Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlar bu yaz Çeşme'de tatil yapmak istiyoruz. Var mı gidip beğendiğiniz bir yer? Nette yorumları okudum uygun bir otel bulamadım. Temiz olsun , merkezde olsun ve plajı olsun istiyorum.
Hiç Çeşmeye gitmedik.
Ama Ege'de dalyana ve Datça'ya aşığız. Her yıl gitsek bıkmıyoruz.
Biz henüz bi plan yapmasak da benim kafamın heryerinde uçuşuyor planlar

Kızlar bu yaz Çeşme'de tatil yapmak istiyoruz. Var mı gidip beğendiğiniz bir yer? Nette yorumları okudum uygun bir otel bulamadım. Temiz olsun , merkezde olsun ve plajı olsun istiyorum.
Ben Çeşmeye hiç gitmedim
tr_lelli tr_lelli gittiğini söylemişti
Anka beach Hotel demişti sanırım
Begendiklerini söylemişti

Geztapo mevcut perdenin yanina tekrar fon nasil olcak anlamadim canim ben
Birde beyaz ustune cicek desenli deyince şu son yıllarda koltuk perde yatak basligi kirlent vs gibi heryerde kullanilan kumas ve desen turuyse artik onlar demode oldu ya
Bende 5 sene once sandik ve 1 sandalyemi döşetmistim sandalyenin kumasini degistirdim ama sandik duruyo hala
İnan göresim yok bıktık çicekten :)
kir-cicekli-tul-perde-modeli.JPG
canım bu tül perdenın aynısı hemen hemen rengide bu.üzerinde fon mon yok kuzu ,koca cama en ucuz tül buydu .sık pileli bildiğimiz tül işte

_sekerpare_ _sekerpare_ anım ben ce eğer yapabilirsen perdelerini de değiştir. olmuşken tam olsun. o perdeyi kullanabileceğin başka yer de varmış nasılsa...
benim de yatak odamı değiştirmem gerek. 16 yıldır kullanıyorum. eskitme denilen renklerden. Bellonadan almıştık. aslında sağlam ama odayı karanlık gösteriyor hem de düğmeleri filan çıktı. içi de kullnaışsız. 3-4 yıldır değiştireceğim diyorum ama elim varmıyor bir türlü. hem paraya hem mobilyaya kıyamıyorum. ben o paraya bilmem nereye uçakj bileti alırım diyorum. ah ne olacak bu benim gezenti hallerim
acaba diyorum o mobilyayı tamir ettirsek. odaya yeni halı yeni perde alsam. duvar kağıdı filan yaptırsam nasıl olur.
yoksa yenisini mi yaptırsak. mobilyacı 3 bin tutar dedi.
ya canım 3 bin çok bence .Daha uyguna yaparım deseydi yaptır derdim ama o fiyata orta kalite bir takım alınabiliyo burda sitelerden.yani uygun zamanda yenile bence.

Kizlar size bisey sorcam
Azcik bdv olsun burasi :KK66:

Simdi benim coook eski bir arkadasim var
Son 15 senede yuzyuze 1 kez gorustuk
Esi izin vermiyodu biryere gitmesine ben ve diger arkadasim 7 yil once onu evinde ziyaret ettik
Sonra telefon numaralarimizi kaybettik
Benim tel kayboldu vs.
Gel zaman git zaman bu arkadas eski tel hafizasindan biyerden benim numarami bulmus gecen yaz aradi beni
Cok sevindim cok ozlemistim
Onun da beni ozledigini hissettim
Hic arkadasi yok bu arada
( digeriyle o da bende gorusmuyoruz baska da arkadasi da yokmus esinin kiskancligi sebebiyle vs)
Simdi biz bu arkadasimla yazisiyoruz konusuyoruz
Haftayada biryerde bulusucaz kismetse
Ama bu yazismalarda bana tuhaf gelen seyler oldu
Örneğin;
Nasilsin dedigimde iyiyim sen nasilsin bikac gun once yazliktan geldik
Bak bizim yazlik deyip bana 7 8 tane ev fotosu atmalar( yazligini merak etmedim zaten alali uzun zaman olmus )
Oglun nasil dedigimde 15 tane oglunun fotosunu atmalar
Bana birara evinin resimlerini at demeler napicaksa evimin resmini
Cok ayip geliyo bana
(Bir kizim var benim arkadaslar)
İkinci insallah erkek olur demeler
Ama biz ikinciyi de kiz istiyoruz dedigimde şu şaskin gozlerini belerten imoji var ya hani onu gondermeler falan
Beni biraz huzursuz etti
Haftaya gidicem gitmesine de sanki bi şevkim kirildi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum
Bu tavirlari devam ederse görüsmeyi nasil keserim bilmiyorum
Kirmak istemiyorum ama istemedigim kimseyle de gorusmek istemiyorum
canım kimseyle görüşmeye görüşmeye dili şişmiş konuşmaya göstermeye hava atmaya belkide birazcık ihtiyacı var bence.Bir defa görüş baktın çok batacak hareketleri oldu mesafe koyarsın.Belli edersin bir şekilde görüşmek istemediğini.

