• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bu arada eşim yüzme ve spora yazıldı. Şimdi seans varmış gönderdim.
Benim tembellikte ihtisas yapmış kocam ne kadar dayancek bakalım.:KK55:

HAYIRLI aksamlar kızlar...birazda olsa yazdıklarınızı okudum..Allah dertlilerimize devalar versin hastalarımıza şifalar...içindede bana...bu aralar işlerim cok yoğun birde kızım iyice hareketlendi...cok yoruluyorum aksam ansıl oluyor anlamadım...bazı arkadaşlar velilerden bahsetmiş..benimde basıma hep iyi niyetimden hos olmayan seyler gelir...oğlumun bir arkadaşı vardı oğlum tek çocuk olduğu için ozamanlar tek canı sıkılması arkadaş olsun diye annesiyle tanıştım.maddi durumları pek iyi değildi.oyuzden ben onları daha cok evime kabul ettim..helalı hos olsun..inanın bunları konuyu anlamanız için yazıyorum..sonra elime ne geçtiyse annesinede yardımcı oldum..sonuçta oğluma arkadaşlık yapıyorlardı...galiba fazla acıdım..ama sonunda hüsrana uğradım..benım oğlum okulda başarılı ama biraz cok konuşuyor ve okulda bu yüzden ogretmenlerden şikayet alıyordu..bir iki toplantıda hocamız soyleyinse ama tek sikayet konusu cok konuşması ..annesi bu çocuğa bos ver onla konuşma demiş...nasıl zoruma gitti anlatamam..doğum yaptım hayırlı olsun bile demedi...bu ay oğlum okulda ayın öğrencisi seçildi...ben oğlumla cok ilgileniyorum yani psikolaga felan cok gidiyoruz...bende ona nasıl davrancam diye gidiyoruz..cok sukur sonuçlarını aıyorum..bu ayın okulda ogrencisis ecildi ve belge aldı..nasıl sevindim anlatamam...siz olsanız sadece bir iki kez cok konuştu diye size bunca iyiliği dokunan insana sert bir şekilde sırt donermyidiniz...hangi cocugun kusurları yokki...kufur etse..sigara içse başka hoıs olmayan davranışı olsa inanın hak vercem...bende böyle bir çocuklar arkadaşlık etsin istemem...ama sadece anlattığım gibi oldu..bu olay benı hala etkiliyo

@suecim bazi insanların isine yaradıgın kadar iyisin bu hayatta
Bende de durup dururken konusmayan tipler var
Yani daha once selamlastigim bazisiyla sohbetim bile oldugu insanlar aradan zaman gecince ve karsılastigimizda gormemezlige geliyolar
Bende artik oyle yapiyorum.

@royemim.biraz daha iyisin insallah
karanfilce karanfilce bende anneciyim
Ama sadece annem digerleri olmasada olur
Yani diger evimdeykende anneme cok sık gelirdim cok sık tlf konusurdum
Ama kardesimmis babammis hiiic umrumda olmazdi

Benim esim de muhakka gorusuyodur ama o daha duygusuz
Hiic annemi ozledim falan duymadim ben ondan

Herkesin huyu farklı.

Uykum kactı ya
Canakkalemizin 100. Yılı tv de canakkaleyi gordum huzunlendim agladım
Sehitlerimizin ruhu saad mekanları cennet olsun.
Keske yine orda olsam
Dernek goturcekmis ama tekrar gorme sansim gezme o havayi soluma sansim olcak cok sukur.

