- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Bikaç gün daha konuşma ilerlesin tam olarak emin olmak istiyorum düşüncelerinden. Hala tedbiri elden bırakmıyorum ya bi akışına bıraksam ahInsallah. Ne zaman soyleyeceksin haberdar et bizi merak ederim
Çok uzak değilNereli adam merak ettim
Bol şanslarÖyle biri değil zaten konuştugm kadarıyla öyle hissettim. Ama tabi yinede denemek lazım, iyi şanslar ozmaan bana
Yaa çok güzel yazmışsınız ne kadar içten samimiHayat cok kisa, ask sevgi kolay bulunmuyor. Dalin gitsin, ama oncelikle bosanmis oldugunuzu bir soyleyin. Avrupali olsa takmaz dicektim ama Muslumanmis, takar mi takmaz mi emin olamadim.
Simdi gordum Iranliymis. Iranlilar Suudi Araplar , Kuveytliler gibi degiller; gayet modernler. Bence bosanmis olmanizi dert etme bile. Ben severim Iran kulturunu de , yemeklerini de :) Bakin olurunu verdik bu kadar, daha bize yazacaginiza kosun adama durmayin
Yaa çok güzel yazmışsınız ne kadar içten samimibiraz daha ilerlesin konuşmalrımız mutlaka söylicem ayrıldığımı. Tersi saklamış gibi olcak çünkü. Umarım herşey güzel olur benim için, çok karamsarım çünkü aşk adına.
Çook iyi ve kültürlü biri. Birçok dil biliyo ve çok ülke gezmiş. Gayette kibar, göstere göstere iltifat etmiyo mesela Türk erkekleri gibi :) gerçekten öyle düşündüğü için söylüyor bunu çok belli ediyo gerçekten :) benden ona karşı çoktan bişeyler oluştu zaten onunda hoşlandıgından eminim, eh bundan sonrasını zaman göstercek artkValla konu sahibesi benim içime iyi şeyler doğdu hayırlısı olsun. Bakın burda iyice kocakarıya bağladım :)
İranlı 2 erkek tanıdım iş ortamında, 2si de çok efendi, saygılı tiplerdi. Okumuş olanları çok kibar oluyor, bizim erkeklerden katbekat kültürlü, donanımlıydılar ne yalan söyleyeyim. Kadın 1 tane tanıyorum, o da çok şekerdi.
Boşanmış, üzülmüş olabiirsiniz ben de çok büyük ve kötü bir ayrılık yaşadım. Lakin bunun şöyle bir faydasını gördüm : olursa olur , olmazsa miktirsin en kymetli benim canım sağ olsun demeyi öğreniyorsunuz. Benim için en önemlisi , erkek gönlümü hoş tutsun , hayatımı güzelleştirsin bu kadar. Eh siz de bakarsınız, zırvalıyor mu, kafanızı mı bozuyor o zaman miktiri çekersiniz dünyanın sonu değil ya. Bir deneyin bakın derim en iyi ihtimal aşk kazanırsınız, en kötü ihtimal almazsınız olur biter
adamın sempatik yaklaşımlarını yanlış yorumlama. o bir yabancı. davranışları tanıdıgın erkeklere göre cok nazik olabilir. iltifat edebilr. vs... bular onlar için dogal şeylerHerkese iyi geceler,
Kısaca derdimi anlatıyım. Ben yaklaşık 6 ay önce boşandım. Ve bundan bir ay önce de eski eşimin yeni bir sevgilisi olduğunu öğrendim. İl duyduğumda Beni en çok üzen şey bu kadar kısa zaman içinde nasıl biriyle tanışıpta sevgili olur, ya da evliykende varmıydı böyle bi durum? Sürekli bu soruları sordum kendime günlerce.
Bi süre sonra düşünmemeye çalıştım sonuçta artık ikimizde başka hayatlar yaşıyorduk. Ama bırakın sevgilim olmasını başka birine karşı küçücük bişey hissetmek bile uzak geliyordu bana. Çünkü çok kısa zaman geçmişti ayrılığın üstünden ve ben kimseye birşey hissedemezdim. Böyle saçma bi düşünce içindeydim.
Bu süre içinde bana karşı hisleri olan insanlar oldu. Ama ben hiçbişey hissetmedim ve kesinlkle o düşüncede olmadıgımı söyledim.
Bundan bir hafta önce çok sevdiğim bi arkadaşım kendi arkadaşından bahsetti bana. Ne kadar iyi biri olduğundan bizim çok iyi anlaşabileceğimizden vs. Fotoğraflarını gösterdi ve hala daha şaşırdığım bi durum ben çok beğendim o kişiyi. Nasıl bişey inanın anlatamıyorum ama sadece fotograflara bakıp çok beğendim.
Beğendiğim kişi yabancı. Türk değil. Arkadaşım o kişinin bana yabancı dil konusunda yardımcı olabileceğini aramızda birşey olmasa bile en azından pratik yapabileceğimizi söyledi. Biz bu sayede konuşmaya başkadık. Bir haftadır hergün yaklaşık 3 saat boyunca konuşuyoruz.
Ve her konuşma sonrasında ben biraz daha etkileniyorum bu adamdan. Daha bir ay öncesinde eski eşim için neler demişken ben şuan birinden etkileniyorum. Ve daha yüzyüze görmediğim sadece kamerada ders çalıştığımız birinden. Tabiki günün birinde başkasını sevip aşık olcaktım ama içimde farklı bi his var anlamlandıramadığım. Heycanlanıyorum ki bu çok güzel bişey ama aynı zamanda çokta korkuyorum.
Sanki birinden hoşlanınca birine aşık olunca yine kötü şeyler yaşıycam yine üzülcem. Onunda bana karşı bişeyler hissettiğini anlayabiliyorum. Açıkca bunu bellide ediyor zaten kendi kendime gelin güvey olmuşta değilim.
