Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kooperatifin ne zaman çıkacağı belli olduğu için son yıkatmaya verdiğim halıların poşetlerini de saklamıştım. Halıları da onlara kattım süper oldu :)

Karanfilceee
İsigini gordum geldim
Komsuya iftara gittik
Okey oynadik
Her yaz rituelimiz oldu artik
Acemi sansi var bende yendim onlari
Esimden bugun sahur
Hazirlamis cagiriyo beni
Geliyorum diyecegime karanfilcee dedim
Neeey diyo
Kafam karisti gec saat uykusuzluk bugunku sicak hepsi birbirine girince bi tuhaf oldum
Hayirli sahurlar
Sicak bastirdi iyiden iyiye
Allah yardimcimiz olsun
Optum sizi

Karanfilceee
İsigini gordum geldim
Komsuya iftara gittik
Okey oynadik
Her yaz rituelimiz oldu artik
Acemi sansi var bende yendim onlari
Esimden bugun sahur
Hazirlamis cagiriyo beni
Geliyorum diyecegime karanfilcee dedim
Neeey diyo
Kafam karisti gec saat uykusuzluk bugunku sicak hepsi birbirine girince bi tuhaf oldum
Hayirli sahurlar
Sicak bastirdi iyiden iyiye
Allah yardimcimiz olsun
Optum sizi
:-):-)

Hayırlı cumalar efenim.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Karanfilce evet salonun camları fransız cam hemde iki cephe.Ama üçe bölünmüş ortas8nda bir kanat balkon kapısı gibi açılıyor o nedenle kolay silmesi.Çook derin temizlik yapmıyoruz da .İşte eşim evde o varken biraz toparlayım istedim .Malum bu evde ilk bayram gelen giden olur mutlaka.Ben annemlere gitmiyorum kurbanda inşallah.Hem et götürüyorum iyi oluyor.(onlar kesemiyor) Bizede k.p kesiyor sagolsun.Herneyse biz artık 40 yaşına geldik büyük evi olmaya adayız .Papatya karanfilce ne şanslısınız annacikleriniz yakınınızda.hele sevimli sen hiç konuşma seninki dibinde ..kızlar görüsürüz öptüm hepinizi

He yaa _sekerpare_ _sekerpare_ çok nasipliyim
Üstelik aynı semtteyiz
Çocuktan önce böyle zirt pirt gitmiyorduk
Çocuktan sonra diyorum ki ya başka semtlerde otursaydik :eek:
Yürüme mesafesinde olmak süper biseymis
Kayinvalidemler de burda
Çocuğa bakması açısından da çok iyi bu şekilde
Ben çalışıyorum ne de olsa
Yakın olmak zorundaymışız onu anladım

Kızlar bu arada doktorum geziye izin vermedi, söylemiş miydim size
Uçakla belki olur dedi
Biz de gezi planimizi değiştirdik
İstanbula gitmeyi düşünüyoruz
Ama işte öğretmen evleri dolmuş
Diğer gezi planimiza göre onceden her gece kalacagimiz yerin rezervasyonunu yaptırmıştık
Şimdi böyle değişiklik olunca geç kalmış olduk
İnşallah kalacak yer ayarlayabiliriz istanbulda

Canım İstanbul da gezerken de yorulursyn bence.
Yoğun, yürüme mesafesi bol bi şehir..
Bi akrabana ziyarete gitceksen bilemem ama çok yorma kendini.

_sekerpare_ _sekerpare_
Nerelerdesin bakin.
Işık açık yakaladım gel bakim buraya.
Salı günü taşınıyoz nasipse.
Dün evi temizlettim. Benim de pertim çıktı.
Şirkete vermediğime acayip pişman oldum.
Neyse bu sayede yeni bi bayan deneme imkanım oldu. Bundan sonra birazcık daha sıklıkla alabilirim bayanı. Camlar acayip büyük.
Bir de site içinde ama zemin katta camlar daha mı çok kirlenir?

