- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #1.641
Allah kavustursun canim.
İkiniz için de zor olmuştur.
Oyy, Allah kavustursunÇok şükür bugünüme...
Eşim yurt dışlana gidelim 4,5 ay oldu. Bir buçuk ay sonra geliyor.
Başkada bir derdimiz yok. Raporluyum oğluşla evde yuvarlanın duruyoruz :))
İyi hadi geçmiş olsun canim.
Kizlar haziran ayi mutfak masrafim 300 TL tutmuş.
Yanliz benim baya bi bakliyatim vs.annemden köyden geliyor onun da etkisi var.
Ha onlar olmazsa da 400 olurdu belki.
Temmuz ayina mutfak masrafim daha 50 TL oldu ama evde durmadim tabi. Yine gitcez annemlere Esim yeni işe geçmeden izinlerini Ramazanda kullanacak.
Çok gezince mutfak masrafi düşse de yol dahil başka bi sürü masraf cikiyor tabi.
Ben yeni şeyler denemeyi pek seviyorumtrelli benim eşimin yengesi bayramda yapmıştı ben pek yeni tatlara açık biri değilim
sevemedim şu şerbeti eşim çok beğenmişti tarifini almıştım da kaybettim
babamda geçenlerde marketlerdeki demirhindi şerbetinden almış yok ya bu huyumu sevmiyorum bir yudum içemedm yine.
ay çok halsizim bu aralar havalardan mı nedir ya
tr_lelli ne iftara gittim ne de çağırdım.
4 gündür evimdeyim, zaten yine gitcez.
kv çağırmış ona da gidemiycez.
ben Ramazan öncesi çok çağırdım ya yoruldum mu nedir :))
bu arada temmuz zammıyla maaşım 20 tl arttı.
Allah bereket versin ne diyim :)
kızlar bi ara yazdım. sizi okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.sevimlinin oğlunda 2-3 ay büyük bi kızım var. şuan 1.5 yaşında. ve çalışıyorum. bankadayım hem de. yoğunluğumu tahmin edersiniz. akşama hiç takatim kalmıyor. 4-5 gündür annem bizde de biraz rahat ettim. hayat çok yorucu.
kızlar bi ara yazdım. sizi okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.sevimlinin oğlunda 2-3 ay büyük bi kızım var. şuan 1.5 yaşında. ve çalışıyorum. bankadayım hem de. yoğunluğumu tahmin edersiniz. akşama hiç takatim kalmıyor. 4-5 gündür annem bizde de biraz rahat ettim. hayat çok yorucu.
zeytincim civanperçemi bende ağrı yapmamıştı 3 yıl önce kullanmıştım. şu an saraçoğlunun küründe de var ama henüz o başlamadı.
bi doktora git bakalım canım.
kızlar bu arada dünyanın sadece gıda israfı yıllık 400 milyar dolarmış
ve dünyada 3 yiyecekten 1 i çöpe gidiyormuş..
( çok üzüldüm haberi okuyunca.
Zeytincim ağrıların nasıl oldu?
Umarım biraz daha iyi olmuşsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?