- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Her reddedilen ah etsin o zaman, reddeden kişi de mutlu olamasın oh ne güzel dünya. Bir şey yapmamışsınız umut vermemişsiniz ne ahından bahsediyor. Sizin de dinlemeniz hata, gökten kemik yağardı deseydinizahım vardı sende beni reddetmiştin hiç kimseyle hiç bi zaman mutlu olmanı istemedim
O senin kadersizliğin nerde tuhaf herif var çekmişsinKızlar selam,
Yine ben. Hatırlarsanız çalıştıgım bi kurum hakkında konu açmıştım en son. Ordan ayrıldım daha fazla dayanamadım ama hala paramı alamadm,haftalık olarak anlaşmıştık ama hala paramı vermedi müdür sürekli atlatıp duruyor.
Neyse, bu sefer derdim başka. Dünden beri sürekli aklımda. Belki ben fazla hassas düşünüyor olabilirim ama son yaşadıklarımdan sonra herşeyi kişiselleştiriyorum sanki.
Uzatmadan dün yaşadığım şeyi anlatıyım. Üniversiteye ilk başladıgım yıllarda biri vardı tanıştıgım yani yıl 2009. Aramızda bişey geçmedi çünkü o kişi çevrede çok çapkın olarak tanınan biriydi. Bende o yüzden benimle her sevgili olmak istediğinde reddettim. Bu iki kez fln yaşandı diye hatırlıyorum benim için o kadar önemsiz biriydiki hafızamı yokluyorum zar zor hatırlıyorum ozamanları.
Dün beni sosyal medya hesabımdan ekledi nerden buldu onuda bilmiyorum ama ortak arkadaşlarımız var sanırım o sebeple.
Msj yazdı neyse, en son beni sosyal medyada eski eşimle fotograflarımı görmüş ama biz ozaman sevglydik. Sonra seni bulamadım ara ara aratıyodum seni ama soyadın değişmişti sanırım dedi. Ben hiç bişey yazmadım o yazıyor ard arda.
Sona ilişkin bittimi dedi hala erkek arkadaşım olark düşündüğü için sanırım. Yine bişey demedim.
Bana birden ahım vardı sende beni reddetmiştin hiç kimseyle hiç bi zaman mutlu olmanı istemedim dedi. O an o kadar kötü oldumki anlatamam size. 4 ay oldu evliliğim biteli. Tabiki ona bağlamıyorum çünkü ben umut vermedim sevgili bile olmadık. Ama yinede çok kötü hissettim kendimi. Mutlu olamadım çünkü. Sevdiğim adamla evlendim ama mutlu olamadım..
Saçma görünüyor farkındayım ama gerçekten ah etmişse bana tutmuşmudur? O zamanlar pek ciddiye almamıştım bu kişiyi yani söylediklerini hissettiklerini. Ama dediğim gibi umut vermedim önce ilgili davranıp sonra uzaklaşma gibi bi durum yaşatmadım.
Dünden beri kafama taktım bunu kızlar.
Ne güzel yazmışsınızinşallah olurum hepimiz olalım mutlu. Önemsedim yazdıklarını çünkü acıta acıta söyledi her söylediğini. Onunla konuşmak zorundaymışım gibi davrandı ciddi niyetle olmadıgı apaçık zaten.
