- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.961
hiç haberim yok bunlardan aşk olsun yanii..oglanın odasında raflardan dolayı cok delık acılmıstı
1 senedır oyle duruyordu onları yapmak ıcın badana yaptık yapmısken korıdoru fılanda boyattım herıfe, mutfagıda duvar kagıdı kapladık
buarada annem her zaman yapmıcak bırz babamın durumundan dolayı malum dagıldık ustune nısan ustune badana annems uan yandan destek oluyor sagolsun
Günaydııınngünaydın hanımlarrr
atıcam atıcam aklımda ama yemınle aksamları bulasıkalrı toplamadan bırakıyorumhiç haberim yok bunlardan aşk olsun yanii..
insan bir foto falan yollar..
bu arada canım para biriktirmek etmek zor gibi yaa..
aman off neden beceremiyoruz acaba
Trlelli napıyon bacım namazdan sonra yatmıyonmu bu ne altıda mesaj yazmışın günaydın maşallah sana vallaAyakkabi icin gecmis olsun
Kul hakkına giriyolar edpsizler
Eminevimi cok merak ediyorum
Ne sekilde para veriyolar?
Faizleri nasil?
Odeme seklinde yardimci oluyolar mi,?
Sen almissin sana sorim bari
atıcam atıcam aklımda ama yemınle aksamları bulasıkalrı toplamadan bırakıyorum
onumuzdekı hafta ıcın evın yenı halını fotılıcem sızze
sadece kabak gıbı duvarı ceksem bısı anlamazdınız
sabah aksam egeyı goruyonuz ama dımıcocugu mılım mılım ezberledınız
canım ya ınsallah kabul ederler ama pek sanmıyorum yavalla egeyi ezberlemekte hiç şiakyetim yok o kadar şekerki maşallahhh...
tmm beklioz fotoları..
bu arada bugün şirketle görüşcem..
şu maaş kesilcek ya doğum izninde eğer şirket isterse maaaşı yatırabiliomuş her ay ve sen sonra toğlu para alınca geri verebiliyormuşsun..
onu teklif edicem kabul etceklerini sanmıyorum ama gebelik topiğinde birkaç kişinin kabul görmüş..şans işte dua edinde kabul edilsin..
şayet maaşım kesilmezse paşa paşa yaşarız 4 ay..
çok geçmiş olsun yazık olmuş, haram zıkkım olsunKızlar yine uçmuşsunuz. Neyse okurum bi ara
Az önce eşimin ayakkabılarını çalmışlar
İçeri almamıştik
Kapının önündeydi
Daha 10 gün falan olmuştu alalı
Eski ayakkabıları duruyor ama yırtık
Cok üzüldüm
Ben 3 kuruş için ne şartlarda çalışıyorum
Bebeğim ben sabah evden çıkarken ağlıyor
Şu hırsızlara bak. Helal etmiyorum
Zaten Rabbim sorcak
Ama şu dar zamanimizda...
Ben bi yaprak tuvalet kağıdınin hesabını yaparken...
yok canım daha 3 haftam var çalışabilir raporu aldım..canım ya ınsallah kabul ederler ama pek sanmıyorum ya
ayrıca 4 ay sonunda alacagın maasla aylık alacagın maas bırbırını tutuyormu acaba? yanı sgk aldıgın daha cok olabılırmı?
telefonla goruseceksın?
haftaya ızne ayrılıyormusun kuzum
ay canım benım ınsallah ederler ama taseron oldugun ıcın yaparlarmı ınan bılmıyorumyok canım daha 3 haftam var çalışabilir raporu aldım..
evde durunca çok hantallaşıyorum ve ağrım oluyor hareket halinde daha iyiyim..
4 ay sonunda alacağım maaş brütten hesaplancağı için daha fazla..
4 ay ben şirket ne yatırdı ise onlara o miktarda havale edicem canım..
inş kabul ederler cute inşş nolur dua et..
ben de farkındayım ama sadece farkındayım :) burayı okumak cok hosuma gıdıyo, belkı burda bılınclenırım bıraz ısın ıcınden çıkamıyorum cunku. ayrıca kıtı kıtına geçinip birikim yapanlar var helal olsun hepsine masallahbuarada eşim dün akşam 15 günlük maaşını aldı 775 tl olarak özel sigortayı kesmeye baslamıslar 6 ayda bıtırıyorlarmış neyseki.
yanı 6 ay 1950 tl alacak eşimeşim konsoloslukta çalışıyor bende medical bir fabrikada calısıyorum 8 ay once zam almıstık sanırım en gec ocak ayında yenıden zam konusmaları yapılabilir.
bana nedense aldıgım maas az gelıyor
bende oyle
farkındaysanız kenarımızda bır çöpümüz bile yok
cogu zaman acil bir hastalıkta doktora giderken bile durup duşunuyoruz.
boyle olmaması gerek bedenimize zihnimize yazık
ay canım cok uzuldum
alanda hayrını gormesın barı.
bız aıle apartmanında oturuyoruz alt katta yenge ust katta kuzen ve esı o bakımda rahatız hatat cogu zaman yazın daıre kapılarımız acık oluyor
sevimsiz bi ara detayları anlat olurmu?
günaydın bu aradaa kızlar.
oglum hasta demısmıydım bılmıyorum antıbıyotık kullanıyoruz her aksam onu sankı halsız goruyorum okula gıtmesın dıyorum her gun gıdıyor hafta basından berı.
dun aksam tuvaletı yıkadım ovaladım 2 tl domestos ve mavı su aldım mıs gıbı oldu ama hafta sonuna kadar batacak zıra halılar gelmedı perdeler camlar coook ısım var.
