Öncellikle biz internet üzerinden falan tanismadik, bir sene önce ayni is yerinde bir birimizi bir kez gördük, sosyal medyada ekleştik. Kendisi 1 sene sonra yazdı bana
birinci buluşma 3 saat sürdü, süper di diyemem ama güzel gecti. o benim yanıma geldi 1 saatlik yol. bulusmanin sonunda ona eve varınca bana yaz dedim.
1 saat gecmesiyle direk - evdeyim :) - yazdı.
uykuluydu bende yatacakmisin hemen dedim oda evet sana iyi geceler tatlı rüyalar dedi
Ertesi gün kendisi bana - günaydın :) - yazdı
sonra iste - nasılsın? :) - diye sordu
yazistik biraz, ben simdi yatıyorum, iyi geceler tatlı rüyalar dedi.
normalde o hep benden önce kalkar saat 8-9 gibi ayakta kendisi. 2 haftadan beri konuşuyoruz, konuşma hep ertesi güne ilerledi. 2-3 gündür birbirimize iyi aksamlar diliyoruz ve o 2-3 gün o hep günaydın yazdı bana
Bugün bekledim bekledim , şimdiye kadar mesaj yok.
dün sanki konuşmaları kısa kesti, iltifat da etmedi hic bana. sadece ben dedim yürüyüş ve konuşma güzeldi oda dedi bende katılıyorum diye.
o yüzden kafam çok Karisik.
ben yazsam simdi ona daha bilmiyorum ki benden hoşlandı mi hoşlanmadı mi diye. belki de bana nezaketten yazdı.
yani erkek istese her türlü yazmaz mi kız yazmasa bile
napsam ben simi, ondan gercekten hoşlandım. ama yine kirilmaktan üzülmekten korkuyorum.
birinci buluşma 3 saat sürdü, süper di diyemem ama güzel gecti. o benim yanıma geldi 1 saatlik yol. bulusmanin sonunda ona eve varınca bana yaz dedim.
1 saat gecmesiyle direk - evdeyim :) - yazdı.
uykuluydu bende yatacakmisin hemen dedim oda evet sana iyi geceler tatlı rüyalar dedi
Ertesi gün kendisi bana - günaydın :) - yazdı
sonra iste - nasılsın? :) - diye sordu
yazistik biraz, ben simdi yatıyorum, iyi geceler tatlı rüyalar dedi.
normalde o hep benden önce kalkar saat 8-9 gibi ayakta kendisi. 2 haftadan beri konuşuyoruz, konuşma hep ertesi güne ilerledi. 2-3 gündür birbirimize iyi aksamlar diliyoruz ve o 2-3 gün o hep günaydın yazdı bana
Bugün bekledim bekledim , şimdiye kadar mesaj yok.
dün sanki konuşmaları kısa kesti, iltifat da etmedi hic bana. sadece ben dedim yürüyüş ve konuşma güzeldi oda dedi bende katılıyorum diye.
o yüzden kafam çok Karisik.
ben yazsam simdi ona daha bilmiyorum ki benden hoşlandı mi hoşlanmadı mi diye. belki de bana nezaketten yazdı.
yani erkek istese her türlü yazmaz mi kız yazmasa bile
napsam ben simi, ondan gercekten hoşlandım. ama yine kirilmaktan üzülmekten korkuyorum.