Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Royem Allah yardımcın olsun
Ben o yönden şanslı olduğumu bir kez daha anladım
Komşu bile bakıyor bazen oglana
Hatta gelsin biraz eglenelim, cçocukların da canı sıkılmasın diyor
Oğlum da çocuklarla oynamayı çok seviyor
Hatta eve gelmek istemiyor
Bana benzemiyor hic oglum
Herkesle samimii oluyor hemen:KK53:
Ben bbiraz yabaniyim de:KK23:

Gözündende kaçmamış. Gizliden gizliye sürekli takibimdesiniz. Seviyorum sizin topiğinizi ne yapayım. Karanfilce dualarımdasın okuduğumdan beri. Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Tr_lelli seni okudukça kendimi görüyorum. Kitaplarım,eşim ve oğlum....

Hoşgeldin canım..
kendinden bahsetsene biraz...
Uğrayıp kaçma sen de :)
trlelli sagol canim,bakiyom da yazmaya firsatim olmuyor.kizim hic nefes aldirmiyor,gece cok sukur iyide gunduzleri berbat.cok ilgi bekliyor canimin ici,oynuyorum,disari cikariyorum,uyutmaya calisincada,hep beni yaninda istiyor.yanindan kalkinca,yada kucagimdan indirince hemen uyaniyor,beni ariyor,ne yapicam nasil yapicam sasirdim kaldim.gecede cok gec uyuyor,bugun oldugu gibi bazen erken uyutabiliyorum,bazende gece on bire kadar peltimi cikariyor.bugun iiki kere uyandi sonra cok sukur uyudu,bende firsat bu firsat evi temizlexip topladim niyetimde utu yaomakta vardi ama canim istemiyor ,yorgunluktan bayilicam.
Anne baba,kardes yakinlarda olsa birakirim,hem ben biraz zaman ayiririm kendime hemde evime,ama kimsem yok maalesef.Birde calismayi dusunzyorum,bu tempoya nasil dayanilir yasamadan bilemicem galiba,buyudukce dahada ilgi isteduginin farkindayim,her ne kadar ev isi,ozel bakimim gibi seylerden feragat edip ona zaman ayirsamda,gucumun tukendigini hissediyorum.ama cok sukur gece uyudugu icin guc toplayabiliyorum.Genede allahima cok sukur,kizim benim herseyim,o olmasa bu tatli telaslarim,hep gulen yuzum olmazdi,cook sukur.
geztapo merhaba ve diger kizlar merhaba hepinize.Bu aydan itibaren bizde duze cikmaliyiz.en az bir ceyrek alsam iyi olurdu,bakalim,birsey cikmazsa alicam insallah.
Ooo iyi olmanıza sevindim canım.
İkinizi de öpüyorum yanaklarınızdan.
Allah her zorluğun yanında bir kolaylık verir gece uykusu da sana rahmet olmuş Allah kolaylıklar versin canım.
çeyreğin şimdiden bereketli olsun.
Royemcim optum minnaaa kocaman
Tatli kosturmacalar onlar
Birikimin bereketli olur insallah canım

Bizde d ihtiyac cok ama biriktircem diye bisiler erteliyorum

Ek kart istedim esimden bakalim cikartirsa iyi olcak az limitli bisi

Esim karti verince git hemen ogun al hallet diyo
E ben indirim takip ediyorum o an da kartla onun isi oluyo esimin maasi da karta yatiyo
Mecbur nakit sıkıntısı cekiyoruz
Genelde kartdan harcama yapıyoruz

Lcw gidicem hala parasızlıktan gidemedim
Kendime alıcaklarımı zaten erteliyorum hep bana sıra gelmedi henuz

Zor ya gecim
canım kredi kartı mı bahsettiğin banka kartı mı?

Hoşgeldin canım..

Hosbulduk canım..bahsedeyim,çalışmıyorum. Kkulubunun epeydir takipçisiyim aslında ama bir ay olmuştur ancak dahil olalı.Baba tarafımda düğün,anne tarafımda ameliyat,birde oğlum okula başladı...yani bu aralar biraz koşturma içindeyim. Bakıp bakıp çıkıyorum arada,Dahil olucam inşallah

sevimli:KK25:
benim ders programı değişti haftayaki farklı. bu sefer boş olan işletme günüm pazartesi belki çoğu pazartesiyi ister ama benim tercihim çarşamba.İşimi ancak o zaman tam yapabiliyorum.

