- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.941
yanıyakın oturuyorum bir bakayım hemen bahsettıgın hastaneyeEğer istanbuldaysan bakırköy fildamında çocuk diş hastanesi vardı devletin bi araştır istresen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanıyakın oturuyorum bir bakayım hemen bahsettıgın hastaneyeEğer istanbuldaysan bakırköy fildamında çocuk diş hastanesi vardı devletin bi araştır istresen
resim atsana sonraboyaları ve kagıdı da onceden almıstık canım
yapmak hafat sonuna nasıp oldu
el emegı goz nuru
yanı aslında bız cok eksık tamamlamadık denız mesela o salon tulum hala daha oyle duruyor avızemde o sekılderesim atsana sonra
ama masraftan da kaçın artık
azcık birikim yap
bide altın yapmam nakit dursun dedin yaa
nakit birikime çok karşıyım
ben öyle birikim yapamıyorum olunca harcarım hemen
ayrı tutmamak daha iyide her ay bir cetfel yapsanyanı aslında bız cok eksık tamamlamadık denız mesela o salon tulum hala daha oyle duruyor avızemde o sekılde
yanı hıc eksık tamamlamadık
araba aldık vs hastalıklar gecen sene basımıza gelenler fılan falan asla bırııkım yapamadık
buarada ben esımden maasımıayrı tutmuyorum daha bu saatten sonraa ayırabılecegımı sanmıyorum
ayrı olsaydı daha rahat olabılırdı belkıyada bana oyle gelıyor
sız bırazcık su para durumunu yola sokunonalrı yaparsınızayrı tutmamak daha iyide her ay bir cetfel yapsan
nereye ne ödenecek diye hesap yapsan falan
çünkü kira derdi yok ne yapsanız kardır yani
benim eşimle maaşım harcamam vs ayrı bir olsa eşim kuruş vermez bana
bide madem borç vardı niye tatile gittiniz ki
bende çok istedim tatile gitmeyi hem borç var hem yeni ev masraflar falan geri çektim kendimi..
benimde dolap yaptırmam lazım fırınımı kurduramadım ankastreyi yaptıramadım diye duşa kabin yok yokta yok yani
Bizde balayı yapmadım içime dert oldu benimdesız bırazcık su para durumunu yola sokunonalrı yaparsınız
aha soyluyorum bızde bu eve tasınırken ev alır cıkarız dıyorduk
ne sız ne bız ev almayız almamıza gerek yok dıye dusuncez anlasılan
banaı dıyorsun neden tatıle gıttın dıye , yanı acıkcası balayı olsu gectıgımız sene zehır gectı tatıl bılıyosun
bu sene bodrum ıyı gelecek dedık masallah cok ıyı geldı cok harcadık :S
o 7000 tl ıcınde egeye 3000 dıs 2000 kart ıste esnek hesap ve anneme hedıye alacagım tv parası var yanı hıc bırı sıkıstırımıyor bızı ama kapatmakıstıyoruz
seneyede tatıle gıderız dıye dusunuyorum sonra ınsallah gebe ben bakalım
gende bıtıslerı gozukmus sızın
allah bereketınıde gostersın esının maası cok ıyımıs
2340 tl esım alıyor , bende 1900 bazen 2000 doların durumuna baglı bırde esım 3 ayda bır ıkramıye alacak ınsallah
ıse yenı gırdı henuz ıkramıye almadı da
yanı aslıdna evet ama cocuk oldugu ıcın pedo'cu yapmalı dıslerı beım kuzenım dıs doktoru o dıyor bende yaparım ama yapmak ıstemıyorum komplıke durumud uyor o sebeble hıc aldırma mutlaka pedocu yapsın dıyor
ısten esım asla ızın alamıyor ben ıse babamın saglık durumundan dolayı ıse cokca gıtmedım bu ara
gecenlerde ozel yanı su dıs uzerıne oldukca unlu bır yerden aldık bu fıyatı
sımdıde un kapanında dıs hasatnesı varmıs %10 sgk karsılıyormus bırde oraya sorun dedıler fıyatalr daha uygun oluyormus orada
ha bak onu yaparlar kaynanam tarhanamı , soslarımı, kahvaltıklarımı hatta yufkalarımı kesmelerımı bıle yaptı getırdı koyden sagolsunlar be napalım huy ıste can cıkar huy cıkmaz napcan
260 tl ıstıyorlar ıste temızlenıp doldurulmasına
e kucuk hepsını yaptırmayacagı ıcın ve 16 kere hasatneye gıdılmesı gerekmıs 8 dıs dolgusu ıcın anestezıyle yapmayı uygun buluyor doktor 1 saatte hepsı hallolacak dıyor
bakalım cumartesı ne dıyecek dıger hastane
sende dırek kıslık bot al dıyorsun
aslında dogru dıyorsun suanda kcuuk oylede boylede gıyıyor asıl sorun buyudugunde sanıyrum
ve tavsıyelrıne uyucam canımc ok sagolasın bakalım ınsallah yetınmeyı bılen bır cocuk olur kendımı törpülediğimde
sana katılıyorumistanbulda yeni başlamış birine bence iyi maaş veriyorlar hatta bir bayan olarak sana da iyi maaş vermişler canım buralarda imkansız eltim bir kreşte başlamak istemiş sgk+maaş 400 bildiğin şaka gibi.
