- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.536
- 408
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Yani dini inancı yok. Hiçbişeye inanmıyo. Baya konuştk din konusunda, ilginç düşünceleri var Ciddi bi ilişki istiyo hatta baya istediğini anlattı hoşlandıgını söyledi. Ve bende ciddi olmasını istiyorum. Ama biz sadece güzel zaman geçiririz ileriye gitmez yani. Hem aileme hem bana göre farklı düşüncelerde
Evet o da benzer şeyler anlattı. Ülkemde zor zamanlar geçirdim o yüzden bazı şeyler değişti kafamda dedi. Bana çok saçma geliyo bu. Sürekli sorular sordu bana sen öyle düşünüyosun ama belkide öyle değil, hani nerde ne yazıyo bende bi kitap yazabilirim insanlara okutabilirim. Yani bunun gibi saçmasapan şeyler.
Genetik mühendisi mesleği. Ve herşeyi bilimle açıklıyor gayet kendinden emin bi şekilde. Ben başka şeyler sorunca da bilmiyorum neden öyle diyip kapatıyor konuyu. Herkes istediği dini yaşamakta özgür dedi. İlerde çocugum oldugu zaman camiyede gidebilir kiliseyede dedi. Ama bütün bunlar bana çok karışık geliyo. Hoşlandım evet beğendim görsel olarakta evet. Sadece bunlar yeterli olcakmı diye düşünüyorum
Valla kankacım adamın görüşlerini öğrenmişsin en başından. Kabul ederim dersen ciddi düşün , kabul edip edememek sana kalmış. Bana göre de çocuğum istediğini seçmekte özgürdür mesela, aklı erince kendi karar verir ben karışmam. Ama sen dersen ki , bana bu şekil bir düşünüş ters, sen bilirsin . Evlilikte kafaların uyuşması mı önemli yoksa çekim mi tutku mu bu insandan insana değişir karar senin. Bana sorarsan acele etme, hem hoşlandığın hem kafana uyan biri karşına çıkabilir pekala. Senin yerinde olsam flört edip güzel vakit geçirirdim ama işleri hemen ciddiye bindirmezdim , iyice bakardım .
Ama anladığım kadariyla adam gayet saygılı bi insan. Karşısındakini zorlamiyor özgür bırakıyor. Cocuguna bile karismayacak adam. Konu sahibi çocuğunu istedigi gibi yetistirebilir yani. Burdan bakınca adamda hiçbir sıkıntı yok gibi geldi bana. Ha deseydi ki "hayır sen yanlis düşünüyorsun sen de benim gibi düşüneceksin, çocuğumuz da benim istediğim gibi yetisecek"
O zaman orda bi dursun derdim.
Çok güzel zaman geçirdij birlkte. Ve bunu yanlış hissetmediğimden eminim, gerçekten iyi biri. Yumuşak huylu yani. Gözlemleyebildiğim kadarıyla dikkat ettim sakin ve yumuşak. Geçmişte bununla ilgili çok sorunlar yaşadım. Yani rahat, karşıdakini sıkmıyo bunaltmıyo. Tatlı bi şekilde hoşlandıgını belli ediyo. Ve sürekli bana eğer birlikte olmazsak yabancı oldugum içinmi diye sordu. İnce düşünceli çok, bütün bunlrı düşününce din konusunu geri plana atmam gerekyo. Bu zamanda iyi bi insanla karşılaşmak gercekten zor.
Acele karar vermiyorum zaten, o da söyledi yaşadıklarından sonra sen haklısın acele etmeyelm ben seni beklerim dedi. Sen ne zaman istersen ama gerçekten istersen o zaman bi ilişki başlar dedi. Ve ciddi olsun evliliğe gitsin istiyor. Benimle oldugu için değil genel anlamda evlilik istiyo zaten. Eğlence gezme tozma kafasındada değil.
Durum böyle kızlargörüşmeye devam edicez ama şimdilik ortada kesin bişey yok.
Nedense şöyle bi düşünce var bende. Geçmişte bi ayrılık yaşadığım için daha dikkatli olmalıyım evlilik konusunda. Korkuyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan. Evliliğimde aşık olarak başladı ama çok yanlış bi seçimdi benim için. Acele etmek istemiyorum haklısınız, özellikle yakın zamanda evlilik hiç istemiyorum. Daha yeni yeni nefes alıyorum hayatı yaşadıgımı hissediyorum. sadece birini beğenmek hoşlanmak hoşuma gitti. Ayrılıktan sonra hiçkmseyle konuşmadım yada tanışmadım bu kişiden başka.Diyeceğim şu ki daha çok yeni ayrılığınız ve sevmek sevilmek güzel.herkes ister ama acele etmeyin.özellikle de evlilik düşünmek için.bir rahat yaşayın.yaşadıklarınızı unutun.insanları tanıyın kapılıp kendinize zarar gelmeden.sizi gerçekten isteyen,emek veren,konuşmaktan fazlasını yapan biri çıktığında herşey kendiliğinden olacak zaten
Bu söz var az ilim ateist cok ilim inançlı yapar diyeEvet o da benzer şeyler anlattı. Ülkemde zor zamanlar geçirdim o yüzden bazı şeyler değişti kafamda dedi. Bana çok saçma geliyo bu. Sürekli sorular sordu bana sen öyle düşünüyosun ama belkide öyle değil, hani nerde ne yazıyo bende bi kitap yazabilirim insanlara okutabilirim. Yani bunun gibi saçmasapan şeyler.
Genetik mühendisi mesleği. Ve herşeyi bilimle açıklıyor gayet kendinden emin bi şekilde. Ben başka şeyler sorunca da bilmiyorum neden öyle diyip kapatıyor konuyu. Herkes istediği dini yaşamakta özgür dedi. İlerde çocugum oldugu zaman camiyede gidebilir kiliseyede dedi. Ama bütün bunlar bana çok karışık geliyo. Hoşlandım evet beğendim görsel olarakta evet. Sadece bunlar yeterli olcakmı diye düşünüyorum
Çook tşk ederim..Aynı hataları yapmadan daha sağlam adımlarla yaşayın bu hissi sonuçta birini sevebilir tekrar aşık olabilir ve mutlu olabilirsiniz . Güzel duyguları tekrar yakalamışsınız ve onu şimdi korkarak gölgelemeyin ! Yaşayın gitsin !
Güzel söz :)Bu söz var az ilim ateist cok ilim inançlı yapar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?