- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.361
günaydınlar...amma muhabbet dönmüş geçmişi oku oku bitiremedim.canım yaşının 34 olduğuna cidden bende inanamadım.cok daha genç duruyosun .Günaydın mutlu pazarlar olsun herkese
Kızlar akşam müsade almadan çıkmak zorunda kaldım
o sebeple ilk günaydın benden gelsin
Dün bahsettiğim mutfak ve salonum hala aynı şekilde duruyo
kızım yanına çağırınca uyuyakalmışım bende
herkes uyurken toplamam gerek
Benden de günaydın.. Dün bütün gün evde olmayınca yapılacaklar listem uzadı. Ama kahvemi elime alıp, televizyon seyredesim var.. Keşke.. Ama yapamam. Bu hafta vereğim eğitim için biraz çalışmam gerek, yemek hazırlamam, çamaşır yıkamam, evi şöyle toplayım, çocuklara banyo yaptırmam .. Üff yazarken sıkıldım. Kızlar dünkü yaptırdığım akses bar baş ağrıma çok iyi geldi. Bir de nefes çalışması yapmıştık .. Acaba onun da etkisi olabilir mi bilmiyorum. Ama baş ağrım geçti çok şükür..
mutlu pazarlar canlar,bugun burda hava cok guzel,disarlara aticaz kendimizi :)
M maviduvar1 ,masllah sana canim.mennun oldum seni gordugume canim :)
Acayip başı dönüyor insanın.ben öyle olduğunu bilmiyordum. Çocukken küçükbi ilçede çok hareketli büyüdük ama hiç tepeden yuvarlanmamıştım. Nevrin şaşıyor.
Selam kızlar bugün çok güzel bir gün oldu çok şükür. Kiracımız bu ay çıkıyor, en baştan bize söylemişti zaten 1 yıl sonra evlenip çıkacağını. Sağolsun yine 1 ay öncesinden hatırlattı. Bizden çok memnun olduğunu ve bu sebeple evimizin 1 ay bile boş kalmasını istemediğini, o henüz çıkmadan evi göstermek amacıyla istediğimiz zaman gidebileceğimiz söyledi (bu çok büyük bir incelik ben olsam evime kimse girsin istemezdim).
Çok şükür bugün kiraya verdik evimizi yarı kira depozito aldık. Böylece hiç boş kalmamış olacak, çok sevindik. Evimizi tutan bayan da yeni atanmış biri, evi çok beğendi ve çıkandan aynı para ile verdik, biraz indirdik rakamı çok hanımefendi birine benzediği için.
Eski kiracımız bizi hiç üzmedi sağolsun erken yatırdığı oldu kirayı ama 1 gün bile geç yatırmadı. İnşallah 2 hafta sonra düğününe de gideceğiz.
Yeni kiracımız da aynı eski kiracımıza benziyor hassasiyet olarak inşallah onunla da böyle iyi geçer ilişkimiz. İndirim yaptığımız için de çok memnun oldu Allah razı olsun sizin bu iyi niyetinize layık olmaya çalışacağım dedi. Şimdilik 2 taraf da çok memnun kaldık. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama bugünkü olayı paylaşmak istedim