Ama ben hep bi mesafe içindeyim bırakın duygularımı belli etmeyi samimi konuşmaktan kaçınıyorum. Uzun oldu farkındayım ama lütfen fikirlerinizi yazarmısını? Kafam çok karışık ve tam olarak neyi dert ettiğimi bile bilmiyorum. Yeni birinden korkuyomuyum yoksa bu hislerimin yanlış oldugunumu düşünüyorum bilmiyorum çok karışığım :/
Teşekkür ederiimBol şanslaar
Kızlar dün gece o kişiyle mesajlaşırken açıldıyani hoşlandıgını ve görüşmeye devam etmek istediğini beni yakından tanımak istediğini söyledi hatta bu cumartesi yüzyüze görüşcez ve o gün bende önceden bi evlilik yaşadıgımı anlatcam. Tepkisinden emin değilim ama çok fazla sorun edeceğini düşünmüyorum. En azından öyle umuyorum. Dua edin benim için herşey güzel gitsin, bu sefer şans gülsün misschery Liona Esposito
Yeni girdim siteye dünden beri :) görüştük konuştuk uzun uzun. Gayet normal bir şekilde anlattım hayatımda biri oldu sevgili olduk sonra nişanlandık ve sonrasında iki yol evlilikten sonra ayrıldık dedim sonra hemen yüzüne baktım ifadesine yaniAyy heycanlandim cumartesiye girdik bile yani bugün icinde görüşeceksiniz :) bol sanslar hadi hayirlisi gelismeleri merakla bekliyorum
Din konusu neden sorun oldu ki? Biraz acar misin biz de fikir veririz hemYeni girdim siteye dünden beri :) görüştük konuştuk uzun uzun. Gayet normal bir şekilde anlattım hayatımda biri oldu sevgili olduk sonra nişanlandık ve sonrasında iki yol evlilikten sonra ayrıldık dedim sonra hemen yüzüne baktım ifadesine yaniama okdr normaldi ki. Sadece tek bir şey merak ediyoruk sebep neydi dedi bende kısa bi şekilde bahsettim anladım bunlar gayet olağan şeyler dedi ve bir dahada konuyu açmadı herhangi birşey sormadı. Yani ben o konuyu hissetmedim bile konuşmalarında. güzel bi görüşme geçti, gerçi aramızda din konusu sorun oldu ama bakalım çözülebilcek gibi görünüyor sanki
Yeni girdim siteye dünden beri :) görüştük konuştuk uzun uzun. Gayet normal bir şekilde anlattım hayatımda biri oldu sevgili olduk sonra nişanlandık ve sonrasında iki yol evlilikten sonra ayrıldık dedim sonra hemen yüzüne baktım ifadesine yaniama okdr normaldi ki. Sadece tek bir şey merak ediyoruk sebep neydi dedi bende kısa bi şekilde bahsettim anladım bunlar gayet olağan şeyler dedi ve bir dahada konuyu açmadı herhangi birşey sormadı. Yani ben o konuyu hissetmedim bile konuşmalarında. güzel bi görüşme geçti, gerçi aramızda din konusu sorun oldu ama bakalım çözülebilcek gibi görünüyor sanki
Yani dini inancı yok. Hiçbişeye inanmıyo. Baya konuştk din konusunda, ilginç düşünceleri var Ciddi bi ilişki istiyo hatta baya istediğini anlattı hoşlandıgını söyledi. Ve bende ciddi olmasını istiyorum. Ama biz sadece güzel zaman geçiririz ileriye gitmez yani. Hem aileme hem bana göre farklı düşüncelerdeDin konusu neden sorun oldu ki? Biraz acar misin biz de fikir veririz hem
Hahah alemsinizValla çok aşk kadınıyım karşımdaki şeker bir erkekse dini imanı bile boşgeçerimson 5 yılda 1 katolik bozması ateist, 1 ortodokstan dönme yahudi, 1 ortodoks hristiyan elden geçirdim . o yüzden bu konuda hiç öğüt vermeyeyim en iyisi kimse bana uyup cehennemlik olmasın
Hahah alemsinizSadece sorun ben değil ailemde var tabi :) yani din hakkında ilginç düşünceleri var Hatta bunu onada söyledim kimse benim ne düşündüğümü bilmek zorunda değil dedi
Evet o da benzer şeyler anlattı. Ülkemde zor zamanlar geçirdim o yüzden bazı şeyler değişti kafamda dedi. Bana çok saçma geliyo bu. Sürekli sorular sordu bana sen öyle düşünüyosun ama belkide öyle değil, hani nerde ne yazıyo bende bi kitap yazabilirim insanlara okutabilirim. Yani bunun gibi saçmasapan şeyler.Beraber ibadet etmek gibi bir düşüncen yoksa bence hemen kestirip atma. Ama dersen ki benim için din önemli , o zaman bir şey diyemem. Ailenin yanında da din lafı etmezsiniz olur biter:)
İran'da genel olarak ateizm çok yaygın bildiğim kadarıyla. Sadece ateizm değil İslam nefreti de çok yaygın. İnsanlar şeriattı, mollaydı, din baskısıydı derken dinin lafından bile nefret eder olmuşlar. Haksız da değiller, mollalar İran'ı gerçekten mahvettiler. Yani kadınla erkek aynı kafede oturamıyor , böyle bir ülkede yaşasaydın belki sen de din düşmanı olacaktın bilemezsin. İnsanların düşünceleri ortama göre şekilleniyor. Yabancı biriyle olacaksan iyice konuşup ülkesini tanımak, açıp okumak araştırmak bu yüzden gerekiyor; karşındakini anlayabilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?