dün akşam kumbaraya 7 tl para attım öyle yanı
Günaydın sevimlim ya sanki kazanıpta almış soysuzlar boşver canını sikma.şu eminevimden müsait olunca accık anlatsana bizeCutemom sen sormuştun galiba
Evet eminevime girdik
Sayfaları okumaya çalışıyorum :)
Ayakkabının acısı geçti biraz :)
yanı hakketten bende onu anlamıyorum ustlerıne bakıyorsun gıyınıyorlar ama nasıl yanıben de farkındayım ama sadece farkındayım :) burayı okumak cok hosuma gıdıyo, belkı burda bılınclenırım bıraz ısın ıcınden çıkamıyorum cunku. ayrıca kıtı kıtına geçinip birikim yapanlar var helal olsun hepsine masallah
Jbizim kenarda bir arabamız var heh hehbuarada eşim dün akşam 15 günlük maaşını aldı 775 tl olarak özel sigortayı kesmeye baslamıslar 6 ayda bıtırıyorlarmış neyseki.
yanı 6 ay 1950 tl alacak eşimeşim konsoloslukta çalışıyor bende medical bir fabrikada calısıyorum 8 ay once zam almıstık sanırım en gec ocak ayında yenıden zam konusmaları yapılabilir.
bana nedense aldıgım maas az gelıyor
bende oyle
farkındaysanız kenarımızda bır çöpümüz bile yok
cogu zaman acil bir hastalıkta doktora giderken bile durup duşunuyoruz.
boyle olmaması gerek bedenimize zihnimize yazık
ay canım cok uzuldum
alanda hayrını gormesın barı.
bız aıle apartmanında oturuyoruz alt katta yenge ust katta kuzen ve esı o bakımda rahatız hatat cogu zaman yazın daıre kapılarımız acık oluyor
sevimsiz bi ara detayları anlat olurmu?
günaydın bu aradaa kızlar.
oglum hasta demısmıydım bılmıyorum antıbıyotık kullanıyoruz her aksam onu sankı halsız goruyorum okula gıtmesın dıyorum her gun gıdıyor hafta basından berı.
dun aksam tuvaletı yıkadım ovaladım 2 tl domestos ve mavı su aldım mıs gıbı oldu ama hafta sonuna kadar batacak zıra halılar gelmedı perdeler camlar coook ısım var.
dün akşam kumbaraya 7 tl para attım öyle yanı
ay canım benım ınsallah ederler ama taseron oldugun ıcın yaparlarmı ınan bılmıyorum
para durumu ne alemde bırıktırebıldınızmı
ne 30000 i bana desen şursa 1000 tl çıkaramam tak diye, maaşı alıyorum paranın gideceği yerler belli, elimde kalmıyor ki adam gibi bişey. ben bilmiyorum bu idare meselesini yayanı hakketten bende onu anlamıyorum ustlerıne bakıyorsun gıyınıyorlar ama nasıl yanı
benma krabalarımdan cogu kendı ısını yapıyor ve bu ısı kıvırıyorlar
gecenlerde 30000 araba aldı ust katta yasayan kuzenler peşin para dumur oldum
bızım esım gıdıyor arabayla ıse haftanın 5 gunu, eve cok uzak demıyımde cok ters sabah 6.30 ıste olması gerekıyorJbizim kenarda bir arabamız var heh heho da yatıyo ne var ...eşim işe servisle gidiyo benim trafiğe çıkmam zaten yasak cıss bu arada mavi su ney ?
guya biriktirmiştik canım..
ama şöle bir durum oldu...
eşim benim istanbul kültürde matematik bilgisayar okudu..mühendislik gibi aynı ama matemaatikte var..
bu yıl ölesine dgs denen bir sınava girdi ve buranın mühendislik fakültesini ikinci öğretimi kazandı..
aslında okuduğu okulda mğhendislikle eş değer istanbulda falan ama konyada kbul görmüyor..
o da okulu kazanınca oraya gidiyor 750 tl harç ödedik..400-500 tl de evrak paralarına falan gitti uçtu para
coluk combalak varmı?ne 30000 i bana desen şursa 1000 tl çıkaramam tak diye, maaşı alıyorum paranın gideceği yerler belli, elimde kalmıyor ki adam gibi bişey. ben bilmiyorum bu idare meselesini ya
ay canım ya hep oyle hep kesınlıkle
buarada bızım su arabayı vurankıran adam hapisteymıs 19 ay ceza almıs
bızımde mahkememız vardı ınsallah bızden oturude ıcerıde yatmıyordur cıkıcna anamızı beller yemın ederım
coluk combalak varmı?
cogu zaman bızde oyleyız bırak 1000 tl
aylardır ha bu ınsanlar bılıyor dıyorum perde yaptırıcam ustelık oyle suslu puslude degıl 300 tl alamadım ya onu
var var egeyle yaşıt nerdeyse:)ay canım ya hep oyle hep kesınlıkle
buarada bızım su arabayı vurankıran adam hapisteymıs 19 ay ceza almıs
bızımde mahkememız vardı ınsallah bızden oturude ıcerıde yatmıyordur cıkıcna anamızı beller yemın ederım
coluk combalak varmı?
cogu zaman bızde oyleyız bırak 1000 tl
aylardır ha bu ınsanlar bılıyor dıyorum perde yaptırıcam ustelık oyle suslu puslude degıl 300 tl alamadım ya onu
ne 30000 i bana desen şursa 1000 tl çıkaramam tak diye, maaşı alıyorum paranın gideceği yerler belli, elimde kalmıyor ki adam gibi bişey. ben bilmiyorum bu idare meselesini ya