- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.441
Elimden geldiğince uzak duruyorum. Yaş olarak benden bayağı büyük ve erkek üstelik. Ortak işlerimiz var. Malesef kesip atamam. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. Öyle çok kargo ödemesi yaptım ki. Sen alıver ben vereyim sonra parasını diyor. Yok sonradan aklına bile gelmiyor. Birkaç defa para yok yanımda dedim.Yerinizde olsam o şahısla değil Yemek,
Sakızımı bile vermem anlasın kendini bu ne yaa ayıp valla
Yemek listene bayıldımBasi Agriyan Ordek
Ben de yapayım bi liste. Yarına kuru fasülye pilav pişecek. Salıya da kalır. Çarşamba perşembe de dolma ve çorba düşündüm cumaya da Allah Kerim
Basi Agriyan Ordek piknik için yaptıkların muhteşem :) bizde geçenlerde köfte kızartmıştık kalmıştı ertesi güne... Bizimkiler yumurtayı haşlama sevmezler yağda yap derler tava yani... Kofteleri kuçuk kuçuk doğrayıp yumurtaya atmıştım oldu sana kıymalı yumurta :)
Günaydın hatunlar.Hayırlı bol birikimli bir hafta olsun inşallah.Sarıpisi elmalının tarifini verirmisin rica etsem? Ben bikez yaptım yumuşak oldu.Böyle ağızda dağılan bir kıvam olmadı sinir oldum.
ne bileyim insan diyemiyor işte.M maviduvar1 evet cok sinir bozucu bir durum ama keske o an hayir ben kendi yedigimi ödeyecegim tabiki deseydin.Hep susup kaldigimiz icin iyi niyet suistimal ediliyor böyle.
yemek isine gelince,neden evden almiyorsun yemegini? zaten kendine ait bir odan var.Ögle arasi senin dinlenme zamanin kilitle kapini yemegini ye,dinlen.
yemegini evden alirsan bu cebine cidii miktarda yansir diye dusunuyorum,Benim esim hep evden aliyor,is yerindeki kantinde yese biz hayatta gecinemeyiz mesela.Birde hep ayni seyler,evden alinca bir cok cesitte almak mumkun hem saglikli hem daha Uygun.
rica ederim canim.iste söylemek lazim demek ki.olan oldu artik bosver.ne bileyim insan diyemiyor işte.
bugün dışarıdan söyleyecektim. baktım 12 gibi geldi. yemeğe çıkmıyor musun dedi. yok dedim çorba içeceğim şimdi aç değilim.
aslında evden getirebilirim. taaaa oğluma hamile iken getiriyordum aslında.
evdeki duruma göre olabilir canım. ya.
çok teşekkür ederim.
saripisi süpersin canim liste süper :)
Benim de ,firinda pisirilmis sebze yemegim kaldi önceki gunden.aksama onu isitirim yanina tavuk yaptim.yanina ya yogurt ya da salata yaparim yeter.
ben liste yapamiyorum,cok denedim ama nedene o gunler hep ayni malzeme ama degisik seyler pisiriyorum o yuzden liste yapmiyorum b :)
evet canım haklısın. evde her gün yemeğim yapılıyor. kalanlar da oluyor. onları da akşam tüketmeye çalışıyoruz.rica ederim canim.iste söylemek lazim demek ki.olan oldu artik bosver.
zaten eve gunluk alisverisini yapiyorsun ,hergun yemeginde pisiyor nasilsa.Hergun ayni seyleri yemekten daha iyidir diyorum ben.
ben esime,ymeginden,ekmeginden,yapmissam kek ,börek yada sütlu tatlisindan meyvesine Kadar herseyi koyuyorum yanina.Bi ara kavonozda corba da koydum yanina,sicakkken kounca vakumlaniyor ,dökulmez yani.ama corbasi isitamadigi icin istemiyor.diger seyler rahat yani.salatani da kavonozlara koyabilirsin mesela,cesit cesit,istegigin gibi.
mesela esimin kantininde,hem yemek cok pahali,hem porsiyonlar kücuk doymuyorsun hem de hergun ayni seyler.Hem onun icin hem de ev ekonomimiz icin iyi oluyor.
Canim ,sulu yemek zor olabilir dogrudur.Hani ortam müsaitse alinabilir.Esimin isitma imkani olmadigi icin istemedi mesela.Kızlar evden yemek getirme fikri güzel de ofis ortamında yemek yemek kolay olmuyor...sulu yemek daha da zor olmaz mı? ben hep pratik şeyler tercih ediyorum çünkü yerken hep birileri geliyor...hemen yemeği bırakıp insanlara dönmek zorunda kalıyorum.... bazen yemek yediğimi gören nezaket sahibi insanlar bekliyor ama çoğu zaman kimse bunu umursamıyor...bazen öğle yemeği yiyemeden akşam oluyor..