Birilerine Anlatmazsam Çatlayıp Öleceğim Artık Lütfen Akıl Verebilir Misiniz?

Bak canim caliskansin, akillisin. Ilk önce kendini kurtarman lazim. Senin elinde güc olmadiktan sonra kimseye yardim edemezsin. Annen kendi hayatinin sorumlulugunu almali. Gerekiyorsa bosansin nakafasini alsin, evinden hakkini alsin öyle.

Sorgusuz sualsiz her konuya inanmam mı gerekiyor?Bu koyunluktur sadece.Bir şeyi sormak sorgulamak ki usulünce hem de ne vakittir kişiyi yalancı durumuna sokmak oldu.Memur işini yapmadı mı şikayet edersiniz.

Ayrıca neyi neden niçin yazdığımin sorgusu ,suali ne vakittir size vazife veya başkalarına?

hiçbir şey yapmazsan kendini de kurtaramayacaksın. bence kpss falan yalan bu evde, gir bir işe bir an önce çık git o evden. annene de bakman mümkün değil gibi asgari ücretle ama yapacak bir şey yok maalesef.

önceki konunuza baktım da anneniz de normal değil ve 46 yasında. benim 46 yasındaki annem calısıyor gayet. bırakın ne halleri varsa görsünler ya. kimseye bakmak zorunda değilsiniz. onlar size ne kadar bakmıs da siz onlara bakacaksınız. para bile yollamazdım ben olsam. kendime birikim yapardım ama bunu acıkca söylemezdim, kıt kanaat geçiniyorum derdim.

İnsan çıkmazda olunca öleyim daha iyi diyor ama sadece sen yaşamıyorsun işte ailen var. Bu günleri de atlatacaksınız elbet önemli olan bunu sağ salim atlatmak. Babanız bunları telefonda arayarak mı söylüyor yoksa mesaj mı atıyor? Birde o geldiğinde ya da karşılaştığınızda ses video kaydına alın derim. Evet normal şartlarda yasak ama canımız tehlikedeykende hakim bey öldürüyordu beni ama olsun ben yasakları dinlerim her zaman sorun değil mi diyeceğim. Babanızı tamamen engelleyin hatta hatta numaranızı hepiniz değiştirin derim. Ve ev içinde uğraşırken sadece avukatınız uğraşsın siz muhattap olmayın kendisiyle. Aslında hepiniz çalışsanız gerçekten iyi geçinirsiniz sadece sizin maaşınız evet zorlar haklı olarak. Ama sizden hiç haber almaması daha sağlıklı olur sizin için. Bende üvey babamdan çok çekiyorum bakalım ne zaman kurtulucam kendisinden. Adam kez kalp krizi geçirdi kez beyin kanaması yok ölmüyor ama bize kan kusuturuyor o süre zarfında..... Allah sonumuzu hayretsin.

Araya girme demedim ki zaten? sadece sürekli şikayet ediyorsun. Yaşadığın durumlar kötü evet, bu olaylar içinde çabalamak da zor. Kusura bakma bu şekilde oradan oraya savrulmaktansa kötü de olsa özel hastane maaşını alır bi şekilde ev arkadaşı falan bulur, kendimi kurtarmaya çalışırdım.

Tam tersi hevesinin kursağında kalması bile lüks senin için. Erteleme, üşenme, koyverme şansın bile yok.
Böyle bir hayatı pozitife çevirmek için son gücüne kadar kullanmalısın.
3 kişinin sorumluluğuna gelince. Sen hayatını kur mutlaka bir kapı açılır.
Belki annene uygun bir iş fırsatı çıkar, oda az çok demeden kazanır.
Ölmeden rızkı kesilmez kimsenin, her zorluğun ardı mutlaka kolaylıktır. Yeter ki o zorluğun yerinde sayarak geçmesini bekleme, mücadele et.

Sorgusuz sualsiz her konuya inanmam mı gerekiyor?Bu koyunluktur sadece.Bir şeyi sormak sorgulamak ki usulünce hem de ne vakittir kişiyi yalancı durumuna sokmak oldu.Memur işini yapmadı mı şikayet edersiniz.
Hiç bir memur öyle demez derken de siz de konu sahibinde kasıt aramış olmuyor musunuz ?
Sanki Türkiye’de tüm birimler düzgün çalışıyor da

Ha birde böyle bir adam için hayatından vazgeçmeye değmez. Onun yaptıklarının bedelini ödemesini çekirdek çitleyerek izlemek gibi bir keyiften mahrum edemezsin kendini.

