- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.201
Nazah da yok bi süredir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sizi guldurmekde sevapdan sayılsın.Kis alemsin valla varyaa:))
Bayiliyorum yazilarina..zevkle okuyorum valla..
Moral veriyorsun resmen insana:))
selam canlar,nasilsiniz.Ben hic iyi degilim cumadan beri agrilarlar ugrasiyorum.Agrilarim dayanamucak kadar olunca gecenin bir koru hastaneye gittim,saat uce kadar acil servisteydim,beni eve birakmadilar.ilk defa kizimdan ayri kaldim,oda uyumamis,surekli beni aramis yavrum.sabah bana geldiklerinde saat yediydi,koynuma alip emzirdim hemen uyudu.off off cok zordu yavrumdan ayri kalmam.bu arada safra kesemde tas varmis,hemen ameliyat ol diyorlar,nasil yapicam.kizimi sutten kesmem lazim maalesef,ki babasi yada baskasi bakabilsin.hemde ameliyat,ilaclar,istesemde emziremem.
Bu aralar ne oldu bilmuyorum,subatin basindan beri hastaliktan kurtulamadik,simdide bu.
Geztapom ,cok gecmis olsun esinede,insallah stressiz cozersiniz bu isleri.beyzabet,saglik olsun canim,simdi olmazsa baska sefere olur insallah.Ev konusuna gelince,en azindan benim diyebuldigin bir evin var,bu bile buyuk bir basaridir.Surekli esya degistirme konusunda ise,sanirim turkiye de cogu kisi,yeni esya almanin pesinde.sanirim bunu bir zenginlik kistasi olarak goruyorlar.Dusunsenize bi eski insanlari,ne cok esyalarini miras birakmislar.oyle ozenle kullanmuslarki,bir dahaki nesile ulasabilmis..Ben evimden sikldigimda ya kucuk dekorataif seyler alirim,yer degistiririm ve duvar rengini degistiririm bu bile cok farkli bir hava verir eve.Benim cok sukur herseyim var,tabi almak istediklerimde var ama erteluyorum surekli.ya parasizliktan yada daha beni idare eder diye dusundugumden.papatyanin dedigi gibi guzel anilar biriktirmek lazim,gezip gormek yasamak lazim,hayat esyadan ibaret degil.zaten su instagramda hergun yeni birseyler alip sergileyenler yuzunden boyle oluyor.Bi arkadasim tamda bu yuzden bunslimda,oda onlar gibi esyalara hayatlara sahip olmak istedigi icin hep mutsuz maalesef...
Yaşama şevkine hayranım.. sağolasın canım.:)Kız sizi guldurmekde sevapdan sayılsın.
Napalım gulcez tabi
Ahhh aksam survivor izlerken gorcen sen beni
Esim.izlemez normalde sirf benim seslerime.heycanima o da izliyo
Alkis kiyamet bizim ev
Dun diyoki camurlu mamurlu oyun varmis niye soylemiyosunuz diyo(o mutfakda yemek yiyodu) o da geldi izledi
İkide bir de hangisi unlu hangisi gonullu diye sordu durdu konsantre olamadim
geçmiş olsun canım...,ben buradayım kızlar günlük geliyorum,acelece okuyup gidiyorum
kuzucuğum hasta,ateş,burun akıntısı,kusma
onunla uğraşıyoruz
hepinizi öptüm
Burdayız karanfilSuefsan, Lisa, sevimsiz ve şu an aklıma gelmeyen sesi soluğu çıkmayan kızlar nerdesiniz?
Anneninkide olabilir fakat ona ayakkabi sigmaz ki cekmecede ayakkabi nasil olcak
Eki Görüntüle 1458013
Boyle bisi alip kendi evinde de kapali balkonun olursa orda yada kapi arkasinda vs kullanabilirsin
Burda 120tl falan gordum
Baya ince ve dar cok yer kaplicani sanmiyorum
O acik olan raflilar evet goruntu olarak hos durmuyo
Canım cok gecmis olsun hadi atlattınArkadaslar,dun aksam hastaneye yattim,aile hekimim durum ciddi gitmelisin dedi.gece ameliyata girdim,iyi gecmis hersey bi iki gune cikarsin dediler bakalim.kizim ve esim kuzenimde kaldilar hastaneye yakin diye.genee uyutamamis cicugum beni aramis.keske evde kalsalardi,milletin agzina bi koz vermisim gibi oldu,gelmis buraya,ayyy sen ne kotu alistirmissin cocugu,yok sensiz durmuyor,yok sensiz uyumuyor.tamam bende isterim cocuk ben olmadan babasiylada durabilsin ama olmayinca olmuyor.cocuk dunden bugune meme emmedi normaldir yani huysuzlugu,cocuk benden hic ayri kalmadi normaldir yani huysuzlugu.Herkes dort dortluk bi ben degilim.Artik senelerce dedikodumu yapacak birseyleri daha oldu.
Cuma günü annemler gelmişti, dün akşam gittiler. Çok güzel zaman geçirdik. Cumartesi eşime sürpriz doğum günü yaptım, üzerinde onun resmi olan pasta yaptırdım. Resmin de çok hoş bir anısı ve muhabbeti vardı, cuk oturdu yaniSuefsan, Lisa, sevimsiz ve şu an aklıma gelmeyen sesi soluğu çıkmayan kızlar nerdesiniz?