Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Karanfilim kalırsa yersin tabi
Buyur canım, beklerim tabiki.
Biz de evlendikten sonra iki yıl geldik oraya üst üste
Ama şu aralar düğünler kesildi
Hoş cok da istemiyorum
Hem oğlan büyüsün
Hem de ben başkasının evinde kalamiyorum
Saclarim ağariyor o süreçte
Şaka bi yana akraba evinde kalmaktansa öğretmen evini tercih ederim
Napim ben böyleyim

Benimde toplamda 3,5 yıl çalışmışlığım var ben fıtratımın eve yakın olduğunu erken farkedenlerdenim. Sigortamı dışardan ödüyorum ama babam hep emekli olmamı istiyo çünkü. Evde mutluyum ben seviyorum ev işini de. Hiç sıkılmam mesela evde. Bazı ev kadınları evde durmayı sevmiyo bi gün duşarı çıkmasalar sıkıntıdan patlıyolar. Bi kadın kendi evinde niye sıkılır h,ç anlayamıcam galiba.

Onu bende cozebilmis degilim
Bakiyorum ev ev gezenler sokak sokak gezler nasil vakit buluyolar
Ben oldum olasi komsuculuk sevmeyen biriyim gerci
Hani bugun bende yarin sende vick vick sıkılıyorum

Arada bi görüstüğüm bi kac arkaşım var
Binada da 2 tane abla var yıllardır beraberiz
Te bekarlığımı bilirler
Annem yetiyo bana

Kitaplarım bitti ama acil kitap almam lazım

Bi de ben evde bakım falan yaparım
Saçıma,cildime,bacaklarıma
Öyle öyle bitiyo hemencik günler

Az insan çok huzur benim hayat felsefem
Hayatın yoğunluğu yeterince yoruyo

Yok ya ben kalırım. tab kalacağın eve ve kişilere göre de değişir. Ama uzun süre her halukarda kalmak kasıyor tabi

Ay ben annemlerde bile kalmak istemiyorum
Ben evime aşırı bağlıyim
Geçen Kış oğlan beni cok zorladı
Ben de annemlere gittim ya sürekli
Benim için çok zor oldu işte
Mesela kv köye gidecek yarın
Düşünüyorum şimdi napsam
Orda kalsam...
Ben idare ederim tabi
Ama oğlan beşiğine alıştı
Gece beni mahveder
Ee sabah ben cok erken çıkıyorum evden
Oğlan o vakitte uyuyor genelde
Annem de gelmez, onu getirin der

Zor cnm senin işin ya ama rahat edebiliyosan annende kal bence
Sabah en uykudan uyandırmaya nasıl kıycaksın havalarda soğuyo dikkat et uyku bi sıcak bi soğuk hasta olma mevsimi

Okul başladı bnm oğlum hapsurmaya başladı her sene böyleyiz mikropları üzerine çekme kabiliyetine sahip

Havada birden serinledi hayırlısı bakalım

Tabi uzun süre birilerinde kalmak ayrı bişey insan annesi babasında bile rahat edemez.
2-3 günlük ya da bi gecelik gezilerde de arkadaşta akrabada kalırım yani. Ne bilim zaten kendim de severim öyle ağırlamayı.

Evet tr lelli bi anda soğudu hava hergun yağmurlu maşallah.

Günaydın ben geldim.Küsmediniz di mi bana ...Yaz mevsimi gidiş gelişlerle düğünlerle geçti pek uğrayamadım buralara.çok şükür iyiyiz ama.sizlerde iyisiniz burdasınız.okullar açıldı bizim maraton başladı.alışamadım hala erken kalkmaya üç gündür baş ağrısı esir aldı beni.Alışacagız inşallah. Yazın çok masraf oluyo kızlar yine kemerleri sıkacağız anlaşılan biz de durum bu .sevgiler hepinize ...

Uydu frekanslerını çözemedim ya sabah kuşağı programlarımı kaçırıcimmm

Geztapocum hosgeldin royem zeytin sizide pistlerde görmek isteriz

Esimi carptim sabah 50tl..
10-20 derkn 50 tl ne aara kaptin yahu dedi

Söyleyemem dedim büyüsü bozulur:)
Gizemi orda
Kartı kapamadım ama
Hızlı davrandı uyanık sazanım

Hiç kıyamıyo sonrada soydun beni yeaa diye sızanıyo

En sevdigimde market masrafı icin para isteyip aksam is dönüsü genelini ona aldırmak en büyük hobim

Borcu bitince basına gelceklerden habersiz garibim yazık

2. Altını da bu ay aldırma yolunda emin adımlarla ilerliyorum bakalım aldırabilirsin diye gaz verdim kendime
Olmadı 2. Plâna gecicem dırdır olayı hiç sevmeZ dır dırı susim diye alır