Emniyet müdürü böyle savunmaz. Helal olsun.
Kim söylüyor hemen geldiklerini komşun Mualla teyze mi ?
Mualla vb ile komşuluk ilişkileriniz epey gelişkin demek tespit hemen oradan geldiğine göre.Zira kişi kendinden bilirmiş herşeyi.Siz her haberi elalemden mı alıyorsunuz da millete üstünüze vazife değilken saldiriyorsunuz.

Hiç bir memur öyle demez derken de siz de konu sahibinde kasıt aramış olmuyor musunuz ?
Sanki Türkiye’de tüm birimler düzgün çalışıyor da
Kime şikayet ediliyor?
Şöyle söyleyeyim, polislerin yanında bize "Bu yaptıklarınızı yanınıza bırakmam, haberiniz olsun. Bedeli olacak." dedi. Polise söyledim sizin önünüzde bizi tehdit ediyor, önemi yok mu diye. Aynı şeyleri söylediler. Annenin şikayetçi olması lazım ama hastaneye rapor almaya gidecek vücudunda bir şey yok, bizim yetkimiz bu kadar, şunu yapamıyoruz, bunu yapamıyoruz falan filan. Tamam dizi filmlerdeki gibi gözü kara polis figürü beklemiyorum ben de biliyorum yapacakları yapamayacakları var. Ama çoluk çocuktu yani bildiğiniz. Bana "Okumuşsun, bak güzel konuşan eğitimli dik bir kızsın. Annene bakamıyor musun?" diye sordu. Teşekkürler, sizi bunu sorgulayın diye çağırmıştık zaten. Ayriyeten kimi, kime şikayet edebilirim ki yani? Daha önceden işini yapmayan ya da yanlış yapan birkaç kamu görevlisi olmuştu mesela. Ama şikayet et, istediğin yere yaz hiçbir şey olmuyor. Ya adam çok eşlilik töremizde var diyor, bu kişi beni nasıl korusun? Şikayet ettiğim baba kişi ile aynı kafada yani.

Bizim eve hırsız girdiğinde gayette bir saat sonra gelip, “amaan hiç şikayetçi olmayın zaten bunlar içeride yatıp yatıp çıkıyor uğraşmaya değmez “ diyip gitmişlerdi.

İkili ilişkilerde sizden daha iyi olduğuma eminim. Komşuluk ilişkilerimde epey gelişkin. Ama benim için referans Mualla teyzeden ibaret olmaz. Size de tavsiye ederim

Bizim eve hırsız girdiğinde gayette bir saat sonra gelip, “amaan hiç şikayetçi olmayın zaten bunlar içeride yatıp yatıp çıkıyor uğraşmaya değmez “ diyip gitmişlerdi.
İsterseniz MaviMasa pardon @Bluegitar’a şikayette bulunabilirsiniz. Emsal bir durum olabilir onun İçin

Ben şimdi çalışmaya başlasam ömrüm yeterse ve emeklilik gibi bir niyetim varsa 46 zaten en çok çalışmak gereken yaşlar. Muhtemelen hepimiz o yaşlarda eşek gibi çalışıyor olacağız. Ama gel anneme sor, 90 yaşındaymış gibi tribe giriyor. Ben zaten üzerime yük alamayacağımı aylardır, yıllardır söylüyorum. Hatta doğrusu aşağılayıcı dahi konuşuyorum bana dair bir istekleri, beklentileri olmasın diye. Ama gel gör ki anlamıyor, anlamak istemiyor. Biraz çevrenin de etkisi var. Ya hepsi hep bir ağızdan annemin çok çektiği ama benim onu kurtaracağım noktasında bir ağız birliğin varmışlar, fikrim sorulmuyor. Ortadan kaybolsam dünyanın en hayırsız, gaddar, kötüsü olacağım onların gözünde. Onların gözü de umrumda değil gözleri çıksın. Ama bunlar bırakmıyor, bırakmaz kolay kolay yakamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…