@zytn_lmn hoş geldin
Farmasinin topiginden tanıyorum seni

Bizim bi zeytin arkadaşımız daha vardı ama
Nerelerde acaba

karanfilce karanfilce bizim program da değişir diye bekliyorum
Bende çok değişiklik olmaz
Programda derslerimin yeri değişir :)
29 saat girdiğim için :KK45:

Bu hafta pazara bi gittim
A kalite bi mürdüm erigi
Ve de 2 buçuk lira
Bu erik manavda 6 liradan aşağı değildir tahminimce
Aldım bi kilo
Ama annem el koydu
Bana yeterince reçel yapmıştı bu erikten
Ben bu sefer kendim yemek için almıştım
Ama annem cok begenince onlarda bıraktım tabi
O da kendilerine reçel yapmış
Bana kornişon turşu da yaptı
Daha da kışlık bir şey yapmayı, pardon yaptırmayı düşünmüyorum

sagolun kizlar :)sevimli massllah canim annecin herseyini yapmis daha ne olsun
karanfilce evet canim,ginduzleri zor olsada gece cok iyiiz,cok sukur.
bu aralarda,cok ziyaretler yaptik,halen yapiyoruzda.yarin bi dogumgunune davetliyim,kostur kostur hediye aldim,cikmisken digerkerinide hallettim.bi ellilik gitti bugun,ama onceden aldiklarimida hesaba katarsam dort kisinin hediyesini hallettim cok sukur.birde yarin icin meze gibi bisey yapip goturucem tamamdir.pazar esimin dogum gunu var ,arkadaslarimiz gelicek ama cogu sey evde var,bi pasta aldimmi tamamdir.Bu sene ailede cok bebek dogdu,ilk acilisin ben yaptim,son bebiste yeni yilda geliyor insallah.bir ay sonra aileme bir miktar para gondericem,bakalim,insan cok sey basarmak istiyorda yapamiyor.bide tek maas olunca zor.birde ben hediyenin dozunu kaciriyorum galiba ,askinda alti euroluk kocaman bir oyuncak araba vardi indirimdeydi ve ben bide kiyafet aldim ettimi sana yirmi euro,bi hediye yeterdi aslinda,yarin geri vereyin dedim,aman sonra almisim artik bosver dedim.
hadi neysede,aileden biri gelip beni ve bebegimi gormedigi halde ,ben ona gidicem,annesi geldi,ve annesiyle,kizkardesiyle benden sonra doguranlara tebrige gitti ama bana gelmedi.annesi gelirken bi paket icinde ozensiz paketlenmis kuyafetler icin,buda kizlardan dedi,o kadar iyi taniyorumki bunlari,biz gonderdik ya,yaptik ya deyip,beni alta cekecekler.esim cok kiziyor bana,gitmemi istemesede,ben gidicem,ben onlar gibi yaparsam onlardan olurum,gorevimi yapicam o kadar,sonra kimse kimsexi gormez artik.inanirmisiniz,kizima dis hedigi yaptim,aileden bir teki bike gelnedi,ve ben halen bu insanlarin pesindeyim,esim hakli aslinda.
bi digeri kuzen dukkan acti,kucuk bi hosluk olsun diye kumbara aldim,kucuk bi de not ilidtirdim,insallah abes kacmaz,baskada ne yapilir bilmiyorum,bi iki de ikramlik hazirlicam tamamdir.ayyy kizlar kusura bakmayin cok doluyum,,niye anlattim hic bilmiyorum,akila baska dusuncelere ihtiyacim var galiba...

@zytn_lmn hoş geldin
Farmasinin topiginden tanıyorum seni

Bizim bi zeytin arkadaşımız daha vardı ama
Nerelerde acaba

karanfilce karanfilce bizim program da değişir diye bekliyorum
Bende çok değişiklik olmaz
Programda derslerimin yeri değişir :)
29 saat girdiğim için :KK45:

Aa o zeytin başka zeytinmiymiş yahu:KK47:Bende aynalı sazan oluyorum bu durumda:KK45:

Merhaba kızlar
@tr_telli ile karşılaştık. Bir topikte. Sizden bahsetti bana. karanfilce karanfilce ile de eskiden tanılırız beni de alırmısınız aranıza
Çalışan bir kadınım. Bir KUZUCUM var. Bu arlar maddi olarak kötüymüş. Hem ev hem de araba borcu ödüyoruz. En kısa zamanda arabayı tamamen kapatmayı umut ediyorum.

