- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.761
Onu bende cozebilmis degilimBenimde toplamda 3,5 yıl çalışmışlığım var ben fıtratımın eve yakın olduğunu erken farkedenlerdenim. Sigortamı dışardan ödüyorum ama babam hep emekli olmamı istiyo çünkü. Evde mutluyum ben seviyorum ev işini de. Hiç sıkılmam mesela evde. Bazı ev kadınları evde durmayı sevmiyo bi gün duşarı çıkmasalar sıkıntıdan patlıyolar. Bi kadın kendi evinde niye sıkılır h,ç anlayamıcam galiba.
Yok ya ben kalırım. tab kalacağın eve ve kişilere göre de değişir. Ama uzun süre her halukarda kalmak kasıyor tabiKaranfilim kalırsa yersin tabi
Buyur canım, beklerim tabiki.
Biz de evlendikten sonra iki yıl geldik oraya üst üste
Ama şu aralar düğünler kesildi
Hoş cok da istemiyorum
Hem oğlan büyüsün
Hem de ben başkasının evinde kalamiyorum
Saclarim ağariyor o süreçte
Şaka bi yana akraba evinde kalmaktansa öğretmen evini tercih ederim
Napim ben böyleyim
Zor cnm senin işin ya ama rahat edebiliyosan annende kal benceAy ben annemlerde bile kalmak istemiyorum
Ben evime aşırı bağlıyim
Geçen Kış oğlan beni cok zorladı
Ben de annemlere gittim ya sürekli
Benim için çok zor oldu işte
Mesela kv köye gidecek yarın
Düşünüyorum şimdi napsam
Orda kalsam...
Ben idare ederim tabi
Ama oğlan beşiğine alıştı
Gece beni mahveder
Ee sabah ben cok erken çıkıyorum evden
Oğlan o vakitte uyuyor genelde
Annem de gelmez, onu getirin der
Günaydın ben geldim.Küsmediniz di mi bana ...Yaz mevsimi gidiş gelişlerle düğünlerle geçti pek uğrayamadım buralara.çok şükür iyiyiz ama.sizlerde iyisiniz burdasınız.okullar açıldı bizim maraton başladı.alışamadım hala erken kalkmaya üç gündür baş ağrısı esir aldı beni.Alışacagız inşallah. Yazın çok masraf oluyo kızlar yine kemerleri sıkacağız anlaşılan biz de durum bu .sevgiler hepinize ...
bereketli olsun altınların canımUydu frekanslerını çözemedim ya sabah kuşağı programlarımı kaçırıcimmm
Geztapocum hosgeldin royem zeytin sizide pistlerde görmek isteriz
Esimi carptim sabah 50tl..
10-20 derkn 50 tl ne aara kaptin yahu dedi
Söyleyemem dedim büyüsü bozulur:)
Gizemi orda
Kartı kapamadım ama
Hızlı davrandı uyanık sazanım
Hiç kıyamıyo sonrada soydun beni yeaa diye sızanıyo
En sevdigimde market masrafı icin para isteyip aksam is dönüsü genelini ona aldırmak en büyük hobim
Borcu bitince basına gelceklerden habersiz garibim yazık
2. Altını da bu ay aldırma yolunda emin adımlarla ilerliyorum bakalım aldırabilirsin diye gaz verdim kendime
Olmadı 2. Plâna gecicem dırdır olayı hiç sevmeZ dır dırı susim diye alır
Aiy enerjime bak sen. bu enerji elime kolumada gelse ya iş yapsam azıcık
Bu arada oğluşun ödevleri başladı
Anne annnneeelerde bşladı
Takıldığı yerde peşimde dolanıyo
Yeni eğitim yılı banada hayırlı olsun bakalım
Saol tatlımbereketli olsun altınların canım
ödevlerinde başarılar dilerim
Gözündende kaçmamış. Gizliden gizliye sürekli takibimdesiniz. Seviyorum sizin topiğinizi ne yapayım. Karanfilce dualarımdasın okuduğumdan beri. Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip eder inşallahUydu frekanslerını çözemedim ya sabah kuşağı programlarımı kaçırıcimmm
Geztapocum hosgeldin royem zeytin sizide pistlerde görmek isteriz
Esimi carptim sabah 50tl..
10-20 derkn 50 tl ne aara kaptin yahu dedi
Söyleyemem dedim büyüsü bozulur:)
Gizemi orda
Kartı kapamadım ama
Hızlı davrandı uyanık sazanım
Hiç kıyamıyo sonrada soydun beni yeaa diye sızanıyo
En sevdigimde market masrafı icin para isteyip aksam is dönüsü genelini ona aldırmak en büyük hobim
Borcu bitince basına gelceklerden habersiz garibim yazık
2. Altını da bu ay aldırma yolunda emin adımlarla ilerliyorum bakalım aldırabilirsin diye gaz verdim kendime
Olmadı 2. Plâna gecicem dırdır olayı hiç sevmeZ dır dırı susim diye alır
Aiy enerjime bak sen. bu enerji elime kolumada gelse ya iş yapsam azıcık
Bu arada oğluşun ödevleri başladı
Anne annnneeelerde bşladı
Takıldığı yerde peşimde dolanıyo
Yeni eğitim yılı banada hayırlı olsun bakalım
Cnm iyiki geldin ya bak zeytn limon olmus bizim ki gel aramiz cabuk kis geldi evdeyiz artikGözündende kaçmamış. Gizliden gizliye sürekli takibimdesiniz. Seviyorum sizin topiğinizi ne yapayım. Karanfilce dualarımdasın okuduğumdan beri. Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Tr_lelli seni okudukça kendimi görüyorum. Kitaplarım,eşim ve oğlum....