Her gün yazan biri yazmadığı an panik oluruz. İşte o an alarm zilleri çalmalı. Tuzak bu tuzak diye dusun ve aman dur.Ama adam benden soğudu diye değil. Bir kere de ne olur ben yazayım dediğin an oyun biter. Bir gün iki gün yazmasın nolur. Sen yazmazsan yazar. Yazdığın an peşinden koşulan değil peşinden koştuğun biri olursun ve erkekler asıl o zaman uzaklaşır. Yapman gereken sessiz kalmak. Ve beklemek. O yazdığı zaman da ya kusura bakma çok yoğundum sana da yazamadım demek. Bu sefer adam ben yazmıyorum sanıyordum ama baksana asıl o yazmıyormuş der. Ve etkilemek icin daha cok ilgilenir.İlk mesajı ilk telefonu hep o yapsın. Yazarsan kaybedersin. Bunu ünlü bir ilişki danışmanı soyluyor ve denendi onaylandi
+500
bi kere de sen yazıver diyen kadınları anlamıyorum
kendileri öyle yaptıkları zaman kaybetmemiş aksine kazanmış olabilirler ama bu oran çok düşüktür
ben yazayım nolacak, ilk buluşma ama hesabı ben ödeyeyim nolacak, beni eve bırakmadı aman kendim giderim ayağım mı yok
diye diye bi bakmışsın musluk bozuk, e tamirciyi de ben bulayım bari seviyesine geliyoruz ve
erkeklerin elinden erkekliğini almış gibi oluyoruz
rol çalıyoruz
yazmayın kızlar yazıpta öldürmeyin adamların içindeki avcıyı :) yok etmeyin adamlardaki merak duygusunu
özellikle flört döneminde bak sevgililik bile demiyorum, flört döneminde
veya ilişkinin çok yeni olduğu o 1-2 aylık dönemde yazan, arayan, ulaşmak için çabalayan taraf kadın olmamalı
adamların çabalamasına izin vermeli
bi bırakın bakalım sizi merak edecek mi yazacak mı, bi çaba harcayacak mı adım atacak mı
bunları yapmıyorsa o zaman sevgiliniz olmaya layık değildir next der yenisine geçersiniz
beğenen erkek reddetsen bile şansını denemeye devam ediyor, ne yazmaması ya
vay efenim "kız bana yazmıyor o zaman hoşlanmadı" diye düşünürmüş ondan yazmazmış
bu kadar derin düşünmüyor bu erkek cinsi arkadaşlar
atıyorum hoşlandığını gösteren 5 tane sinyal varken hoşlanmadığın anlamı çıkacak 1-2 sinyale takılı vazgeçmez beğenen adam
üstelik konu sahibi, adamın dünkü konuşmada biraz soğuk kaldığını söyledi burada gelmişler sen yaz diyorlar
daha ilk günlerde mesaj atmaya erinen adam sevgili olsanız ölsen umurunda olmaz unutmasın kimse bunu
(sözlerim artık oturmuş ilişkileri, ciddi ilişkileri kapsamıyor sadece ilk zamanları kastediyorum yanlış anlaşılmasın)