi whatsappa gel konuşalm tarzında. Bidaha görüşcegm konuşcagm biri değil yani kesnlkle. Söyledkleri üzdü sadece

Eğer onu yüzüstü bırakıp ümit verseydin ahı tutardı cnm.Ne geçti ki aramızda?Sana umut mu verdim?Sevgili mi olduk ki ahın tutsun manyak? deseydin.
Ay keşke böyle söyleseydm ya. Şuan çok pişman oldum. Neyse bende söyledim yine bişeyler anladıysa tabi

Onun ahi degildir tutan. Bosanmanizda hayir vardir o yuzden bitmistir. Bence en mantiklisi bu kisiyi her yerden engellemek. Cunku sizi uzecrk gibi. Hic cevap yazmayin muhatap da olmayin. Direk engelleyin.
Sildim zaten. Normalde zaten reddetmişim te kaç yıl önce şimdi bana mesleğini söyleyip ahım vardı diyip konuşmaya çalışması çok çok itici. Hata bende eski bi tanıdık olrk düşünüp kabul etmiştm isteğini

Her reddedilen ah etsin o zaman, reddeden kişi de mutlu olamasın oh ne güzel dünya. Bir şey yapmamışsınız umut vermemişsiniz ne ahından bahsediyor. Sizin de dinlemeniz hata, gökten kemik yağardı deseydiniz
Eski okul arkadaşım diye düşünüp sosyal medyada kabul etmiştim isteğini. Hiç aklıma gelmezdi kaç yıl sonra bana onları söyleyeceği.

Amin inşallah. Doğru zamanda doğru kişiler çıksın inşallah. Zaten yeteri kadar üzüldük yıprandık bundan snra böyle saçma sapan adamlarla uğraşmak yerine mutlu olalım..

Yok ben eger bir konusma baslatirsaniz pisman olabilirsiniz anlaminda yazmistim yoksa pisman olunacak bisey yapmadiniz.
Ama kafanizda silip atmaniz iyi olmus.
Üzülmenize gerek yok ahi da tutmaz taktik ugruna sacmalamis
Sanirim reddedilmeyi hazmedememis.

Hazmedememiş yoksa 7 yıl sonra bu konuyu açmazdı. Suç bende normal biri gibi kabul ettim konuşmaya girdim.

Kahkaha attım :))) bence de ağır rahatsız :) Hayır ben anlamıyorum bu asalak özgüven patlaması da özgüvensizlikten geliyo heralde :))) Ne salak insanlar var ya

Kahkaha attım :))) bence de ağır rahatsız :) Hayır ben anlamıyorum bu asalak özgüven patlaması da özgüvensizlikten geliyo heralde :))) Ne salak insanlar var ya

duasıylamı yaşadın bedduasıyla ölesin alakası yok sen umut vermemişsin o kişi yine laga luga yapıyor senle konuşmak için sen takma kafaya suçlu olsan umut versen anlarımda öyle bi durum yok yani bu durumda ahlık bir durumda yok etssede kendine döner

Etmiş kendine dönmüş o zaman, yoksa bu saçma davranışlarının başka açıklaması olamaz:) zavallı ne ah ettiyse bana dönmüş kendine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…