• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birileri msn ime giriyo:((((

SEN_KOLIK

herkez YALANCI!!
Pro Üye
15 Nisan 2007
4.692
2.345
698
Diğer
evet kizlar daha öncede olmustu ama pek umursamamistim:kızgın:
bu gün yine oldu baska bir bilgisayarardan msn actiniz diye yazdi benim pc de kapandi msn im:uhm:
kimin yaptigini bulma gibi bir sansim vármi bilen varsa yardim etsin:oklava:

belki daha önce birine verdin şifreni sonrada unuttun olabilirmi..şifreni değiştirse çokda bildik sıradan bi şifre koyma bi daha olmaz galiba..başkada yapcan bişi yok gibi

kullanıcı şifreni değiştir canısı
bazı ayarlarınıda tabi
msn acarken altta poralımı unuttum diye yazıyorya
orayı tıkla ve tüm bilğilerini değiştirebilirsin
porolanı gizli sorunu filan
bakalım o zaman girebileceklermi

sifre digistirme benimde aklima geldi ama yillardir ayni msn adres kullaniyorum hesap acarken verdigim bilgilerden emin degilim oy yüzden degistiremedim
bide kim oldugunu bulmak istiyorumÇok üzgünüm çoook

hesap bilgilerinden emin değilsen eğer arakdaşım mail sayfanıo aç ve yukarda sağ tarafta secenekler var orda değiştirebiliyorsun mutlaka işe yarar diye düşünüyorum

parolami degistirdim bakalim yine girebilecekmi
tüh ya kimin girdiginide bulabilseydim daha güzel olacakti ama:))

gızlı sorunu da degıstırseydın
genelde gızlı soruyu bılerek kırıyolar sıfrelerı

cnm hemen supheyle kım acıyorkı demışsınfakat bıde su var msnvıruslerıdemsn nı acabılıyor

öylemi olabilir ben bilmiyordum önceleri bende pek umursamamistim ne bilim icime bi kurt düstü cünkü bir arkadasim msn de bana cam yollamisti bende kabul ettim ama kendi cam kapaliydi baktim ne cvp yaziyo ne kendini gösteriyo killnadim kapadim arkadasi aradim yok ben degildim dedi
o olay üstüne bide bu olunca

gizli soruyuda degistirdim

iyi yapmışsın canım bir kere banada
msn açtım eltimin kızı bana ileti yollamış sandım actım ve pc gitti
sakın bilmediğin bir şeyi açma canım

Back