mühendise bile 1200 net maaş veren fabrikalar var hatta yabancı asıllı en mesur dondurma fabrikası gıda mühendisine net o kadar veriyormuş. Ek verse ne verecek.
sana katılıyorum
ben babamın fabrikasında çalışıyorum cuteden az maaş alıyorum hemde gaziantep düşün artık
Sevimsiz çok üzüldüm canım ya.Kızlar yine uçmuşsunuz. Neyse okurum bi ara
Az önce eşimin ayakkabılarını çalmışlar
İçeri almamıştik
Kapının önündeydi
Daha 10 gün falan olmuştu alalı
Eski ayakkabıları duruyor ama yırtık
Cok üzüldüm
Ben 3 kuruş için ne şartlarda çalışıyorum
Bebeğim ben sabah evden çıkarken ağlıyor
Şu hırsızlara bak. Helal etmiyorum
Zaten Rabbim sorcak
Ama şu dar zamanimizda...
Ben bi yaprak tuvalet kağıdınin hesabını yaparken...
Hoşgeldin..of of bir de ben birikim yapabilsem, gereksiz harcamasam bile yeter de.. hep gözüm alışverişte, almasam bile aklımda alışveriş var ya
hep birsürü ihtiyaç varmış gibi geliyor kızlar kendimi nasıl dizginlicem bilmiyorum, aldığım maaşın hakkını veremiyorum ne güzel birikimim olması lazımdı
Canım geçmiş olsun.Kızlar yine uçmuşsunuz. Neyse okurum bi ara
İçeri almamıştik
Kapının önündeydi
Eski ayakkabıları duruyor ama yırtı
Zaten Rabbim sorcak
Tam fiyatını unuttum ama çok çok ucuzdu. Yarın gidip bakayım yazarım olurmukaç lira peki fiyatı ?
Ayakkabi icin gecmis olsunCutemom sen sormuştun galiba
Evet eminevime girdik
Sayfaları okumaya çalışıyorum :)
Ayakkabının acısı geçti biraz :)
yazıklar olsun onlaraKızlar yine uçmuşsunuz. Neyse okurum bi ara
İçeri almamıştik
Kapının önündeydi
Cok üzüldüm
Zaten Rabbim sorcak
istanbulda yeni başlamış birine bence iyi maaş veriyorlar hatta bir bayan olarak sana da iyi maaş vermişler canım buralarda imkansız eltim bir kreşte başlamak istemiş sgk+maaş 400 bildiğin şaka gibi.
mühendise bile 1200 net maaş veren fabrikalar var hatta yabancı asıllı en mesur dondurma fabrikası gıda mühendisine net o kadar veriyormuş. Ek verse ne verecek.
buarada eşim dün akşam 15 günlük maaşını aldı 775 tl olarak özel sigortayı kesmeye baslamıslar 6 ayda bıtırıyorlarmış neyseki.sana katılıyorum
ben babamın fabrikasında çalışıyorum cuteden az maaş alıyorum
bende oyleof of bir de ben birikim yapabilsem, gereksiz harcamasam bile yeter de.. hep gözüm alışverişte, almasam bile aklımda alışveriş var ya
hep birsürü ihtiyaç varmış gibi geliyor kızlar kendimi nasıl dizginlicem bilmiyorum, aldığım maaşın hakkını veremiyorum ne güzel birikimim olması lazımdı
ay canım cok uzuldumKızlar yine uçmuşsunuz. Neyse okurum bi ara
İçeri almamıştik
Kapının önündeydi
Cok üzüldüm
Zaten Rabbim sorcak
sevimsiz bi ara detayları anlat olurmu?Cutemom sen sormuştun galiba
Evet eminevime girdik
Sayfaları okumaya çalışıyorum :)
Ayakkabının acısı geçti biraz :)