Birinin ahı tutarmı??

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Kızlar selam,
Yine ben. Hatırlarsanız çalıştıgım bi kurum hakkında konu açmıştım en son. Ordan ayrıldım daha fazla dayanamadım ama hala paramı alamadm,haftalık olarak anlaşmıştık ama hala paramı vermedi müdür sürekli atlatıp duruyor.
Neyse, bu sefer derdim başka. Dünden beri sürekli aklımda. Belki ben fazla hassas düşünüyor olabilirim ama son yaşadıklarımdan sonra herşeyi kişiselleştiriyorum sanki.
Uzatmadan dün yaşadığım şeyi anlatıyım. Üniversiteye ilk başladıgım yıllarda biri vardı tanıştıgım yani yıl 2009. Aramızda bişey geçmedi çünkü o kişi çevrede çok çapkın olarak tanınan biriydi. Bende o yüzden benimle her sevgili olmak istediğinde reddettim. Bu iki kez fln yaşandı diye hatırlıyorum benim için o kadar önemsiz biriydiki hafızamı yokluyorum zar zor hatırlıyorum ozamanları.
Dün beni sosyal medya hesabımdan ekledi nerden buldu onuda bilmiyorum ama ortak arkadaşlarımız var sanırım o sebeple.
Msj yazdı neyse, en son beni sosyal medyada eski eşimle fotograflarımı görmüş ama biz ozaman sevglydik. Sonra seni bulamadım ara ara aratıyodum seni ama soyadın değişmişti sanırım dedi. Ben hiç bişey yazmadım o yazıyor ard arda.
Sona ilişkin bittimi dedi hala erkek arkadaşım olark düşündüğü için sanırım. Yine bişey demedim.
Bana birden ahım vardı sende beni reddetmiştin hiç kimseyle hiç bi zaman mutlu olmanı istemedim dedi. O an o kadar kötü oldumki anlatamam size. 4 ay oldu evliliğim biteli. Tabiki ona bağlamıyorum çünkü ben umut vermedim sevgili bile olmadık. Ama yinede çok kötü hissettim kendimi. Mutlu olamadım çünkü. Sevdiğim adamla evlendim ama mutlu olamadım..
Saçma görünüyor farkındayım ama gerçekten ah etmişse bana tutmuşmudur? O zamanlar pek ciddiye almamıştım bu kişiyi yani söylediklerini hissettiklerini. Ama dediğim gibi umut vermedim önce ilgili davranıp sonra uzaklaşma gibi bi durum yaşatmadım.
Dünden beri kafama taktım bunu kızlar.

Ahı tutacak kadar kötü birsey yapmamissiniz ki...hatta hiçbirşey yapmamissiniz.bu tür oyunlara gelmeyin.psikolojik baskı yapmış tekrar sizle bir araya gelebilmek icin sanırım.
Zaten ilişkin bittiyse çok sevincem nedense dedi. Normalde dikkate bile almayacağım bi insan. Ama hassas bi dönemde oldugum için sanırım herşeyin altında bi neden arıyorum

cok sacma gorunuyor demissin, hakikaten oyle bence.
sen hak hukuk yememissin, umitlendirip yari yolda birakmamissin, kafana takacak sey bulamadin mi tatlim.
salla yaa.
Normalde takmazdım ama zaten yeni bi süreçten geçtim herşeyi kafamda büyütüyorum o yüzden sanırım..

Hiçbirşey yaşamadım. Yaşamayı istediğim biri değildi zaten güven vermeyen bi insandı o zamanlar. Şimdi neden böyle şeylerle çıktı karşıma anlayamadım

Dikkatini çekemiyormuş, çekmek istemiş. Başarılı da olmuş. Evliliğinin bittiğini görünce de yapıştırmış duygusalı. Ama ben böyle diyen birine nefret duyardım açıkcası. Yanlış taktik denemiş.

Adam bosanmani bile kendisine yormus. Bundan sonra da adam teklif ederse ki edecek gibi gorunuyor sakin ama sakin kabul etme.
Etti sayılır zaten. İlişkin bitti gibi görünüyor bittiyse çok sevincem dedi. O yıllarda bile güven vermeyen biriydi. Konuşmuyorum zaten artık, eğer tekrar ah etmeyeceksen tekrardan reddediyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…