Yok asla eşimden gizli bir yere gitmem
Ben kapi disari ciksam mutlaka birine haber veririm
Kimseye demesem guvenlige derim suraya gidiyorum diye basima bisey gelse beni nerde arayacaklarini bilsinler diye
Benim demek istedigim arkadasimin esi biryere yollamiyo
Kiskanc bi tip
benimde vardı vaktiyle böyle bir tanıdığım.böyle tipler herşeyi anlatma ,özelini öğrenmeye çalışma eğiliminde oluyor.KOcası psikolojisini bozmuş belli.onca yılın hatrına bikez görüş derim yinede

ya canım 3 bin çok bence .Daha uyguna yaparım deseydi yaptır derdim ama o fiyata orta kalite bir takım alınabiliyo burda sitelerden.yani uygun zamanda yenile bence.
Can'ım pek çok mobilya mağazası gezdik. Yatak odam dikdörtgen şeklinde be ebeveyn banyosu camı balkonu derken her bir yanı kapı. Uygun ve odaya sığacak bi takım bulamadık. Onun için yaptırmayı düşündük.
Takımların fiyatları 3.5-4 den başlıyor. 10 bine kadar var.
Bi yerde. Gelecek param var. O gelince belki yaptırırım gözümü karartıp

Ben eskiden bu kadar düşünmezdim. Oturma odamı değiştirdim gitti. Hatta buzdolabıma sinir oluyordum. Bi gün gittim aldım yenisini hiç düşünmeden
Bu topikler beni bu hale getirdi

Hiç Çeşmeye gitmedik.
Ama Ege'de dalyana ve Datça'ya aşığız. Her yıl gitsek bıkmıyoruz.
Biz henüz bi plan yapmasak da benim kafamın heryerinde uçuşuyor planlar
dalyana gidip 1 gece, 2 gün kaldım ve bayıldım kesinlikle tekrar gitmek istediğim bir yer. Başta off bu nasıl yer çok sıkıcı falan dedim dedim, ama hastalık zamanımdı sanırım kıskançlık yaptım delikli adaya gittik biraz ömrümde o kadar temiz bir deniz ilk defa gördüm

dalyana gidip 1 gece, 2 gün kaldım ve bayıldım kesinlikle tekrar gitmek istediğim bir yer. Başta off bu nasıl yer çok sıkıcı falan dedim dedim, ama hastalık zamanımdı sanırım kıskançlık yaptım delikli adaya gittik biraz ömrümde o kadar temiz bir deniz ilk defa gördüm
Dalyan Deniz kıyısnda olmamasına rağmen süper bir yer
Ege'nin bu beldelerini gördükten sonra Antalya'daki otellere verdiğim paralara acıdım. Resmen binaya ve yiyemeyeceğim bi sürü yiyeceğe tonla para vermişim

Dalyan Deniz kıyısnda olmamasına rağmen süper bir yer
Ege'nin bu beldelerini gördükten sonra Antalya'daki otellere verdiğim paralara acıdım. Resmen binaya ve yiyemeyeceğim bi sürü yiyeceğe tonla para vermişim
ben Alanyada oturuyorum Akdeniz bölgesinde kesinlikle en ucuz oteller Alanyada hatta bu sezon fiyatlar çok düştü ama dediğiniz gibi bi dalyan etmez bence orada huzur buldum resmen, burası kuru gürültü

Muğla Akyaka'yi tek geçerim. Dikili, Bodrum, Ayvalık, Datça, Fethiye, Marmaris, Didim çok beğendiğim yerlerden. Egeli olduğum için cazibesi fazla haliyle.
Egeyi çok merak ediyorum Allah nasip ederse ilerde annemide alıp karadeniz ve ege turu yapmayı çok istiyorum fethiyeye ve dalyana gittim gerçekten çok güzel, bodruma çok kalabalık olduğu için hiç görmek istemedim ama datçayıda görmeyi çok istiyorum

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk akyakayı da çok seviyorum ben.
@sempatik_kız yıllar önce Alanya'da bi otele gitmiştik. Öyle kötü çıktı ki arkamıza bakmadan kaçtık resmen. Ondan sonra da bi daha hiç yolumuz düşmedi oralara
genelde otellerden %90 memnun ayrılıyorlar cnm, fiyat fayda dengesi çok iyi oluyor, üzüldüm talihsizliğine belki birgün yine gelirsin :)

ben Alanyada oturuyorum Akdeniz bölgesinde kesinlikle en ucuz oteller Alanyada hatta bu sezon fiyatlar çok düştü ama dediğiniz gibi bi dalyan etmez bence orada huzur buldum resmen, burası kuru gürültü
Hadi canımm
Biz ta Tekirdagdan sideye 2kez geldik,oranın Hotelleri çok güzel harikaydı
Egeye kuşadasına gittik Side kadar temiz değildi deniz.
Didimi merak ediyorum bu yıl bakalım

X