Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Canım evin anlatırken bile içimi açtı. Güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.

@geztapo çok sevindim senin adına
Cok da heveslendim
Hayırlısı olsun tabi
Tasinmamak benim için daha iyi olcak
Ücretsiz izne de ayrılmayı düşünüyorum bi süre
Sonra da mustakil ev için birikime devam

Bugün bile hala çizme ve kaban giyiniyoruz
Ayakkabı giymek nasip olmadi okula
Memleketimi seviyorum ama soğuğu çok zor
Buz gibi hava
Kombilerimiz yanıyor halen

Lisa Simpson karanfilce cok tesekkurler :)
@geztapo yenı evın hayırlı ugurlu olsun. bız senınle aslında benım actıgım bı topicte gorusmustuk hatırlıyo musun. ben senın oturdugun ildeki hangı semtlerden ev tutmak mantıklı dıye yazmıstım sende cevap vermıstın. ama o zaman hala ev bakıyodunuz. ne guzel bulmussun evını cok sevındım. ınsallah benımde tayınım cıkarda bızde evımızı hayırlısıyla alırız...

Lisa meslekdaş olduğumuz için mi acaba tatile çok meraklıyız İkimiz de. Aklım yolu bir ben de 18 Mayıs Pazartesi gitmeyeceğim okula. Bi aksilik olmazsa tabi.

lisa, papatya pek datlısınız kızlarr

geztapom Allah ağzınızın tadını bozmasın..
o yeşil tepeliklere çok sevindim insanın önünde öyle bir manzara ne de güzel olur benim bu kiradaki evimde de var sonsuz bi yeşillik tarlalar..

kızlar bu yıl ben de çok yoruldum artık okul her an kasıyor.
eskiden yorulur tatil yolu gözlerdim şimdi ise öğrenci gibi okuldan tırstığım için gidesim gelmiyor.
beni bi kaç günler kesmez hakkıyla bi tatil bekliyorum.

bugün ben de okul çıkışı arkadaşlarımı da toplayıp bi arkadaşa baş sağlığına gittik.
ilk defa eşimsiz biraz trafik yoğunluklu uzak mesafeye gitmiş oldum.
bi daha başımı alıp alıp gitcem o yanımda oldu mu anca kavga ediyoruz birbirimizi yıpratıyoruz. ordan gelirken de başka bi arkadaşa uğradım memleketinden mevsim meyveleri filan getirmiş birlikte yedik içtik muhabbet ettik işte.
Şimdi de eşim yok size yazdım işte :)

Kızlarrrr aklıma ne takıldı..
Geçenlerde bi konu içinde geçti KV dedi ki eşime "ha evet gece 3 buçukta watsup da online olmuşsun".
Demek ki takip edip duruyor belki beni de takip ediyordur.
Elhamdülillah gocunacak bişeyim yok olur ya eşimin nöbette olduğu bi gün uyku tutmaz nette takılırım yanlış anlaşılır.
Yanlış anlaşılmaya mahal vermiyim.
Allah tandır eşimin olmadığı günler erkenden sızarım.
O değil de ben bile eşimi takip etmiyom hiç yaaa...

karanfilce senin kv ne benim aklım ermiyor canım. Korkulur valla....
Benim de evimin oturma odasından mutfağından görünen bi dağ var. Resmen mevsim geçişlerini seyrediyorum oradan. Şu anda o dağ Yemyeşil arkasındaki daha yüksek Dağda da kar var.

Canım ya bizim evde çilek hiç robottan geçirilip marmelat yapılcak seviyeye gelmez gelemez

Lisa meslekdaş olduğumuz için mi acaba tatile çok meraklıyız İkimiz de. Aklım yolu bir ben de 18 Mayıs Pazartesi gitmeyeceğim okula. Bi aksilik olmazsa tabi.
Bilmem canım ondan mı dersin?
Ben bu aralar çok sıkkınım işler çok ve ben erteledikçe erteliyorum keyifsiz olduğum için oysa sonra yine olana bana olacak
Tatiiiiil diye imdat çığlığı atıyorum tek tesellim hazirandan sonra yüküm baya hafifleyecek inşallah. Buna da çok şükür şikayet gibi sanılmasın, utanıyotum kendimden böyle huysuzlanma moduna girince.

Karanfilcecim zehir hafiye iş başında desene

Canım o senin datlılığın

Lisa Simpson ben de tatil istiyorum. Çok yoruldum artık. Öğrencilerimin işleri benim işlerim okunacaklar yazılacaklar sunulacaklar.
Gerçi iş bitmediği sürece tatile çıksam ne olur ki.
Bazen başka meslekteki insanlara özeniyorum. Kafaları rahat oluyor. Herşey işyerinde kalıyor.
Misal gece 5 de uyandım. Bi öğrencim seminerini savsaklıyor ona sinirimden bi süre uyuyamadım.

Bugün kendimi çok kastım herhalde araba sürmeye çalışırken acayip bacak ağrısı oldu.
Ya da üşüttüm bilmiyorum haftasonu annemlere gittik, pikniğefilan da gittik.

Lisa, sen de mi bendensin bu gece??

Bugün kendimi çok kastım herhalde araba sürmeye çalışırken acayip bacak ağrısı oldu.
Ya da üşüttüm bilmiyorum haftasonu annemlere gittik, pikniğefilan da gittik.

Lisa, sen de mi bendensin bu gece??

Yok canım değil geçen hafta hem perşembe hem cumartesiydi azıcık ara verdik çok şükür. Kendine zaman ayır canım bugün uzat ayaklarını, aç sevdiğin bir dizi falan ohhhh.
Yalnız bugün eşim de ben de çok yorulduk bayılmak üzereyiz. Çok mu dirençsizim nedir çok çabuk yoruluyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…