Günaydın arkadaşlar.
Çanakkale zaferinin bu sene 100. yılı, Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Onlar o gün bu fedakarlığı ve cesareti göstermeseydi bugün burada olamazdık. Hepsinden Allah razı olsun.
Amin canım amin..
Yattıkları yeler nur olsun..
Bu vatan onlara çok şey borçlu..
Ruhları şad mekanları cennet olsun.. Allah razı olsun..

gunaydin canlar,trlleli agrilarim var daha,iyim ama sukurler olsun.esim kizimizi alip eve gitmis.komsumdan rica ettim sagolsunlar ilgilendiler.Dun uyumus cok sukur.Cok Ozledim kuzumu :KK43:
Özlenmezmi canım.. Ama sağlık herşeyden önemli.
önce sen iyi olcaksıkıi kuzuna bakabilesin..Çok geçmiş olsun canım..
geçmişe bakamadım arkadaşlar kusua bakmayın..
Bu aralar çok yoğunuz:(
herkes iyidir umarım..

Günaydın kızlar

bugün okulda Çanakkale Destanı için etkinlik varmış.
18 mart ta okullarda çanakkale menüsü dağıtılıyo.
üzüm hoşafı ve ekmek sanırım. çok hoşuma gidiyo bu durum.
kim akıl ettiyse Allah razı olsun.
Çanakkale ruhu çocuklara aşılanmalı.
illa gel anne dedi, gidicem bakalım.

Ben kızımı 2 kez götürme fırsatı yakaladım çok şükür.
Bu akşamda Son Mektup filmine gidicez hep birlikte İnşallah.
Amaaa bu sefer mısır, içecek yok.
Çünkü bu öyle keyif için izlenilecek bi film değil.
Kokucak, canı cekicek ama olsun, çıkışta yersin diycem.
Nefis terbiyesi de lazım.

@suecim bazi insanların isine yaradıgın kadar iyisin bu hayatta
Bende de durup dururken konusmayan tipler var
Yani daha once selamlastigim bazisiyla sohbetim bile oldugu insanlar aradan zaman gecince ve karsılastigimizda gormemezlige geliyolar
Bende artik oyle yapiyorum.

@royemim.biraz daha iyisin insallah
karanfilce karanfilce bende anneciyim
Ama sadece annem digerleri olmasada olur
Yani diger evimdeykende anneme cok sık gelirdim cok sık tlf konusurdum
Ama kardesimmis babammis hiiic umrumda olmazdi

Benim esim de muhakka gorusuyodur ama o daha duygusuz
Hiic annemi ozledim falan duymadim ben ondan

Herkesin huyu farklı.

Uykum kactı ya
Canakkalemizin 100. Yılı tv de canakkaleyi gordum huzunlendim agladım
Sehitlerimizin ruhu saad mekanları cennet olsun.
Keske yine orda olsam
Dernek goturcekmis ama tekrar gorme sansim gezme o havayi soluma sansim olcak cok sukur.

suecim sıkma canını,
hayatta insanlar böyle, işine gelmemişsin diyelim..
ben öyle insanlar için bekle ve gör diyorum..
zaman geçer ve oğlun da başarısına devam edip iyi bir okulu kazanır inşallah. İşte o zaman görürüz onlar ne kadar üzülür..
Kimseyi kırma, gülümse geç hayatta..
sen öyle mi istiyorsun?? İyi öyle olsun bakalım de..
Rabbim neyler, neylerse güzel eyler..

Cok icim sıkılıyo bugun.
Böyle icim patlıcak gibi

Ben yapı olarak takıntılı, didikleyen, cabuk unutamayan,cabuk sıkılan,sabırsız, tezcanlı biriyim

Bu hafta oglumun sinavi var hergun.
Persembe peygamber efendmz. Hayatindan cumarteside dershanede bursluluk sınavına gircek.
Matematigi sevmemem dolayisiyla ogluma matematikde verimli olamiyorum
O en basit sorular bile beni geriyo cok sıkılıyorum.
Hal böyle olunca zorla da olsa 3-5soru cozdurunce geriliyorum
Matematikden kotu alirsa kendimi cok suclu hissedicem
Dershanedeki her ogretmenlere sacma salak bi sekilde lutfen matematik calistirin diye diye dolaniyorum

Kirmiyolar sagolsunlar ama gozum gormuyo ya sanki ogrenemiyo gibi hissediyorum yinede.

