• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini zamanla çekici bulabilir miyiz?

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.479
598
evet sorum tam olarak başlıktaki gibi. Şu zamana kadar başlangıçta çekici bulmadığım ya da bulsam bile mantığıma oturtamadığım ( statü, eğitim vb. konulara önem veriyorum) kişilerle ilişkiye başlamadım bile. Ama geldiğim noktada görüyorum ki resmen hayali beyaz atlı bir prensi bekliyorum ve sonuçta bir masalın içinde yaşamıyoruz.

Neyse tüm bunlar olurken aynı zamanda benden hoşlanan, oldukça ilgili, mantığıma bir bakıma yatan ( eğitimimiz ve yaşlarımız denk, vizyon sahibi, sanatla ve edebiyatla ilgilenen, özgüvenli... ) biri var hayatımda deniyorum yani, fiziksel olarak da fena bulmuyorum aslında ama gelgelelim ki bir çekim hissetmiyorum ve zamanla oluşur mu bilmiyorum. Artık önceki kadar kolay kestirip atamıyorum çünkü karakter olarak düzgün insan bulmak gerçekten çok zor ama duygusal olarak bir şeyler hissetmek de önemli benim için.

Yani sormak istediğim şey birini zamanla çekici bulmaya başlayabilir miyiz sizce ?

Bana oldu acikcasi.

Su sekilde oldu, isyerinde beraber calistigimiz biri, benden 10 yas kadar buyuk (yaslar 30-40) olarak dusunun yanimda abi gibi duruyordu. Asagi yukari ayni isi yapiyoruz, beni ise aldiginda meslektas bir abi olarak gordum o zaman boyle bir sey aklimda hic hic hic yoktu. Sonra ayni kulturden olmamiza sebep is aralarinda muhabbet ettik (o da Turk), yan yana calisirken konustuk derken bayagi hoslanmaya basladim. Disaridan cok sert durur, calisanlar cekinir ama aslinda cok duygusal ve romantik bir insan oldugu ortaya cikti. Sonra basbayagi begenmeye cekici bulmaya da basladim zaten boylu poslu bir abi :olamaz: Bir aksam eve geldigimde onu dusunmeye basladim, ertesi gun gorurken heyecan yaptim. Yani bir sabah uyandim baktim duygularim var.

Bence bakin. Yani tanimadiginiz birine bir sey hissetmemeniz normal. Hoslanmak zamanla oluyor. Daha once ilk goruste asik oldugum da oldu ... inanin bana askin bir tarifi, formulu asla yok her an gelebilir.

Bana oldu acikcasi.

Su sekilde oldu, isyerinde beraber calistigimiz biri, benden 10 yas kadar buyuk (yaslar 30-40) olarak dusunun yanimda abi gibi duruyordu. Asagi yukari ayni isi yapiyoruz, beni ise aldiginda meslektas bir abi olarak gordum o zaman boyle bir sey aklimda hic hic hic yoktu. Sonra ayni kulturden olmamiza sebep is aralarinda muhabbet ettik (o da Turk), yan yana calisirken konustuk derken bayagi hoslanmaya basladim. Disaridan cok sert durur, calisanlar cekinir ama aslinda cok duygusal ve romantik bir insan oldugu ortaya cikti. Sonra basbayagi begenmeye cekici bulmaya da basladim zaten boylu poslu bir abi :olamaz: Bir aksam eve geldigimde onu dusunmeye basladim, ertesi gun gorurken heyecan yaptim. Yani bir sabah uyandim baktim duygularim var.

Bence bakin. Yani tanimadiginiz birine bir sey hissetmemeniz normal. Hoslanmak zamanla oluyor. Daha once ilk goruste asik oldugum da oldu ... inanin bana askin bir tarifi, formulu asla yok her an gelebilir.

hahah uyudum uyandum aşık oldum : D

bu arada bence de boy bir de saç önemli şekerim : ))

hahah uyudum uyandum aşık oldum : D

bu arada bence de boy bir de saç önemli şekerim : ))

Onlar onemli bence de :olamaz:

Boy pos onemli bu abimiz 1.90 kadar , yapili irice bir abimiz. Saclari da var :KK50: Hoslandiktan sonra birden gozleri de guzel gelmeye basladi. Seslenirken bazen karagozlum diyordum isyerinde, baska kimse Turkce anlamiyor diye:KK73:

Onlar onemli bence de :olamaz:

Boy pos onemli bu abimiz 1.90 kadar , yapili irice bir abimiz. Saclari da var :KK50: Hoslandiktan sonra birden gozleri de guzel gelmeye basladi. Seslenirken bazen karagozlum diyordum isyerinde, baska kimse Turkce anlamiyor diye:KK73:

wuuu çılgın Türklerin doludizgin aşkı : D

ay hadi hayırlısı darısı başıma :dua:

Ayy buradaki hikayelere ben de böyle bakıyorum:KK57:
benim de çok ihtiyacım var durumum aynı!

Benimle ilgilenen şahıs meslek,statü, huy, kültür açısından çok iyi ama ona karşı tutku, aşk yok bende de..
Bir yanım diyor zamanla olur, diğer yanım diyor otur bi halt olmaz olsa olurdu sal ipini adamın...

Ayy buradaki hikayelere ben de böyle bakıyorum:KK57:
benim de çok ihtiyacım var durumum aynı!

Benimle ilgilenen şahıs meslek,statü, huy, kültür açısından çok iyi ama ona karşı tutku, aşk yok bende de..
Bir yanım diyor zamanla olur, diğer yanım diyor otur bi halt olmaz olsa olurdu sal ipini adamın...

ya geçen bir arkadaşım da dedi ki bence tutku ve anlayış aynı kişide olmuyor tutkulu ilişkiler de başka yönlerden sorunlu oluyor diye amaa tutku da olsun istiyor insan be : D

İnsan kimyası ile alakalı bir şey midir bilemem ama hiç hoşlanmadığın, karakterinden haz etmediğin bir insan libidonu oynatabiliyor. Yani tensel bir çekim hissedebiliyor insan. Duygusal çekim neden olmasın? Bazı insanları tanıdıkça sevebiliyorsun, sevdiğini sandıklarını tanıdıkça itici bulabiliyorsun.

Kesinlikle oluyor
Eşimin bana olan ilgisine, sevgisine, beni benden çok düşünmesine, üzerime titremesine bla bla uzar gider bu liste tüm bunlara aşık oldum
İlk başta pek bir şey hissetmedim 3 ay sonra baktım ki adamsız nefes alamıyorum. 10 senedir beraberiz, 5 senedir evliyiz

işte bu çok düşünme üzerine titreme durumu için deniyorum ben de. Çünkü bir ilişkide partnerin hayatınızı kolaylaştırıyor sizi düşünüp kolluyor olması çok önemli bir husus diye düşünüyorum. Size de maşallah :nazar: darısı başım o zaman : ))

Back
X