- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.781
Gözündende kaçmamış. Gizliden gizliye sürekli takibimdesiniz. Seviyorum sizin topiğinizi ne yapayım. Karanfilce dualarımdasın okuduğumdan beri. Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Tr_lelli seni okudukça kendimi görüyorum. Kitaplarım,eşim ve oğlum....
Ooo iyi olmanıza sevindim canım.trlelli sagol canim,bakiyom da yazmaya firsatim olmuyor.kizim hic nefes aldirmiyor,gece cok sukur iyide gunduzleri berbat.cok ilgi bekliyor canimin ici,oynuyorum,disari cikariyorum,uyutmaya calisincada,hep beni yaninda istiyor.yanindan kalkinca,yada kucagimdan indirince hemen uyaniyor,beni ariyor,ne yapicam nasil yapicam sasirdim kaldim.gecede cok gec uyuyor,bugun oldugu gibi bazen erken uyutabiliyorum,bazende gece on bire kadar peltimi cikariyor.bugun iiki kere uyandi sonra cok sukur uyudu,bende firsat bu firsat evi temizlexip topladim niyetimde utu yaomakta vardi ama canim istemiyor ,yorgunluktan bayilicam.
Anne baba,kardes yakinlarda olsa birakirim,hem ben biraz zaman ayiririm kendime hemde evime,ama kimsem yok maalesef.Birde calismayi dusunzyorum,bu tempoya nasil dayanilir yasamadan bilemicem galiba,buyudukce dahada ilgi isteduginin farkindayim,her ne kadar ev isi,ozel bakimim gibi seylerden feragat edip ona zaman ayirsamda,gucumun tukendigini hissediyorum.ama cok sukur gece uyudugu icin guc toplayabiliyorum.Genede allahima cok sukur,kizim benim herseyim,o olmasa bu tatli telaslarim,hep gulen yuzum olmazdi,cook sukur.
geztapo merhaba ve diger kizlar merhaba hepinize.Bu aydan itibaren bizde duze cikmaliyiz.en az bir ceyrek alsam iyi olurdu,bakalim,birsey cikmazsa alicam insallah.
canım kredi kartı mı bahsettiğin banka kartı mı?Royemcim optum minnaaa kocaman
Tatli kosturmacalar onlar
Birikimin bereketli olur insallah canım
Bizde d ihtiyac cok ama biriktircem diye bisiler erteliyorum
Ek kart istedim esimden bakalim cikartirsa iyi olcak az limitli bisi
Esim karti verince git hemen ogun al hallet diyo
E ben indirim takip ediyorum o an da kartla onun isi oluyo esimin maasi da karta yatiyo
Mecbur nakit sıkıntısı cekiyoruz
Genelde kartdan harcama yapıyoruz
Lcw gidicem hala parasızlıktan gidemedim
Kendime alıcaklarımı zaten erteliyorum hep bana sıra gelmedi henuz
Zor ya gecim
Hoşgeldin canım..
kendinden bahsetsene biraz...
Hosbulduk canım..bahsedeyim,çalışmıyorum. Kkulubunun epeydir takipçisiyim aslında ama bir ay olmuştur ancak dahil olalı.Baba tarafımda düğün,anne tarafımda ameliyat,birde oğlum okula başladı...yani bu aralar biraz koşturma içindeyim. Bakıp bakıp çıkıyorum arada,Dahil olucam inşallah
@zytn_lmn hoş geldin
Farmasinin topiginden tanıyorum seni
Bizim bi zeytin arkadaşımız daha vardı ama
Nerelerde acaba
karanfilce bizim program da değişir diye bekliyorum
Bende çok değişiklik olmaz
Programda derslerimin yeri değişir :)
29 saat girdiğim için
Hoşgeldin canım..
kendinden bahsetsene biraz...
Uğrayıp kaçma sen de :)
Ooo iyi olmanıza sevindim canım.
İkinizi de öpüyorum yanaklarınızdan.
Allah her zorluğun yanında bir kolaylık verir gece uykusu da sana rahmet olmuş Allah kolaylıklar versin canım.
çeyreğin şimdiden bereketli olsun.
canım kredi kartı mı bahsettiğin banka kartı mı?
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar
@tr_telli ile karşılaştık. Bir topikte. Sizden bahsetti bana.karanfilce ile de eskiden tanılırız beni de alırmısınız aranıza
Çalışan bir kadınım. Bir KUZUCUM var. Bu arlar maddi olarak kötüymüş. Hem ev hem de araba borcu ödüyoruz. En kısa zamanda arabayı tamamen kapatmayı umut ediyorum.
Sen bizim zeytin degilmiiymissinAa o zeytin başka zeytinmiymiş yahuBende aynalı sazan oluyorum bu durumda
Boğulduk canım. Az önde ödene planına baktı da eşimle hem ev hem de arabanın toplam 45.000 tl burcu kalmış. Ev 2016 Ocak'ta araba da 2016 Haziran da bitiyor. Allah nasip eder de bittiğini görürsem bu sefer ya ikinci araba deriz ya da değiştiririz. Benim Prof luğa az kaldı. O zaman azıcık daha rahatlarız herhaldeHoşgeldin canım
Borç yigidin kamçısı diye diye kamçılanmadık yerimiz kalmadı valla :)
Umarım biter bizim araba taksiti teee 2016 da bitcek
Borc biter esim yine araba degisir alistim ben
En onemlisi ev
Kiradaki herkese rabbim ev almayı nasip etsin