- 1 Mart 2010
- 44.831
- 114.119
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.661
Merhaba kızlar , zeytin , karanfilce, tr lelli , sevimsiz ve anımsadığım ama adını unuttuklarım ...
Kızlar ramazanın 20 si oldu valla üzülüyorum ben ramazan biterken çok başka bişey bu ya iftar sevinci sahurun güzelliği Allah nice ramazanlara kavuştursun bizleri inşallah sevdiklerimizle...
Bu aralar pek yazamadım ama okudum arada takip ettim. Tr lelli nin menüsünde mercimek çorbasını okudukça gülesim geldi çoğu zaman. Bizde de hergün yapsam içer eşim ama yapmıyorum arada yoğut çorbası iyi geliyo bana. Bu sene bi kere komşularla bahçede iftar yaptık bi kere de annemde bi gün de şehir dışından misafirimiz vardı o kadar. Zaten sevmiyorum iftar davetlerini ev sahipleri çok çeşit yapıyo çok şaşalı sofralar tıka basa yeniyo ne bilim ramazanın ayının ruhuna ters şeyler gibi geliyo bana..
Biz de artık kredi kartı olayını iyice azalttık sadece otomatik ödemedeki faturalar bikaç tanede taksit dışında harcama yapmıyoruz. Tamamen nakite döndük haftalık paramı ayırıp alışverişimi yapıyorum pazara markete çıkıyorum çok daha düzenli oldu böyle ne harcadığımı biliyorum en azından.. Bir kaç ay içinde harcamalarımı da birikimlerimi de düzene koyarım gibi görünüyo.. Şu bayram tatiller ekstralar bi bitsin de bakalım...
Hoşgeldin canım
Amin inşAllah..
Benim mercimek çorbası ömrümü yedi zaten
Eşime kıyamadığımdan(başka çorba içmiyo) sürekli yaptım durdum.
Birikimleriniz bol olsun