Çok tatlısınız ya :)) görüşmüyorum zaten konuşmuyorumda yazınca cvp vermedim öyle kaldı en son. Bide rahat rahat whatsappa gelsene diyo. Hayır ya ne whatsappı diyorum hadi amaa yazmış. Ağır rahatsız:)))Ayy lütfen böyle özgüvensiz takıntılı adamlarla görüşme. Hani diyelim söz konusu bu insan değil başkası. Kültürlü, iyi bi aileden gelmiş, yakışıklı, maddi gücünü kendisini idame ettirebiliyo, saygılı, hatta belki iyi bi dost arkadaş hatta baba olacak bi adam ama takıntılı, özgüvensiz, salak ... Bak o kadar şey varken güzel huyu bi adamın özgüveni yoksa kuaura bakmasın 6-0 geride başlar gözümde. Ah kahretsin bende monaliza değilim ama öyle yani benim için :)) Bi adam da enn önemsediğim şey kararlılık, dik duruş, ve terbiye.. İnan varya sinir halinde herkes ağzından çıkanı duymaz ama trafikte, işte, ne bileyim restorantta hayatın her evresinde bi adam terbiyesizce davranıyosa cık cık.. Bu da asalak gibi bi şey yaa iyi hadi kusmuş rahatlamışta sindirememiş baksana daha karın ağrısı ne acaba?? Görüşmekten kastı ne?? Sakın görüşme. Filozof olacak kadınım da bakma kendime yok ilacım :)))
Yok hayır benim pişman olacağım bişey olamaz çünkü benim kafama takılan ah ettim demesi ve benim sonra yaşadıklarım. Yoksa zaten konuşmayı o an bitirdim sildim o kişiyide. Amacı sanırım konuşmaktı benimle. Çünkü çok laubali yazdı hadi whatsappa gel konuşalm tarzında. Bidaha görüşcegm konuşcagm biri değil yani kesnlkle. Söyledkleri üzdü sadeceBir sekilde esinizden ayrildiginizi ögrenmis
ortak arkadaslardan bulmustur felan demissiniz
bulmamis resmen aratmis taratmis capkinlik listesine farkli bir macera eklemek icin
ve bu yüzden tekrar yanaşmaya calismis
Yoksa ne alaka hemen erkek arkadasinla (güya bilmiyormus ayagina yatiyor) ayrildiniz mi diye niye hemen sorsun
Bilinen bi taktik kadinlarda kadere bagli mistik bir hava yaratmak sanki biz birbirimiz icin yazildik gibi
Tamamen sacma aysk yapiyor dikkatli ol
Zaten capkin oldugunu kendiniz demissiniz
Sonra pisman olup gelip yeni konu acmayasiniz burda
Ay keşke böyle söyleseydm ya. Şuan çok pişman oldum. Neyse bende söyledim yine bişeyler anladıysa tabiEğer onu yüzüstü bırakıp ümit verseydin ahı tutardı cnm.Ne geçti ki aramızda?Sana umut mu verdim?Sevgili mi olduk ki ahın tutsun manyak? deseydin.
Sildim zaten. Normalde zaten reddetmişim te kaç yıl önce şimdi bana mesleğini söyleyip ahım vardı diyip konuşmaya çalışması çok çok itici. Hata bende eski bi tanıdık olrk düşünüp kabul etmiştm isteğiniOnun ahi degildir tutan. Bosanmanizda hayir vardir o yuzden bitmistir. Bence en mantiklisi bu kisiyi her yerden engellemek. Cunku sizi uzecrk gibi. Hic cevap yazmayin muhatap da olmayin. Direk engelleyin.
Eski okul arkadaşım diye düşünüp sosyal medyada kabul etmiştim isteğini. Hiç aklıma gelmezdi kaç yıl sonra bana onları söyleyeceği.Her reddedilen ah etsin o zaman, reddeden kişi de mutlu olamasın oh ne güzel dünya. Bir şey yapmamışsınız umut vermemişsiniz ne ahından bahsediyor. Sizin de dinlemeniz hata, gökten kemik yağardı deseydiniz
Amin inşallah. Doğru zamanda doğru kişiler çıksın inşallah. Zaten yeteri kadar üzüldük yıprandık bundan snra böyle saçma sapan adamlarla uğraşmak yerine mutlu olalım..Amin inş canım :)
Sen de anlamissin zaten ne yapmaya çalıştığını . Demek ki zamanında içi açmış yüz vermedin diye ki kinini kusmuş.
Ah ah umarım hayırlı biri çıkar karşımıza ya İnsanız ne olursa olsun sevmek sevilmek istiyoruz.
Yok hayır benim pişman olacağım bişey olamaz çünkü benim kafama takılan ah ettim demesi ve benim sonra yaşadıklarım. Yoksa zaten konuşmayı o an bitirdim sildim o kişiyide. Amacı sanırım konuşmaktı benimle. Çünkü çok laubali yazdı hadi whatsappa gel konuşalm tarzında. Bidaha görüşcegm konuşcagm biri değil yani kesnlkle. Söyledkleri üzdü sadece
Hazmedememiş yoksa 7 yıl sonra bu konuyu açmazdı. Suç bende normal biri gibi kabul ettim konuşmaya girdim.Yok ben eger bir konusma baslatirsaniz pisman olabilirsiniz anlaminda yazmistim yoksa pisman olunacak bisey yapmadiniz.
Ama kafanizda silip atmaniz iyi olmus.
Üzülmenize gerek yok ahi da tutmaz taktik ugruna sacmalamis
Sanirim reddedilmeyi hazmedememis.
