- 23 Eylül 2012
- 18
- 26
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.861
Güzel duaların için çok teşekkür ederim. Allah sana da hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nacizane bir önerim var.Eline geçen ufak paraları bile biriktir.Evet ev peşinatı yapılmaz belki ama insan yeni ev alınca tuvalet terliğini bile değiştirmek istiyor .Ben öyleyim ama yapamadım tabii o başka.Güzel duaların için çok teşekkür ederim. Allah sana da hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin.
Ay ben tuvalet terliklerimi değiştirmiştimCanım nacizane bir önerim var.Eline geçen ufak paraları bile biriktir.Evet ev peşinatı yapılmaz belki ama insan yeni ev alınca tuvalet terliğini bile değiştirmek istiyor .Ben öyleyim ama yapamadım tabii o başka.
Ooohh afiyet olsun eline sağlık canım.İnşallah kafana göre komşu bulursun .geztapo, çıkmışım canım hiç görmedim seni.
Yarına misafirim var apartmandan. Pasta börek yatım.
arkadaşlarım ;
dün annemle biraz çarşıda dolaştık...sohbet esnasında çok sevindiği bir olayı anlattı ben de sizlerle paylaşmak istedim ;
annem her anadolu kadını vefakar anneler gibi kendi için pek bi şey istemez, eline geçen (babamın veridği harçılıklardan)
az öz paraları biriktirir..hep bi yerde az miktarda da olsa parasını ayırır..hastalık var ölüm var iyi gün var diye..bu özelliğim anneme benzediği için şanslıyım ki onun çeyreği olmasam da..
neyse abimin düğün zamanından kalan bi miktar altını kaybetmiş bir türlü bulamıyordu..
tam 11 senedir gözü hep yatak odasında bi yerlerde idi..
dün tesadüfen karıştırdığı bi yerde yıllar önceden kalan 2 çeyrek bir tam altın eline geçmiş..
nasıl sevinmiş anlatamam size..
ben de çok mutlu oldum gözlerinde ki sevinci görünce..
emek para bunları biriktirmek çok zor..
kıymeti azalsa da eskilerde daha fazla imiş bu özveri..
Ne guzel olmus
Benimde 5 yil once kaybettigim takilarim var ama bulmak gibi bi umudum yok
Ustune ev tasidim ciksa cikardi biyerden
Benimki parada hafif ama manevi degeri cok olan cok sevdigim inci takilarimdi
İnciyi cok severim de :)
Belki Bi yerden çıkar kim bilir inşaallah çıkarNe guzel olmus
Benimde 5 yil once kaybettigim takilarim var ama bulmak gibi bi umudum yok
Ustune ev tasidim ciksa cikardi biyerden
Benimki parada hafif ama manevi degeri cok olan cok sevdigim inci takilarimdi
İnciyi cok severim de :)