Bu hafta cabuk gecer umarim
Ziraa pimi cekilmis bomba gibi her an patlayabilirim
Esime sıcrıyorum 2gundur

Hele cocuk yapalim falan dediginde cimbizla sakalini sacini biyigini tek tek yolasim geliyo
Bu cocugun dersleri odevleri herbisi uzerimdeyken bir tane daha ve ben bukadar ince didiklerken
Oglum ilk gozagrim harcanir.
Ya ilgilenemezsem? Ucunu kacirirsam
Kendime neler yaparim ozaman acaba
Dusunmesi bile kotu

Kizlar bana arada geliyolar durun bi derin nefes alim.su pilates topumu cikarim ben en iyisi beynime oksijen falan gitmiyo zira bu aralar.

Günaydın kızlar

Canim film hakkinda yorum istiyorum bizde cumartesi oglumla gidelim diyoruz

Nerdeyse 10 a kadar uyudum bugün.
Haftasonu da dahil hiç dinlenemedim.
tr_lelli cim anne demişken,
annemle konuştuk geçen telefonda nasıl korktum bilemezsin
tabi bi olayı daha atlatmışlar, babamla ikisi soba borusunun içini temizliyorlarmış, içine gaz dökerlerdi satan adam babamı kandırmış bu daha iyi diye benzin vermiş, o da bi patlamış annemin yazması filan büzüşmüş kalmış. Allah korusun ya yüzüne gelseydi ya elbisesi tutuşsaydı diye nasıl canım sıkıldı.
bu bi kere olsa daha iyi.. o kadar çok olayları var ki..
geçen yıl düdüklüyü annem ocakta unutmuş Allahtan kısıkmış ve ağzına kadar dolu hoşafmış, geceden sabaha kadar kalmış. namaza kalkınca görmüş. annem gazı da çok açık unutuyor. babam değişik önlemsiz işler çok yapıyor..
yaşları 54 ve 55 çok yaşlı da değiller.
İnanın annem her aradığında ayrı bi olay..
uzaktayız da yapacak bişeyimiz de yok.
hoş yakında olsak da yine kendi evlerinde olcaklar. her türlü işte aksilik olabiliyor zaten. babam kötü huyları yoktur da hiç laf dinlemez iş konusunda bildiğini okur. giderek dedeme benziyor. baba şu şu önlemeleri alarak yapın işlerinizi diyoruz bazen hiç dinlemiyor.
nazar filan mı var bilmiyorum ki bi işe kalkıyorlar hep aksilik, hep aksilik..:(

kime olduğundan fazla değer veriyorsak onlar bize semer vuruyor.
Aynen canım
Birde ben kimseye acımamayı ogrendim
Uzuluyorum ama acimiyorum.
Arkadasim dencek insan cok az ve herseyimi artik anlatmiyorum kimseye
Aksam deli gibi aglasamda sabah buz torbasi koyup gozume gideceksen gidecegim bi yere mutlu gorunuyorum
Benimde gerek baba tarafimda gerek mahallede okadar cok ki nutsuzlugumu pusuda bekleyenler.

Hem anne ,hem es,hemde mutlu olunca uzerine birazda maddi durumun iyiyse kimsenin gozu goturmuyo.

Baslarini yesinler

Günaydın kızlar

Çok güzel düşünmüştüm canım keşke her aile çocuğuna böyle eğitim verse.

