Birini unutmak mümkün mü?

Unutursun için yana yana diye bir şarkı var ya ne güzeldir o :) gerçekten de bazen içinin yandigini hissediyosun bence ama geçiyor, unutuyorsun.
Unuttum, başkasına aşık oldum evlendim. 2 de çocuk yaptım. İyi ki böyle yapmışım. Hatta gerçekten vazgeçtiğimi anladığında o geri dönmek istedi ama asla dedim. Düşününce başkası için doğru insan olabilir ama benim için dogru insan değilmis bunuda anladim. Hayırlısı oldu bence.

bana da burda çok kızıyorlar kötü şeyler yaşadığım kişiye olan aşkımın hala bitmemesi yüzünden. gitti nişanlandı bikaç hafta öncesine kadar konuşuyoduk. bende aynı dertten muzdaribim artık unutmak istiyorum dua ediyorum niye unutamıyoruz

Unutuluyor gerçekten. İnsan unutabileceğini düşününce bile kalbine aşrı saplanabiliyor ama bir bakıyorsun gerçekten de unutmuşsun. Henüz acın taze o yüzden böyle düşünüyorsun. Gez eğlen dolaş hobiler edin kendini meşgul tut süreci atlatmana daha yardımcı olacaktır

Ay öyle bir unutuluyor ki hemdee.
Ben de öyle diyodum uzun yıllar boyunca bir sevgilim vardı ne zaman ayrılsak ölüyorum,bitiyorum kafasına giriyodum. Yok başka kimseyi sevemem artık,yok bir daha kimseye güvenemem,bir daha düzgün biriyle tanışamam falan filan oo neler neler.

Sonra bir gün ayrıldık biz yine ama bu son oldu ve bu sefer kesindi. Bu kez son olduğunu bildiğim için nasıl rahatladım,üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam.

Şimdi hayatımda başka birisi var. Hemde bu konularda o kadar umutsuzluğa düştüğüm bir anda çıktı ki karşıma anlatamam. Allah'ıma şükürler olsun iyi ki de çıktı. Şimdi diyorum ki iyi ki eski ilişkim bitmiş yoksa şu an ki ilişkime asla sahip olamayacaktım.

Bazen Allah bizi bazı yollardan kurtarıyor daha güzel yollar açılsın diye ama biz göremiyoruz. Zamanı gelince anlıyoruz. Senin de zamanın vardır. Sabret ve gör.

Çok güzel sevdim ama çok da güzel unuttum bal gibi kaymak gibi gittim yüzsüz yüzsüz başka adamlara da aşık oldum ooooh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…