Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Yoo şart değil biz hiç anlamıyoduk. Zaten bi tane şablon veriyolat bunu buraya şunu şuraya takın diye yazıyodu. Ona göre yaptık. Biraz zahmetli ama istediğin ürünü ucuza bulduysan neden yapamayasın ki? Hatta kmidin almıştık onu ben eşim olmadan tek başıma yaptım. Sadece evde vidalama takımı olsun. Hani şarjlı vidalama takımları varya onlardan

Yoo şart değil biz hiç anlamıyoduk. Zaten bi tane şablon veriyolat bunu buraya şunu şuraya takın diye yazıyodu. Ona göre yaptık. Biraz zahmetli ama istediğin ürünü ucuza bulduysan neden yapamayasın ki? Hatta kmidin almıştık onu ben eşim olmadan tek başıma yaptım. Sadece evde vidalama takımı olsun. Hani şarjlı vidalama takımları varya onlardan
Bulurum onu ucuza halledicem sanirim ihtiyacimi

iki haftadır fıt fıt gezmenin acısını bugün evimi hunharca temizleyerek çıkardım
Balkonumu yaz sezonuna açtım
temizledim, kilimini serdim, papatyamı koydum, muhabbet kuşumu da hava alsın diye koydum bi köşeye

lisacık, emirganda laleler geçmek üzere haberin olsun tatlış
geztapo nelerede hala ev mi yerleştiriyo napıyo bu hanım
papatya duvar kağıdı zevkle kullan canım

dolapta kendinden geçmekte olan çileklerimi robottan geçirip az şekerle azcık pişirdim marmelat yaptım
bayat ekmeklerimi de buzluğa attım
bugün taze fasülye pişiricem ama tadı olur mu bilmiyorum ama çok canım çekti
Akşama balkonda taze fasülyeli salatalı bol yeşillikli bi sofra kurmak istiyorum
özledik yazı

Ben geldim herkese hayırlı günler kızlar .Çok özledim burayı sizide ,hepinizi....Yerleştik sayılır .Annem de burada.kızlar teletubbies diye bir çocuk proğramı vardıya işte aynı öyle yemyeşil bir tepe var karşımda balkondan görünen manzaram .Akşam olunca kendimi köyde gibi hissediyorum.Ama 7 dakikada ihtiyacım olan herşeyi bulabileceğim merkeze varıyorum otobüsle.İnternetimiz bugün bağlandı..Ancak yazabildim .mutfak dolabı çok bu evin .Tabak çanak yetersizmiş gibi duruyor halbuki gayet yeterli ..Bu evimin temizliği baya uzun sürecek normalde sanırım.derz kalıntıları yer yer gözüküyor ama yinede tertemiz oldu evim. Rabbim cümlemize hayırlı helal bol rızık versin de borçlarımızı ödeyebilelim.

X