- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #10.161
Ayyy sorma papatyacım işleri erteleyince benim yerime yapacak biri yok ki kafa rahat etmiyor bu yüzden.Lisa Simpson ben de tatil istiyorum. Çok yoruldum artık. Öğrencilerimin işleri benim işlerim okunacaklar yazılacaklar sunulacaklar.
Gerçi iş bitmediği sürece tatile çıksam ne olur ki.
Bazen başka meslekteki insanlara özeniyorum. Kafaları rahat oluyor. Herşey işyerinde kalıyor.
Misal gece 5 de uyandım. Bi öğrencim seminerini savsaklıyor ona sinirimden bi süre uyuyamadım.
Yok canım değil geçen hafta hem perşembe hem cumartesiydi azıcık ara verdik çok şükür. Kendine zaman ayır canım bugün uzat ayaklarını, aç sevdiğin bir dizi falan ohhhh.
Yalnız bugün eşim de ben de çok yorulduk bayılmak üzereyiz. Çok mu dirençsizim nedir çok çabuk yoruluyorum ben ya
Kolay gelsin canım inşallah iyi geçer sınavın.Ayyy kızlar alese kalmış 5 gün.
Ben hiç calışmadım.
Yatırdığım para da yazık olmasın ben bi deneme çözeyyim bari hazır uykum da yokken.
Zaman ne çabuk geçti arkadaş
Canım beğendiğin dizi veya film internetten izlesene. Zaman su gibi akıyor öyle olunca.Tv de hiç bişey yok..
Sanırım yatcam ben de
Canım ne bileyim çabuk sıkılıyorum.Canım beğendiğin dizi veya film internetten izlesene. Zaman su gibi akıyor öyle olunca.
Sağol canım. Şöyle baktım sorular kolay ama hız gerekliydi bu sınavda sanırım.Kolay gelsin canım inşallah iyi gegüzel bi puavın.
merhaba ben tefal dograyıcı kullanıyorum ama 2 kere motoru yandı. 2. defa cok dıkkat etmeme rağmen. ben de tupper kırmızı dograyıcı almaya karar verdim. sorum şu olacak sizlere. bu ürünün 2 boyu varmıs. küçük boyunu satıcı 57 tl den veriyor. normal satısı 70 tl. alış fiyatı dedi. bu boy cok küçük gibi iş görür mü. neler dogranabilir ıcınde. fındık ceviz falan. büyük boyu daha mı iyi olur. büyük boyunu görmedim. satan kişinin elinde de yok. kullanan kişiler yorum yazabılır mı memnuniyet durumları hakkında. tesekkurler
Evet canım ya Ales tam hız sınavı. Vakit olsa 1 tane bile fire vermeden çözülebilecek zorlukta sorular var ama cilvesi o zaten zaman yetmiyor.Sağol canım. Şöyle baktım sorular kolay ama hız gerekliydi bu sınavda sanırım.
İnşallah güzel bi puan alabilirim.
Öncekinde de iki deneme çözmüştüm çalışamamıştım.Lisa Simpson .!.:Evet canım ya Ales tam hız sınavı. Vakit olsa 1 tane bile fire vermeden çözülebilecek zorlukta sorular var ama cilvesi o zaten zaman yetmiyor.
Bence biraz deneme falan çözerek hızlanırsan iyi bir puan alırsın.
Öncekinde de iki deneme çözmüştüm çalışamamıştım.
Ama o zaman zihnim pek tazeydi(ne demekse)
Kpss hazırlanıyordum, okulda son senemdi) şimdi yaşlandık be dostum.
80 almıştım mulakatta almadılar benim de işime gelmiş gibi bi bıraktım pir bıraktım 7 yıl sonra giriyorum bi daha..
Hevesim var mı aslında hiç yok...
Seni ve papatyayı çok taktir ediyorum bu konuda. Çalışkan hanımlarsınız vesselam.