Kahkaha attım :))) bence de ağır rahatsız :) Hayır ben anlamıyorum bu asalak özgüven patlaması da özgüvensizlikten geliyo heralde :))) Ne salak insanlar var yaÇok tatlısınız ya :)) görüşmüyorum zaten konuşmuyorumda yazınca cvp vermedim öyle kaldı en son. Bide rahat rahat whatsappa gelsene diyo. Hayır ya ne whatsappı diyorum hadi amaa yazmış. Ağır rahatsız:)))
Kahkaha attım :))) bence de ağır rahatsız :) Hayır ben anlamıyorum bu asalak özgüven patlaması da özgüvensizlikten geliyo heralde :))) Ne salak insanlar var yaÇok tatlısınız ya :)) görüşmüyorum zaten konuşmuyorumda yazınca cvp vermedim öyle kaldı en son. Bide rahat rahat whatsappa gelsene diyo. Hayır ya ne whatsappı diyorum hadi amaa yazmış. Ağır rahatsız:)))
duasıylamı yaşadın bedduasıyla ölesin alakası yok sen umut vermemişsin o kişi yine laga luga yapıyor senle konuşmak için sen takma kafaya suçlu olsan umut versen anlarımda öyle bi durum yok yani bu durumda ahlık bir durumda yok etssede kendine dönerKızlar selam,
Yine ben. Hatırlarsanız çalıştıgım bi kurum hakkında konu açmıştım en son. Ordan ayrıldım daha fazla dayanamadım ama hala paramı alamadm,haftalık olarak anlaşmıştık ama hala paramı vermedi müdür sürekli atlatıp duruyor.
Neyse, bu sefer derdim başka. Dünden beri sürekli aklımda. Belki ben fazla hassas düşünüyor olabilirim ama son yaşadıklarımdan sonra herşeyi kişiselleştiriyorum sanki.
Uzatmadan dün yaşadığım şeyi anlatıyım. Üniversiteye ilk başladıgım yıllarda biri vardı tanıştıgım yani yıl 2009. Aramızda bişey geçmedi çünkü o kişi çevrede çok çapkın olarak tanınan biriydi. Bende o yüzden benimle her sevgili olmak istediğinde reddettim. Bu iki kez fln yaşandı diye hatırlıyorum benim için o kadar önemsiz biriydiki hafızamı yokluyorum zar zor hatırlıyorum ozamanları.
Dün beni sosyal medya hesabımdan ekledi nerden buldu onuda bilmiyorum ama ortak arkadaşlarımız var sanırım o sebeple.
Msj yazdı neyse, en son beni sosyal medyada eski eşimle fotograflarımı görmüş ama biz ozaman sevglydik. Sonra seni bulamadım ara ara aratıyodum seni ama soyadın değişmişti sanırım dedi. Ben hiç bişey yazmadım o yazıyor ard arda.
Sona ilişkin bittimi dedi hala erkek arkadaşım olark düşündüğü için sanırım. Yine bişey demedim.
Bana birden ahım vardı sende beni reddetmiştin hiç kimseyle hiç bi zaman mutlu olmanı istemedim dedi. O an o kadar kötü oldumki anlatamam size. 4 ay oldu evliliğim biteli. Tabiki ona bağlamıyorum çünkü ben umut vermedim sevgili bile olmadık. Ama yinede çok kötü hissettim kendimi. Mutlu olamadım çünkü. Sevdiğim adamla evlendim ama mutlu olamadım..
Saçma görünüyor farkındayım ama gerçekten ah etmişse bana tutmuşmudur? O zamanlar pek ciddiye almamıştım bu kişiyi yani söylediklerini hissettiklerini. Ama dediğim gibi umut vermedim önce ilgili davranıp sonra uzaklaşma gibi bi durum yaşatmadım.
Dünden beri kafama taktım bunu kızlar.
Bende buna kahkaha attım :)))) yürüsün tabi şanınız :))))Canım internet gitti geldi de 10 kere göndermiş mesajı :)) neyse hadi çaktırma şanım yürüsün :))
Etmiş kendine dönmüş o zaman, yoksa bu saçma davranışlarının başka açıklaması olamaz:) zavallı ne ah ettiyse bana dönmüş kendine :)))duasıylamı yaşadın bedduasıyla ölesin alakası yok sen umut vermemişsin o kişi yine laga luga yapıyor senle konuşmak için sen takma kafaya suçlu olsan umut versen anlarımda öyle bi durum yok yani bu durumda ahlık bir durumda yok etssede kendine döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?