- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Zaten ilişkin bittiyse çok sevincem nedense dedi. Normalde dikkate bile almayacağım bi insan. Ama hassas bi dönemde oldugum için sanırım herşeyin altında bi neden arıyorumAhı tutacak kadar kötü birsey yapmamissiniz ki...hatta hiçbirşey yapmamissiniz.bu tür oyunlara gelmeyin.psikolojik baskı yapmış tekrar sizle bir araya gelebilmek icin sanırım.
Ona göre reddettiğim için çok üzülmüşte kırılmışta vsvs.Aranızda hiçbir şey geçmemiş ki ah edecekte, tutacak...
Hiçbirşey yaşamadım. Yaşamayı istediğim biri değildi zaten güven vermeyen bi insandı o zamanlar. Şimdi neden böyle şeylerle çıktı karşıma anlayamadımYok daha neler,Kabul bile etmediğin birinin ne yaşadın da ahı tutacak.
Bencede...Zaten ilişkin bittiyse çok sevincem nedense dedi. Normalde dikkate bile almayacağım bi insan. Ama hassas bi dönemde oldugum için sanırım herşeyin altında bi neden arıyorum
Bana birden ahım vardı sende beni reddetmiştin hiç kimseyle hiç bi zaman mutlu olmanı istemedim dedi.
Normalde takmazdım ama zaten yeni bi süreçten geçtim herşeyi kafamda büyütüyorum o yüzden sanırım..cok sacma gorunuyor demissin, hakikaten oyle bence.
sen hak hukuk yememissin, umitlendirip yari yolda birakmamissin, kafana takacak sey bulamadin mi tatlim.
salla yaa.
Hiçbirşey yaşamadım. Yaşamayı istediğim biri değildi zaten güven vermeyen bi insandı o zamanlar. Şimdi neden böyle şeylerle çıktı karşıma anlayamadım
Etti sayılır zaten. İlişkin bitti gibi görünüyor bittiyse çok sevincem dedi. O yıllarda bile güven vermeyen biriydi. Konuşmuyorum zaten artık, eğer tekrar ah etmeyeceksen tekrardan reddediyorum dedim.Adam bosanmani bile kendisine yormus. Bundan sonra da adam teklif ederse ki edecek gibi gorunuyor sakin ama sakin kabul etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?