- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.481
Sağolun ama bilmiyorum .. Akıllansa bile benim tavrım ne olur.. Yorum yapmak istemiyorum bu konularda yarına çıkcağımız bilinmezken. Sapasağlam adam uykusundan uyanamamış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun canım.
Sen sana yakışanı yapmışsın.
KV ile kp in ayrı mıydı?
Hani eşinde kalıyormuş ya o yüzden sordum.
nazah basin sagolsun,mekani cennet olsun insallah.Esin icinde sunu soylemek isterim,seni haketmeyen bir insan ,esin,yillarini paylastigin biri olsa dahi.Birak gitsin,sen degil o kaybeder.niye yapmiyor,etmiyor diye uzme kendini.sen dimdik,yoluna hayatina,cocuklarina bak.inaniyorum basaracagina,bu gunlerde gececek elbet.
Hayırlı sabahlar..
Çok doluyum kızlar.
Ara ara ben de kardeşimleein mobilyacı gezmelerine katılıyorum.
Ne güzel mobilyalar var öyle rengarenk...
Onu anladikda tatlim sen niye dolusun boyle cicileri gorunce canin cekti k.v nin zevkine gore alinan mobilyalarina bi kez daha gicik oldun di mi?Canım yaza kardeşim evlenecek ya.nişanlıs8yla mobilya bakıyolar
daha once okumustum olan bıtenı bu yazdıklarınıda gorunce cok uzuldumKızlar kayınpederimi kaybettik. Dün vefat etti. ani bir ölüm. Haber verdi bana. Bende gittim. İlk defa evine. Ufacık çok kötü bir ev. İşte böyle. Herkes öğrendi. Kayınpederim orada vefat etmiş. Yine de bana yapılanlara rağmen gittim dün ve bugün. Kayınvalide salağına direk baş saplığı dilemedim ama genel olarak baş sağlığı diledim. Eşime de. Yüzüme bile bakamadı. Allah affetsin. Kayınpederimi çok severdim. Babacığım lafından başka bir laf söylemedim. Ama bu durumlar ortaya çıkınca kayınvalidenin etkisiyle beni hiç arayıp sormaması beni çok kırmıştı. Beddua etmedim. Ama Allah'a havale ettim. O kayınvalide denen zatın eşim evden gider gitmez bütün millete telefonla düğün haberi gibi vermesi de cabası. Sona kalsın ele güne muhtaç olsun dedim. Ama hayat işte. Bugün mezarlığa kadar gittim. duyan duymayan kalmadı. Kaynım , eltim hepsi sarıldı bana ama. Benim gözlerim ağlamaktan şisti. Niye mi. 15 yılın hatırına bu böyle olmamalıydı. Vardır ALLAH'ın bir bildiği. Ben yine de kaynıma evi gördüğüm için bizde kalabirsin dedim. Eşime de misafrlerin için kalacak yer sorunun varsa gönder dedim. Vicadnım çok rahat. Gerisi yine Allah'ın takdiri.
Yok ayrı değilller.. Yanına getirmiş Normalde yazlıkta kalırlar. Aslında buralılar. Toprağı çekmiş derler ya. Öyle işte ...
Sevimli kolay gelsin canım.
Senin çalışkanlığına hayranım yaaa..
Ben bugün adam akıllı tek ütü yaptım diyebilirim.
Ama ona rağmen çok Yoruldum.
Ortalığı fena dağıtıyorum sonra da böyle pertim çıkıyor.
Çocukların kırdıkları hiç bişey yok ortada canım.
Mesela oturdukları evin yüklüğü var evlendikleri ilk yıllarda kırdılar yani ben bildim bileli kırık çocukların üstüne atamazlar yani.
Salondaki takımı eltim sıfır bi şekilde duvara yapıştırmıştı mesela onun da klasik takımı. Ben dedim boyalar mahvolmuş hatta duvar bile gitmiş. "Hıh ben öyle bitişik seviyorum" demişti.
Yok yok benim şımarasım var herhalde bugünlerde