Aiy enerjime bak sen. bu enerji elime kolumada gelse ya iş yapsam azıcık

Bu arada oğluşun ödevleri başladı
Anne annnneeelerde bşladı
Takıldığı yerde peşimde dolanıyo
Yeni eğitim yılı banada hayırlı olsun bakalım

Havaların sogumasindan bahsetmişsiniz
Sabah okula gelirken ağzımdan buhar çıkıyordu
Bayağı soğudu yani burda da havalar
Sabah annem geldi oğlan için
Uyandiktan sonra, babam gelip almış
Ve eve gecmisler
Annem rahat edemez biliyorum
O yüzden bu fikri onlara ben sunmuştum

hoşgeldin nerlerdesin sen canım özlettin kendini..
İyi olmanıza sevindim. Allahım daim etsin.
canım bizim okulun ders erken başlıyo 7 de
şimdiki programa göre sadece 1 gün 7 de balıyor diğer günler biraz geç başlıyor değişiyor.
bu programı çok sevdim yarın da 2 saat dersim var sadece ama kalmaz kı böyle kesin değişir
bizim okulda herkes sabahçı olmak için birbiriyle yarışıyor :) öğleden sonranın sana kalması güzel oluyor.
kaç gündür dersim bitmesine rağmen öğleden sonraları kalıyordum labaratuar filan düzenliyordum bugün evdeyim şükür.
ama okulun ilk haftası çarptı
yazın biz de hiç kenara koyamadık. tatil ve nişanlarımız oldu bizim de.

bereketli olsun altınların canım

ödevlerinde başarılar dilerim

sosyal medyada diyor ya veliler müjde! performans ödevi kalkıyor

bizim bi arkadaş da diyor ki toplantıda "müdürüm çok başarılı bi yıl geçirdik çok çalıştık hiç kalan öğrencimiz kalmadı. çalışmayan öğrenci olursa onların yerine de biz çalıştık, hepsi geçti "

Gözündende kaçmamış. Gizliden gizliye sürekli takibimdesiniz. Seviyorum sizin topiğinizi ne yapayım. Karanfilce dualarımdasın okuduğumdan beri. Rabbim sanada tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Tr_lelli seni okudukça kendimi görüyorum. Kitaplarım,eşim ve oğlum....

Cnm iyiki geldin ya bak zeytn limon olmus bizim ki gel aramiz cabuk kis geldi evdeyiz artik

trlelli sagol canim,bakiyom da yazmaya firsatim olmuyor.kizim hic nefes aldirmiyor,gece cok sukur iyide gunduzleri berbat.cok ilgi bekliyor canimin ici,oynuyorum,disari cikariyorum,uyutmaya calisincada,hep beni yaninda istiyor.yanindan kalkinca,yada kucagimdan indirince hemen uyaniyor,beni ariyor,ne yapicam nasil yapicam sasirdim kaldim.gecede cok gec uyuyor,bugun oldugu gibi bazen erken uyutabiliyorum,bazende gece on bire kadar peltimi cikariyor.bugun iiki kere uyandi sonra cok sukur uyudu,bende firsat bu firsat evi temizlexip topladim niyetimde utu yaomakta vardi ama canim istemiyor ,yorgunluktan bayilicam.
Anne baba,kardes yakinlarda olsa birakirim,hem ben biraz zaman ayiririm kendime hemde evime,ama kimsem yok maalesef.Birde calismayi dusunzyorum,bu tempoya nasil dayanilir yasamadan bilemicem galiba,buyudukce dahada ilgi isteduginin farkindayim,her ne kadar ev isi,ozel bakimim gibi seylerden feragat edip ona zaman ayirsamda,gucumun tukendigini hissediyorum.ama cok sukur gece uyudugu icin guc toplayabiliyorum.Genede allahima cok sukur,kizim benim herseyim,o olmasa bu tatli telaslarim,hep gulen yuzum olmazdi,cook sukur.
geztapo merhaba ve diger kizlar merhaba hepinize.Bu aydan itibaren bizde duze cikmaliyiz.en az bir ceyrek alsam iyi olurdu,bakalim,birsey cikmazsa alicam insallah.

Royemcim optum minnaaa kocaman
Tatli kosturmacalar onlar
Birikimin bereketli olur insallah canım

Bizde d ihtiyac cok ama biriktircem diye bisiler erteliyorum

Ek kart istedim esimden bakalim cikartirsa iyi olcak az limitli bisi

Esim karti verince git hemen ogun al hallet diyo
E ben indirim takip ediyorum o an da kartla onun isi oluyo esimin maasi da karta yatiyo
Mecbur nakit sıkıntısı cekiyoruz
Genelde kartdan harcama yapıyoruz

Lcw gidicem hala parasızlıktan gidemedim
Kendime alıcaklarımı zaten erteliyorum hep bana sıra gelmedi henuz

Zor ya gecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…