Birinden hoşlanıyorum ama ... yardım edermisiniz kızlar?

Hahah çok iyiydi bu :)) salcam inanın bunu okdr çok istiyorumki doyasıya aşkı yaşamak karnımda kelebeklerin uçması:) ama bu seferde çok farklı hayatlarımıx var. O engele takılıyorum.
Aşk engel mengel tanımaz.
Önce netleşmeye çalış.Belirsizlik insanı yorar.
Sır falan bırakma arada.
Açıl bu adama sen

Çook büyük konuştum. Kimseden hoşlanmam birinden etkilenmem olurmu öyle şey ben evliliğimi bitirdim liseli ergenler gibi hemen aşıkmı olcam daha birsürü şey :) ama oluyomuş demekki. Ayrılmama takılacağını zannetmiyorum bnde ama bilemiyorum yinede. Bu ne zaman söylenir nasıl bi tepki verir. O konuşma anında söyledi mesela nişanlıyken ayrıldıgını sonra sevgilileri oldugunu ama anlaşamadıgını. Ama bunlar tamamen doğal konuşma içinde geçti. Zaten maksat yabancı konuşup pratik yapmak:) bu konularda açılmış oldu. Ama benim pat diye bende ayrıldım şu kadr zaman oldu demem saçma olcak gibi.

Yani tabiki durduk yere soyleme. Ama mesela sorarsa saklama. Ya da laf açılırsa konu oyle yerlere gelirse araya sıkıştır önemsiz bir detaymis gibi bahset uzerinde durmadan.
Bunlar da olmazsa sana açıldığı zaman yani bi sevgili olma durumu, bi teklif vs oldugu zaman açık açık söyleyip bilmen gerekir diye düşündüm dersin.

Oncelikle sohbet ederken ya biliyo musun benimde başımdan bi evlilik geçti işte falan de.
Bunu saklama belki de öğrenince konuşmak istemeyecek sonra dan üzülme canım.
Ya da hiç takmayacak bunu.
Umarım hersey çok güzel olur ya :)
Bende istiyorum ama şans yok şans :))

Arap. Kültürlerimiz çok farklı değil aslında. Türkçe az biliyor ama biz ingilizce anlaşıyoruz. Ailesi burda değil ki kendiside Türkiyede yaşamak istiyor. Yani evlenince başka yere gitme durumuda yok. Ya gerçekten çok hoşlanıyorum ben bu adamdan. Sanki kafamda yarattığım hoşlanabileceğim adam figürünün hem fiziken hem ruhen çıkıp gelmiş hali :)

Ya off ben çok salaklık yaptım bu konuda. Bu zamana kadar girdiğim her ortamda evlenmiş oldugumu söylemedim hiç. Bu adamla konuşurkende merak etti benimle ilgili eski özel hayatımı fln. Ama ben bişeyden bahsederken eski erkek arkadaşım olrk bahsettim pratik yapma konuşmalarında. Eşim demedim. Ama hiç evlenmedimde demedim. O pat pat herşeyini anlattı laf arasında. Ve bundan sonra karşısına anlaşabileceği biri çıkarsa evlenmek istediğinide söyledi. Hatta banada sordu evlilik konusunu bende henüz düşünmüyorum dedm o da daha gençsin zaten düşünürsün dedi keşke o an söyleseydim ben zaten zamanında evlendim ama ayrıldım diye.

Belki arkadaşınız zaten boşandığınızı söylemiştir,söylememişse siz bi şekilde söyleyin.Ayrıca böyle güzel bi heyecan hissediyorken,bi deneyin bence. İns her şey iyi olur sizin için :)
Arkadaşım söylemedi ondan eminim. Ama o çok iyi tanıyo o kişiyi ve bu konuya hiç takılmayacağını söylüyor. Ama ben emin olamıyorum sonucta erkek ne tepki verir bilemiyorum.

Ya aramızda evlilik konusu geçti ama ben söylemedim neden bilmiyorm ama sanki söylersem bidaha görüşmez diye. Yada tam tersi bu olayı hiç önemsemeyecek bile. Onuda bilmiyorum.

Buna ragmen de bi sans vermezsen yuh yani:)

Olsun sonucta evlenmedim de dememissin bence bi daha boyle bi laf acildigi zaman bahset.

Olsun sonucta evlenmedim de dememissin bence bi daha boyle bi laf acildigi zaman bahset.
O aklımda ya eğer aynı konu açılırsa söylicem. Yoksa bu sefer sevgililik durumu olursa aklına başka bişey gelsn istemiyorum. Sanki bilerek saklamışım gibi.

Şams vermeyi çok istiyorum ya aslında benden şans isteme durumuda yok ama sonuçta biraz belli etmeliyim hissettiklerimi yoksa adam kaçıcak konu tekrar açıldığı zaman söylicem evlilik konusunu.

Şams vermeyi çok istiyorum ya aslında benden şans isteme durumuda yok ama sonuçta biraz belli etmeliyim hissettiklerimi yoksa adam kaçıcak konu tekrar açıldığı zaman söylicem evlilik konusunu.
Yani adam senle ilgilendigini belli ediyor iste. Sans ver derken ikinize bi sans ver, kendine bi sans ver, mutlu olmaya bi sans ver demek istiyorum :)

Yani adam senle ilgilendigini belli ediyor iste. Sans ver derken ikinize bi sans ver, kendine bi sans ver, mutlu olmaya bi sans ver demek istiyorum :)
Zaten istemdışı o yoka doğru gidiyorum o şans illaki verilecek Çünkü her gün daha çok heycanlı hissediyorum ona karşı. Bu saatten sonra diyebileceğim tek şey inşallah herşey çok güzel gider ve bu sefer şans yüzüme güler

benım anlamadıgım senı arkadasın dil ögrenmek için mi tanıştırdı yoksa sevgili gibimi tanıştırdı , konuşmalarınız aşkımlı canımlı mı anlayamadım ,

Insallah. Ne zaman soyleyeceksin haberdar et bizi merak ederim

benım anlamadıgım senı arkadasın dil ögrenmek için mi tanıştırdı yoksa sevgili gibimi tanıştırdı , konuşmalarınız aşkımlı canımlı mı anlayamadım ,
Aslında dil öğrenmek işin biraz bahanesiydi. Ben fotografını beğenince arkadaşımda böyle bişey düşündü. Ama aşkımlu canımlı konuşmuyoruz tabiki. Daha bir hafta oldu tanışalı ve konuşmaya başlayalı. Ama karşılıklı bi hoşlantı var sadece ben pek belli edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…