Bence altin almak yerine bankaya yatirabilirsin ing %14 faiz veriyor ya da doviz al altin suan cok yuksekSelam arkadaslar son zamanlarda cok kafama takılıyor. Biriktirdiğiniz parayı nasıl değerlendiriyorsunuz? Şuan evde 7 milyar kadar var öyle yastık altında duruyor, maaştan kaldıkça üstüne koyuyoruz felan ama bi kısmına altın felan mı alsak diye düşünüyorum? Nasıl değerlenir ki bu para ?altın almak mantıklı mı sizce.
Pound da hizli yukseliyorDolar alın dolar . Düşmez bu dolar daha . En azından yıl sonunda 4.80leri görür . 5i bile görür diye düşüncelerdeyim. Sonrada türk lirasına çevirirsiniz düşmeden ama düşmeeez
Evet öyle. İngiliz poundunun düştüğünü zaten hiç görmedim en son 5,88 diPound da hizli yukseliyor
İng veriyormu okadar ben %4 5 arasıdır sanıyordumBence altin almak yerine bankaya yatirabilirsin ing %14 faiz veriyor ya da doviz al altin suan cok yuksek
Ing nin hosgeldin faizi veriyorİng veriyormu okadar ben %4 5 arasıdır sanıyordum
Bir zamanlar faizdeydi param çok düşürünce Türkiye’deki bankalar çekmiştim
Ilk 3 ay 14% sonraki 9 ay 12-13% gibi biseyİng veriyormu okadar ben %4 5 arasıdır sanıyordum
Bir zamanlar faizdeydi param çok düşürünce Türkiye’deki bankalar çekmiştim
1 yil boyunca %14 veriyor benim param ing de suanIlk 3 ay 14% sonraki 9 ay 12-13% gibi bisey
E-turuncu galiba o1 yil boyunca %14 veriyor benim param ing de suan
Ing nin hosgeldin faizi veriyor
Teşekkürler bir bakayım ilgimi çektiIlk 3 ay 14% sonraki 9 ay 12-13% gibi bisey
Aynen ilk defa ing ye para yatiranlar icin ama konu sahibinin 7bin lirasi ayda 68 lira falan getiriyo cok fazla degilmis aktif bank varsa oturdugu yerde o %16 veriyor sanirimE-turuncu galiba o
Miktar buyuk olsa vadeli de iyi para geliyor ama konu sahibinin miktarina cok faiz gelmez en iyisi dovizVadeli hesabin com getirisi olmuyor. Sadece yatirip unutmaniz ve uzunca bir sure beklemeniz gerekiyor. Bir de evde durdukca harcanabiliyor. O yonden avantajli ama bence en iyisi doviz ya da altin.
Miktar cok olunca doviz ve altinin getirisi daha cok inanin. Su an ceyrek altin 300 tl civarinda. Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene 180 tl idi.Miktar buyuk olsa vadeli de iyi para geliyor ama konu sahibinin miktarina cok faiz gelmez en iyisi doviz
Ben ayda bin liraya yakin oluyorumMiktar cok olunca doviz ve altinin getirisi daha cok inanin. Su an ceyrek altin 300 tl civarinda. Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene 180 tl idi.
Vadeli hesabin getirisi o kadar olmuyor.