Arkadaşlar merhaba, 26 yaşında ve evliliği düşünen birisiyim. Bu yaşıma kadar sadece bir kez ilişkim oldu oda yıllar öncesinde. Bu tarz konulara hep ciddi bakan birisiyim öyle olmaya çalıştım. Fakat bu sefer kendime anlam veremediğim bir şekilde hareket ediyorum. Bir türlü karar veremiyorum. İşin içinden çıkamadım. Yorumlarınızı bekliyorum o yüzden. 7 ay önce birisiyle tanıştım. Bu kişiyle ilk görüşmemizde dış görünüşünü pek beğenmedim. Sadece yüzü çok sempatik geldi. Sonra bir kaç kez daha görüşmeye karar verdim. Beni çok seven asla vazgeçmeyen birisi bu yüzden aklımda iyice karıştı ve kabul ettim fakat zihnim hep dış görünüşüne takılıyor. Onunlayken mutsuz asla değilim fakat zihnimdeki düşüncelere dur diyemiyorum bir türlü. Dur diyebilsem mutlu olacağım farkındayım ama susmuyor hiç bir şekilde. Ona alıştım da aslında ama hislerim bir türlü yoğunlaşmadı ona karşı. Elimden tuttu bir iki kez hoşuma gitti ama içimde pek heyecan yok. Onu üzmek asla istemiyorum. Kendime yakıştıramadığım şeyleri de yapmak istemiyorum. Ama iş evliliğe doğru gidiyor. Beni çeken hiç bir şeyi yok diyemem ama tam anlamıyla kendimi de bırakamıyorum. Sizce zihnimde ki bu düşünceler zamanla gider mi bu his nasıl geçer daha önce benim durumumu yaşayan var mı? Yorum yaparsınız çok sevinirim birilerinin desteğine ihtiyacım var.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.