_sekerpare_ _sekerpare_
Nerelerdesin bakin.
Işık açık yakaladım gel bakim buraya.
Salı günü taşınıyoz nasipse.
Dün evi temizlettim. Benim de pertim çıktı.
Şirkete vermediğime acayip pişman oldum.
Neyse bu sayede yeni bi bayan deneme imkanım oldu. Bundan sonra birazcık daha sıklıkla alabilirim bayanı. Camlar acayip büyük.
Bir de site içinde ama zemin katta camlar daha mı çok kirlenir?
İyi geceler canım.Dün öyle bir genel bakış attım siteye .,.Camlar girişte tabii daha çok kirlenir ama biraz geniş olursan sorun olmaz :KK70: O bayanı alırsın arada sildirirsin kuzu ya dert etme.Hayırlısı salı büyük gün haa ? Tereyagindan kıl çeker gibi hallolur inşallah.

Allah kolaylık versin karanfilce karanfilce
Kızlar yorgunluktan öldüm
Bi misafir grubu ağırladık
Almayı düşünüyordum zaten ama hastaneye falan yatınca vazgeçer gibi oldum
Ama eşim çağırmak istedi
Kayinvalidem de çok yardımcı oluyor bana
Neyse ana yemeği ve pilavı o yaptı
Annem de incir tatlısı yaptı
Ben de çorba, patatesli kiymali börek, taze fasulye, şerbetli muhallebili etimek tatlısı yaptım
Misafirler de.serviste falan yardimci oldu
Ama ben de ayakta durmaktan bittim
Ee öncesinde ve sonrasında temizlik de yordu beni
Hastaneden beri bi dinlenemedim gönlümce
Bayram da geldi
Neyse sağlığımda şu an için bi problem yok
Hatta şikayetlerim azaldı
Doktorum beni üniversite hastanesine yönlendirmisti
Bebeğin yanında bi zar oluşmuş diye
Oraya gittik bugün
Muayene etti
Önemli bir şey değil dedi
Bebek % 80 kız dedi
Bizde durumlar böyle

Herkese hayırlı bayramlar.
Kızın hayırla doğsun sevimli, ben de evi %80 yerleştirdim.
Çok Yoruldum.
Hatta dün Burnum kanadı. Daha önce hiç kanamamıştı.
Kardeşlerim de yardım etti sağolsunlar.
KV de yemeklere çağırdı sağolsun. Ancak taşınma esnasında küçük kaynımın ayağına kavanozkırılmış o düştü baya üzüldük.
Kayınvalidem camları taşımacılar taşımasın dedi. Onlar taşısa daha iyi olurmuş aslında.
Yatağı falan onlar sardı jelatinle tüm eşyaları battaniye ve jelatinle sardılar.
Velhasıl baya zor oldu. Gelin kızımız da bana gelmişti düğün alışverişi için.sağolsun o da elimden tuttu. Babası tayinci onun o yüzden taşınmaza çok tecrübeli.
O olmasa hele son gün işim çok zordu.

iyi bayramlar canlar.ugrayamiyorum pek,iyisiniz insallah hepiniz.Bu ara esim evde ,malum tatil yapamiyoz ama biraz gezip tozuyoz buralarda.yorgun,sinirli bir haldeyim,kizim cok huysuz son gunlerde.Kirk derece ates,ustune agrili uykusuz geceler ve huyduzluklar.Bu sefer bir kac tane birden ve cabuk cikiyor zannedersem.off bir bitseydi ragatlicak yavrum.
Karanfilce,hadi bakalim tekrar hayırlı olsun,ıyi gunlerde otur evinizde.Insallah bu ev size ugur getirir ve bebisinizle beraber mutlu huzurlu bire aile olarak yaşarsınız.

