- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.681
Ayy ben kıyamam bu hamişeBugün eski okulumdaki arkadaşlarla çay bahçesine gidicez inşallah
İki gün üst üste misafir
Bugün de orası
Canım çorba istiyor yav
Günlerdir kuru kuru
Gerçi böyle şeyleri seviyorum ama
Hatta bu sabah kahvaltıya çorba yapcaktim da üşendim
Bi sürü ütü var
Yatak odamin tozu alinacak
Bir de bugün için makarna salatası yapcam
Oğlana da kahvaltı yaptırdım
Beni çok sıkmaz inşallah
Tatile birlikte gidecek arkadaşların olması ne güzel .papatyacım araba masraf yaa çok gerekiyosa ikincisi bilemem tabii.Evin borcu yoktu di mi sizin ? Ne bileyim borçtan nefret ediyorum ama yakamı yinede bırakmıyor.Hayırlısı olsun canım.Merhaba kızlar
Sta inşallah yapılır dolabın. Benim de evden ayrılırken en çok Korktuğum şeydir dolabın açık kalması ya da bozulması.
_sekerpare_ insanoğluyuz işte. Bizim de 5 aya kadar ev ev araba borcumuz bitiyor. 2. Araba Bakıyoruz. Borç bitmeden yenisini yapacağız. Doymuyor gözümüz.
Ama tatil kesinlikle gerekli.
Ben henüz çıkmadım. Haftaya Yurtdışına gideceğiz. Ağustos sonuna doğru da belki ege yapacağız arkadaşlarla.
Evet para tutamama durumunda borca girmek mantıklı tabii.hayırlısı olsun canım._sekerpare_ ev borcu var. Ocakta bitecek. 2. Araba aslında Gerekşyor. Bu arabayı ben kullanıyorum. Eşimin iş yeri eve çok yakın ama hafta sonları ya da hafta içi bazı durumlarda Herekli oluyor. Eşim benim okula geliyor arabayı alıyor. Sonra beni almaya geliyor falan.
Esimin savurgan olması nedeniyle borç yapsak iyi olur. Kenara da koyarız. Ama borç olmadan o kadar birikim yapamayız biz.
Şu anda ev araba 3000 yakın ödüyoruz. Yeni arabayı da 3000 Ödeyecek şekilde almayı düşünüyoruz. Bu takam bizi çok zorlamıyor. Bazen sıkıntı çekiyoruz ama genel olarak rahat yaşıyoruz.
Naptınız barıştınız mı canım?Hayirli geceler kızlar. ..
buzdolabi komple gitti malesef,servis beyni hasar görmüş demis eşime. Parca siparisi vermisler,yarin gelecekler bakalim,yalan değilse servis bedeli dahil 150 tlye hallolucak gibi..
2 gündür kv.de deydik yine biz,bu aksam döndük.esimle bozuguz dünden beri,o gelir gelmez uyudu.bende balkonda oturuyorum tek başıma. Su ölümlü dünyada iyi geçinmek varken yoktan yere kendimize neden iş cikariyoruz, birbirimizi neden uzuyoruz bilmem..
malesef hayırNaptınız barıştınız mı canım?