- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.141
Canım evin anlatırken bile içimi açtı. Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.Ben geldim herkese hayırlı günler kızlar .Çok özledim burayı sizide ,hepinizi....Yerleştik sayılır .Annem de burada.kızlar teletubbies diye bir çocuk proğramı vardıya işte aynı öyle yemyeşil bir tepe var karşımda balkondan görünen manzaram .Akşam olunca kendimi köyde gibi hissediyorum.Ama 7 dakikada ihtiyacım olan herşeyi bulabileceğim merkeze varıyorum otobüsle.İnternetimiz bugün bağlandı..Ancak yazabildim .mutfak dolabı çok bu evin .Tabak çanak yetersizmiş gibi duruyor halbuki gayet yeterli ..Bu evimin temizliği baya uzun sürecek normalde sanırım.derz kalıntıları yer yer gözüküyor ama yinede tertemiz oldu evim. Rabbim cümlemize hayırlı helal bol rızık versin de borçlarımızı ödeyebilelim.
Canım ya bizim evde çilek hiç robottan geçirilip marmelat yapılcak seviyeye gelmez gelemeziyapılcak k kdır fıt fıt gezmenin acısını bugün evimi hunharca temizleyerek çıkardım
Balkonumu yaz sezonuna açtım
temizledim, kilimini serdim, papatyamı koydum, muhabbet kuşumu da hava alsın diye koydum bi köşeye
lisacık, emirganda laleler geçmek üzere haberin olsun tatlış
geztapo nelerede hala ev mi yerleştiriyo napıyo bu hanım
papatya duvar kağıdı zevkle kullan canım
dolapta kendinden geçmekte olan çileklerimi robottan geçirip az şekerle azcık pişirdim marmelat yaptım
bayat ekmeklerimi de buzluğa attım
bugün taze fasülye pişiricem ama tadı olur mu bilmiyorum ama çok canım çekti
Akşama balkonda taze fasülyeli salatalı bol yeşillikli bi sofra kurmak istiyorum
özledik yazı
Bilmem canım ondan mı dersin?Lisa meslekdaş olduğumuz için mi acaba tatile çok meraklıyız İkimiz de. Aklım yolu bir ben de 18 Mayıs Pazartesi gitmeyeceğim okula. Bi aksilik olmazsa tabi.
Karanfilcecim zehir hafiye iş başında deseneKızlarrrr aklıma ne takıldı..
Geçenlerde bi konu içinde geçti KV dedi ki eşime "ha evet gece 3 buçukta watsup da online olmuşsun".
Demek ki takip edip duruyor belki beni de takip ediyordur.
Elhamdülillah gocunacak bişeyim yok olur ya eşimin nöbette olduğu bi gün uyku tutmaz nette takılırım yanlış anlaşılır.
Yanlış anlaşılmaya mahal vermiyim.
Allah tandır eşimin olmadığı günler erkenden sızarım.
O değil de ben bile eşimi takip etmiyom hiç yaaa...
Canım o senin datlılığınlisa, papatya pek datlısınız kızlarr
geztapom Allah ağzınızın tadını bozmasın..
o yeşil tepeliklere çok sevindim insanın önünde öyle bir manzara ne de güzel olur benim bu kiradaki evimde de var sonsuz bi yeşillik tarlalar..
kızlar bu yıl ben de çok yoruldum artık okul her an kasıyor.
eskiden yorulur tatil yolu gözlerdim şimdi ise öğrenci gibi okuldan tırstığım için gidesim gelmiyor.
beni bi kaç günler kesmez hakkıyla bi tatil bekliyorum.
bugün ben de okul çıkışı arkadaşlarımı da toplayıp bi arkadaşa baş sağlığına gittik.
ilk defa eşimsiz biraz trafik yoğunluklu uzak mesafeye gitmiş oldum.
bi daha başımı alıp alıp gitcem o yanımda oldu mu anca kavga ediyoruz birbirimizi yıpratıyoruz. ordan gelirken de başka bi arkadaşa uğradım memleketinden mevsim meyveleri filan getirmiş birlikte yedik içtik muhabbet ettik işte.
Şimdi de eşim yok size yazdım işte :)
Canım o senin datlılığın
Bi kucak dolusu sevgide sana göndereyim
Bugün kendimi çok kastım herhalde araba sürmeye çalışırken acayip bacak ağrısı oldu.
Ya da üşüttüm bilmiyorum haftasonu annemlere gittik, pikniğefilan da gittik.
Lisa, sen de mi bendensin bu gece??