Hayırlı bayramlar kızlar hepinize.Bayramlarımız yogun geçiyor hamdolsun.Seviyorum bayramı bayram gibi yaşamayı.Gelenekleri devam ettirmeyi.Eşimin aile sülalesi kalabalık çok geziyoruz.Gelen gidenimiz de çok oluyor ,zevkli geçiyor.Ama tabii akşamları yattığımız yeri beğeniyoruz yorgunluktan.Karanfilce hayırlı olsun tekrardan.Allah yardımcın olsun.Royem baya gezdiniz faceden takipteyim.Kızçene geçmişler olsun kolayca geçirir inşallah.Sta sen artık hiç gelmiyon buralara bacı yaa...Papatya sevimli sizlerede hayırlı bayramlar .

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bir yandan ev yerleştirdim bi yandan köye gittik bayrama geldik hala yerleşiyorum.
Yeni bina ya hergün biri geliyor.
Kalorifer kontrolcüsü dolap eksikleri vs..
Bugün de cam balkon yapıldı her yer yine toz oldu.
Yakında gelin kızla ailesi de gelecek gibi ev döşemeye.
Evinin perdeleri yarım yarım. Ama paramız bitti ayın 15 inden sonra bakcaz artık.
İşin açığı kararsızım da. STOR mu alsam normal güneşlik mi..
Mutfağa tül STOR mu alsam çok kararsızım.

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben bir yandan ev yerleştirdim bi yandan köye gittik bayrama geldik hala yerleşiyorum.
Yeni bina ya hergün biri geliyor.
Kalorifer kontrolcüsü dolap eksikleri vs..
Bugün de cam balkon yapıldı her yer yine toz oldu.
Yakında gelin kızla ailesi de gelecek gibi ev döşemeye.
Evinin perdeleri yarım yarım. Ama paramız bitti ayın 15 inden sonra bakcaz artık.
İşin açığı kararsızım da. STOR mu alsam normal güneşlik mi..
Mutfağa tül STOR mu alsam çok kararsızım.

güle güle otur canım evinde..

tül stor dediğin zebra mı? mutfağında balkon varsa,sık sık çıkman gerekeceği için bence stor kullanışsız olur..ben evlendiğimde ahşap jaluzi aldım,çok zor oldu.bu eve taşındığımda da normal tülleri takıverdim

perde olayında da bence stor daha şık duruyor ama sizin akşamları cam kullanımınız da önemli.mesela biz üstten açtığımız için hiç sıkıntı yaşamadık ama eve gelen camı sonuna kadar açmak isteyince storu komple kaldırmak zorunda kalıyoruz.

karanfilce karanfilce güle güle otur canım evinde.
Benim evimde hep stor var. Ama evim en üst katta olduğu için sürekli aç kapa derdim olmuyor.
Zebra perdeyi ben evde sevmiyorum. Isınamadım bir türlü o perdeye.

benimde buzdolabım bozuldu kızlar :KK43::KK43:
alt kısmı ramazanın son günlerinde soğutmuyordu zaten farketmiştim ama memlekete gidicez diye boşalttığım için çok önemsemedim.tatil dönüşü baktım hala aynı,bu hafta da 2 günlük biryere gidicem diye eşime pazartesiye çağır dedim ama bu sabah buzluk kısmına da bi bakiim dedim,orası da yavaş yavaş çözülmeye başlamış.:cry:
Allah affetsin geçen yaz sonu kv verdiği 2 poşet dolma biber ve 1 poşet çeri domates vardı,hafif yumuşamış,pişiremeyeceğim için onları attım..
çözünmeyenlerin alabildiğim kısmını şirkete getirdim.aşçı abladan rica ettim buzluğa koydum.
şimdi çözünmemiş olarak 1 poşet normal biber,1 poşet bamya,2 poşet kuşbaşı et ve ıvır zıvır kaldı.eşim servisi ikna etmiş bugün öğleden sonra gelceklermiş. yaparlarsa ne ala .yapamazlarsa biberi eşim için kızartıcam, diğerlerini de annemin dolabına koyarım..

X