Hoşgeldin canım..
Uğrayıp kaçma sen de :)

Ooo iyi olmanıza sevindim canım.
İkinizi de öpüyorum yanaklarınızdan.
Allah her zorluğun yanında bir kolaylık verir gece uykusu da sana rahmet olmuş Allah kolaylıklar versin canım.
çeyreğin şimdiden bereketli olsun.

canım kredi kartı mı bahsettiğin banka kartı mı?

Cnm kredi kartı world fakat esimin maasi kirada ona yatiyo ayri ni hesap var icinde
Diger calisanlarin maasi felanda o kartta esim cekip nakit veriyo maaslarini o sebepden genelde esimde oluyo ben maas zâmanlarinda ihtiyaclarimi hallediyorum

43 tl elektrik geldi
6tl dogalgaz
Su henuz gelmedi

Hava sogucak dogalgaz butceyi zorlicak kış ayını sevmeme ragmen üşümektnde nefret ediyorum
Evimin dış cephesinde yalıtım yok
İcten yaptırdım ama yinede istedigim gibi isinmiyo kuzey cephedeyim

Parayı dogalgaza bayarız artık

Merhaba kızlar
@tr_telli ile karşılaştık. Bir topikte. Sizden bahsetti bana. karanfilce karanfilce ile de eskiden tanılırız beni de alırmısınız aranıza
Çalışan bir kadınım. Bir KUZUCUM var. Bu arlar maddi olarak kötüymüş. Hem ev hem de araba borcu ödüyoruz. En kısa zamanda arabayı tamamen kapatmayı umut ediyorum.
Hoşgeldin canım
Borç yigidin kamçısı diye diye kamçılanmadık yerimiz kalmadı valla :)
Umarım biter bizim araba taksiti teee 2016 da bitcek
Borc biter esim yine araba degisir alistim ben

En onemlisi ev
Kiradaki herkese rabbim ev almayı nasip etsin

Iyi geceler kızlar
Oğlumiçin alışveriş yaptik bugün
Kışlık mont, iki badi, iki çıt çıtli badi
Bayram icin de bi pantolon ve gömlek aldım
125 tuttu.
Botlar gelmemişti henüz
Bu Kış için ona bi 100 liralık daha bir şeyler alırız
Ona aldiklarima baktıkça mutlu oluyorum
Kendime de bi elbise ve şal aldim
Elbise % 50indirimde 125 liraydi
Terzi masrafi ve sal derken 158 lira da benimkiler tuttu
Eğitim ödeneğini harcadık yani
Epeydir kendime bir şey almiyordum
Epey bi süre de alamicaktim
Fırsat bu fırsat dedim
Bayrama yeni bir şeyim oldu yani
Bir de çizme alırsam kendime, yeter
Öyle aman aman bir şeye ihtiyacım yok artık
Eldekilerle idare edicem

M maviduvar1 hoş geldin bu arada

merhabalar,
ne kadar güzel bir topik burası geçmişe doğru yazdıklarınızı okudum biraz tam benlik diye düşündüm selam vermek istedim. bizde bu sene ev aldık yatırım olsun diye harcamalarımıza dikkat etmeye çalışıyoruz ama hayat o kadar pahalı ki gerçekten insan zorlanıyor ki eşimde bende çalışıyoruz. allahım hepimize yardım etsin

Hoşgeldin canım
Borç yigidin kamçısı diye diye kamçılanmadık yerimiz kalmadı valla :)
Umarım biter bizim araba taksiti teee 2016 da bitcek
Borc biter esim yine araba degisir alistim ben

En onemlisi ev
Kiradaki herkese rabbim ev almayı nasip etsin
Boğulduk canım. Az önde ödene planına baktı da eşimle hem ev hem de arabanın toplam 45.000 tl burcu kalmış. Ev 2016 Ocak'ta araba da 2016 Haziran da bitiyor. Allah nasip eder de bittiğini görürsem bu sefer ya ikinci araba deriz ya da değiştiririz. Benim Prof luğa az kaldı. O zaman azıcık daha rahatlarız herhalde
Hoşbulduk karanfilce karanfilce güle güle giyin aldıklarınızı.

Merhaba kızlar
Yeni gelenler hoş gelmişler aramıza.
zytn lmn ve papatya benim komşu topik arkadaşlarım zaten.
sevimsiz ciciler güle güle giyilsin inşallah.
Kışlık hazırlık yapanlar afiyetle yesin yaptıklarını.
Bende kışlık hazırlık yok valla bu sene bi uyuşukluk var üzerimde.
Dolaba 6 tane dolmalık biber attım hepi topu o.

X