Nerdeyse 10 a kadar uyudum bugün.
Haftasonu da dahil hiç dinlenemedim.
tr_lelli cim anne demişken,
annemle konuştuk geçen telefonda nasıl korktum bilemezsin
tabi bi olayı daha atlatmışlar, babamla ikisi soba borusunun içini temizliyorlarmış, içine gaz dökerlerdi satan adam babamı kandırmış bu daha iyi diye benzin vermiş, o da bi patlamış annemin yazması filan büzüşmüş kalmış. Allah korusun ya yüzüne gelseydi ya elbisesi tutuşsaydı diye nasıl canım sıkıldı.
bu bi kere olsa daha iyi.. o kadar çok olayları var ki..
geçen yıl düdüklüyü annem ocakta unutmuş Allahtan kısıkmış ve ağzına kadar dolu hoşafmış, geceden sabaha kadar kalmış. namaza kalkınca görmüş. annem gazı da çok açık unutuyor. babam değişik önlemsiz işler çok yapıyor..
yaşları 54 ve 55 çok yaşlı da değiller.
İnanın annem her aradığında ayrı bi olay..
uzaktayız da yapacak bişeyimiz de yok.
hoş yakında olsak da yine kendi evlerinde olcaklar. her türlü işte aksilik olabiliyor zaten. babam kötü huyları yoktur da hiç laf dinlemez iş konusunda bildiğini okur. giderek dedeme benziyor. baba şu şu önlemeleri alarak yapın işlerinizi diyoruz bazen hiç dinlemiyor.
nazar filan mı var bilmiyorum ki bi işe kalkıyorlar hep aksilik, hep aksilik..:KK43:
Allah korumus cnm
Verilmis sadakaları varmıs
Bende yoldan donup yada anneme tlf edip coook kontrol ettirdim ettim.
Bense utuyu unutup gitmistim
Hemde 5saat
Ondan sonra korkuyorum.
Yanarak ölmek
Bogularak ölmek en buyuk korkularım
Allah korusun
Sarjdaki bataryalar,pc ler patliyomus ama
Bursa saarjdaki telfdan bir mobilya dukkani, yine sarjdaki laptopdan bi ev yandi
Esimde tlf cok sarjda birakiyo

tr_lelli, bu kadar üstüne düşme canım..
belki bana uzaktan bakan ne anlar dersin ama bunu bir öğretmen gözüyle söylüyorum.
Hayatta her zaman yanında olamıycaksın, sen zaten çalışma alışkanlığını kazandırmışsın oğluna, biraz da planlamalarını kendi yapsın. bu kadar stres yapma..
geçen demişsin ya rehber öğretmen oğlunla alakalı bişeyler diyor diye.
benim küçük kardeşimin rehber öğretmeni babamla arkadaştı.. garip bi çocuk kendi kendine gülüyo filan demiş.
kardeşim çocukken bişey komiğine gitti mi biraz zama geçse yine gülerdi :)
Aman kardeşim nası sinir olurdu adama.
senin oğlanla benim kardeşimi benzetiyorum.
bizimki de gazla çalışır derslere ama sadece gaz kısmını veririz çocukken de öyleydi şu sınava hazırlanırken de öyle hiç derslerine karışmadık. matematikmiş türkçeymiş hepsini kendi halletti. ancak takıldığı yerlerde yanında olduk.
sadece resim ve teknoloji tasarım derslerinde ful destek sağlıyorduk çünkü hiç beceremiyordu çocuk :)

hele benim küçük kardeşimin yanında hiç kimse yoktu..
abi abla ünv. kazandı yoklar, kendisi en küçük olduğundan yaşlı anne baba yanında okudu annemle babam hele ona çok yardım edemediler.

Canim film hakkinda yorum istiyorum bizde cumartesi oglumla gidelim diyoruz

Biz Özhan Eren i çok severiz. Daha önce 120 yi izlemiş çok etkilenmiştik.
Ben beğenicemden emin olarak gidiyorum.
Filmi çekerken tek düşündükleri şey
eğer şehitlerimiz bu filmi izleyecek olsalardı bu savaş böyle mi anlatılırdı dedirtmeyelim inceliğiyle çekilmiş bi film.
yarın yeniden fikrimi yazıcam sana.

Back