Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ayyy sorma papatyacım işleri erteleyince benim yerime yapacak biri yok ki kafa rahat etmiyor bu yüzden.
Gezme tozma tatilinde gözüm yok evde kafa dinlemelik tatil hayalini kurduğum

Lisacım biizm işimizin en zor kısmı bu zaten. Kafa sürekli yoğun ve yorgun. Ben 15 senedir hiç ohhhh bitti diyemedim. Nerey gitsem laptop ve harici diskle dolaşıyorum.

Tv de hiç bişey yok..
Sanırım yatcam ben de

Ayyy kızlar alese kalmış 5 gün.
Ben hiç calışmadım.
Yatırdığım para da yazık olmasın ben bi deneme çözeyyim bari hazır uykum da yokken.
Zaman ne çabuk geçti arkadaş

Canım beğendiğin dizi veya film internetten izlesene. Zaman su gibi akıyor öyle olunca.
Canım ne bileyim çabuk sıkılıyorum.
Bi ara eşimle dexter izledik.
O bütün sezonları bitirdi.
Walking dead izledi bir iki yanında izledim yine bıraktım.
Çok istikrarsızım bu tarz şeylerde.
En bırakmadan izlediğim TRT dizisi böyle bitmesin olmuştu.
İnternetten izlemiştim, zamanında farkedememişim diziyi.
Kitap da okumuyorum.
Boş vaktim uyuyarak ve KK face de geçiyor. :-(

merhaba ben tefal dograyıcı kullanıyorum ama 2 kere motoru yandı. 2. defa cok dıkkat etmeme rağmen. ben de tupper kırmızı dograyıcı almaya karar verdim. sorum şu olacak sizlere. bu ürünün 2 boyu varmıs. küçük boyunu satıcı 57 tl den veriyor. normal satısı 70 tl. alış fiyatı dedi. bu boy cok küçük gibi iş görür mü. neler dogranabilir ıcınde. fındık ceviz falan. büyük boyu daha mı iyi olur. büyük boyunu görmedim. satan kişinin elinde de yok. kullanan kişiler yorum yazabılır mı memnuniyet durumları hakkında. tesekkurler

Ben tupper doğrayıcı kullanıyorum benimki büyük boy olan sanırım kv almıştı bana tam emin değilim o yüzden.
Ben memnunum soğan doğramak için kullanıyoruz çoğunlukla. Bıçakları çok keskin ve güzel doğruyor. Hem de güç denemesi yapmadan makul hızla çekerek yapınca elektrikli olanlar gibi suyunu çıkararak doğramıyor.

Sağol canım. Şöyle baktım sorular kolay ama hız gerekliydi bu sınavda sanırım.
İnşallah güzel bi puan alabilirim.
Evet canım ya Ales tam hız sınavı. Vakit olsa 1 tane bile fire vermeden çözülebilecek zorlukta sorular var ama cilvesi o zaten zaman yetmiyor.
Bence biraz deneme falan çözerek hızlanırsan iyi bir puan alırsın.

Lisa Simpson .!.:
Evet canım ya Ales tam hız sınavı. Vakit olsa 1 tane bile fire vermeden çözülebilecek zorlukta sorular var ama cilvesi o zaten zaman yetmiyor.
Bence biraz deneme falan çözerek hızlanırsan iyi bir puan alırsın.
Öncekinde de iki deneme çözmüştüm çalışamamıştım.
Ama o zaman zihnim pek tazeydi(ne demekse)
Kpss hazırlanıyordum, okulda son senemdi) şimdi yaşlandık be dostum.
80 almıştım mulakatta almadılar benim de işime gelmiş gibi bi bıraktım pir bıraktım 7 yıl sonra giriyorum bi daha..
Hevesim var mı aslında hiç yok...
Seni ve papatyayı çok taktir ediyorum bu konuda. Çalışkan hanımlarsınız vesselam.

karanfilce teşekkür ederim.
Ben Çalışmayı çok seviyorum ama bazen de bunalıyorum.
O gün okulda bir şey yapmamış boşa vakit geçirmiş ise mutsuz oluyorum.
Arkadaşlarım takılıyor bazen biz senin unvanına sahip olsak çalışmayız diye.
Şnşallah alesden istedin puanı alırsın.
Ben çok yıllar önce girmiştim.
Şimdi sistem nasıl, sorular nasıl hiç bilmiyorum.

Sen de çalışkansın canım hakkından gelirsin bu işin de. Bana bilgisayar işleri daha zor geliyor işimi görecek kadar biliyorum herşeyi office photoshop istatistik falan

Sağolun kızlar iyi dileklerinin için.
Aslında adam akıllı çalışsam şöyle okkalı bi puan aksam ne iyi olurdu.
Ama özeleştiri yapıyorum, tembellik yaptım hiç içimden gelmedi çalışmak.Türk gibi başladım Türk gibi bitirdim işte :)
Hayırlısı..
Lisa, inan ki işini yapacak kadar bilgisayar bilmek çok önemli.
Okulumuzun yaş ortalaması yüksek, çoğu bayan..
Vay o okuldaki PC öğretmenlerinin haline!
İnsan kendi bilgisayarının doktoru olmalı biraz

Yaş staaaaaa nerdesin ciddi ciddi merak ediyorum bu kızı. Hiç bu kadar yazmadığı olmamıştı.

iyi geceler kızlar canım sıkkın nedenini bilmiyorum. insallah gecer. yazdıklarınızı devamlı okuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…