bi dahaki bulusmada böyle böyle yaparız dedi o kadarİkinci buluşma teklifi gelmedi mi?
Aramayın, yazmayın tabi ki. Ayrıca eve ulaşınca mesaj at cümlesini erkek kurar, siz niye dediniz ki bunu?Öncellikle biz internet üzerinden falan tanismadik, bir sene önce ayni is yerinde bir birimizi bir kez gördük, sosyal medyada ekleştik. Kendisi 1 sene sonra yazdı bana
birinci buluşma 3 saat sürdü, süper di diyemem ama güzel gecti. o benim yanıma geldi 1 saatlik yol. bulusmanin sonunda ona eve varınca bana yaz dedim.
1 saat gecmesiyle direk - evdeyim :) - yazdı.
uykuluydu bende yatacakmisin hemen dedim oda evet sana iyi geceler tatlı rüyalar dedi
Ertesi gün kendisi bana - günaydın :) - yazdı
sonra iste - nasılsın? :) - diye sordu
yazistik biraz, ben simdi yatıyorum, iyi geceler tatlı rüyalar dedi.
normalde o hep benden önce kalkar saat 8-9 gibi ayakta kendisi. 2 haftadan beri konuşuyoruz, konuşma hep ertesi güne ilerledi. 2-3 gündür birbirimize iyi aksamlar diliyoruz ve o 2-3 gün o hep günaydın yazdı bana
Bugün bekledim bekledim , şimdiye kadar mesaj yok.
dün sanki konuşmaları kısa kesti, iltifat da etmedi hic bana. sadece ben dedim yürüyüş ve konuşma güzeldi oda dedi bende katılıyorum diye.
o yüzden kafam çok Karisik.
ben yazsam simdi ona daha bilmiyorum ki benden hoşlandı mi hoşlanmadı mi diye. belki de bana nezaketten yazdı.
yani erkek istese her türlü yazmaz mi kız yazmasa bile
napsam ben simi, ondan gercekten hoşlandım. ama yine kirilmaktan üzülmekten korkuyorum.
Ne kadar geçti buluşmanın üzerinden?bi dahaki bulusmada böyle böyle yaparız dedi o kadar
nerdeyse 3 hafta oldu.2 haftadır ilk mesajı o mu attı hep?
bilmiyorum ki. sosyal medyadan ilk o yazdı bana, buluşmayı o ayarladı. yani neden öyle görsün ki?Cepte görüyor olabilir mi?
kendisi benim yanıma geldigi icin dedim.Aramayın, yazmayın tabi ki. Ayrıca eve ulaşınca mesaj at cümlesini erkek kurar, siz niye dediniz ki bunu?
Bugün ikinci gün, sali buluştuk.Ne kadar geçti buluşmanın üzerinden?
Hoşlanan genelde tekrar buluşmak, görmek için can atıyor eğer çok istekli değilse sizin kadar hoşlanmamış olabilir.
Hep o mesaj attıysa siz de yazın bir baktınız yine kısa kesiyor siz de üstüne düşmeyin.
nasıl ne konuda tutuk?Biraz tutuk durmussunuz sanki . Bir iki kere msj atmayı deneyebilirsiniz . Verdiği cvp ve karşılığa göre yürür veya yurumezsiniz. Sizden bir hareket görmek istiyor gibi
Sunu yapman basli basina hataeve varınca bana yaz dedim.
bilemiyorum buluşma sonrası msjlaşmalarda biraz az mı kaldınız hep ondan mı beklediniz mesela. buluşunca sohbet akışı nasıldı ? hep böyle aa güzel aa iyi tamam peki evet aynen kıvamında mı geçti yoksa ele aldınızmı iplerinasıl ne konuda tutuk?
TamamdirSunu yapman basli basina hata
Sen erkeksin o kiz gibi olmus
Sadece gunaydin iyi geceler :) :) :) yazmasi da ilgisini gostermiyor malesef
Ben olsam biraz mesafe koyardim
Aslinda güzel konustuk. O konuda SIkinti yok.bilemiyorum buluşma sonrası msjlaşmalarda biraz az mı kaldınız hep ondan mı beklediniz mesela. buluşunca sohbet akışı nasıldı ? hep böyle aa güzel aa iyi tamam peki evet aynen kıvamında mı geçti yoksa ele aldınızmı ipleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?