• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kis alemsin valla varyaa:))
Bayiliyorum yazilarina..zevkle okuyorum valla..
Moral veriyorsun resmen insana:))
Kız sizi guldurmekde sevapdan sayılsın.
Napalım gulcez tabi
Ahhh aksam survivor izlerken gorcen sen beni
Esim.izlemez normalde sirf benim seslerime.heycanima o da izliyo
Alkis kiyamet bizim ev
Dun diyoki camurlu mamurlu oyun varmis niye soylemiyosunuz diyo(o mutfakda yemek yiyodu) o da geldi izledi
İkide bir de hangisi unlu hangisi gonullu diye sordu durdu konsantre olamadim

selam canlar,nasilsiniz.Ben hic iyi degilim cumadan beri agrilarlar ugrasiyorum.Agrilarim dayanamucak kadar olunca gecenin bir koru hastaneye gittim,saat uce kadar acil servisteydim,beni eve birakmadilar.ilk defa kizimdan ayri kaldim,oda uyumamis,surekli beni aramis yavrum.sabah bana geldiklerinde saat yediydi,koynuma alip emzirdim hemen uyudu.off off cok zordu yavrumdan ayri kalmam.bu arada safra kesemde tas varmis,hemen ameliyat ol diyorlar,nasil yapicam.kizimi sutten kesmem lazim maalesef,ki babasi yada baskasi bakabilsin.hemde ameliyat,ilaclar,istesemde emziremem.
Bu aralar ne oldu bilmuyorum,subatin basindan beri hastaliktan kurtulamadik,simdide bu.
Geztapom ,cok gecmis olsun esinede,insallah stressiz cozersiniz bu isleri.beyzabet,saglik olsun canim,simdi olmazsa baska sefere olur insallah.Ev konusuna gelince,en azindan benim diyebuldigin bir evin var,bu bile buyuk bir basaridir.Surekli esya degistirme konusunda ise,sanirim turkiye de cogu kisi,yeni esya almanin pesinde.sanirim bunu bir zenginlik kistasi olarak goruyorlar.Dusunsenize bi eski insanlari,ne cok esyalarini miras birakmislar.oyle ozenle kullanmuslarki,bir dahaki nesile ulasabilmis..Ben evimden sikldigimda ya kucuk dekorataif seyler alirim,yer degistiririm ve duvar rengini degistiririm bu bile cok farkli bir hava verir eve.Benim cok sukur herseyim var,tabi almak istediklerimde var ama erteluyorum surekli.ya parasizliktan yada daha beni idare eder diye dusundugumden.papatyanin dedigi gibi guzel anilar biriktirmek lazim,gezip gormek yasamak lazim,hayat esyadan ibaret degil.zaten su instagramda hergun yeni birseyler alip sergileyenler yuzunden boyle oluyor.Bi arkadasim tamda bu yuzden bunslimda,oda onlar gibi esyalara hayatlara sahip olmak istedigi icin hep mutsuz maalesef...

royemcim kırkım çıkınca safra kesesinden ameliyat oldum
kimse yoktu yanımda,elimde kırklı bebek,eşim doğuda görev yerimizde
o yüzden çok zorlandım
ama ameliyat güzel geçti çok şükür,kapalı ameliyat oldum,sonra bol bol yürüdüm
ama sana tavsiyem geciktirme
ALLAH korusun taş,kanala düşerse sarılığa çevirir,1 ayda hastanede yatarsın
tam zamanında gelmişsin dedi bana dr

Kız sizi guldurmekde sevapdan sayılsın.
Napalım gulcez tabi
Ahhh aksam survivor izlerken gorcen sen beni
Esim.izlemez normalde sirf benim seslerime.heycanima o da izliyo
Alkis kiyamet bizim ev
Dun diyoki camurlu mamurlu oyun varmis niye soylemiyosunuz diyo(o mutfakda yemek yiyodu) o da geldi izledi
İkide bir de hangisi unlu hangisi gonullu diye sordu durdu konsantre olamadim
Yaşama şevkine hayranım.. sağolasın canım.:)

hayırlı günler kızlar
madem eşyadan konu açıldı size akıl danışayım. ben şuan kiradayım, ev alma niyetimiz var ama ne zaman olduğu belli değil.kredi işine girip girmemek arasında gidip geliyoruz.o yüzden kredisiz kooperatif gibi bir ev bulmaya çalışıyoruz.

şuan oturduğum evde kapının hemen girişinde gömme dolap yapmaya müsait bir yer var. ev sahibine teklif ettik buraya gömme dolap yapalım,kiradan düşelim diye kabul etmedi :KK43:
orda şuan iki tane yanyana plastik ayakkabılık var alttaki resimdekinden. hem kötü gözüküyor,hemde çok kirleniyor..eşime biz uygun bir dolap alalım dedim,ben elalemin evine hiç para veremem diyor..
annemin de kullanmadığı bir dolabı var ikinci resimdeki gibi.onu bari alayım da en azından kötü görüntü kalksın diye düşündüm. açıkçası annemin dolabını almak mantıklı geliyor ama bir yandan da kendi zevkime göre alayım gitsin diye çelişki yaşıyorum
sizce onu alıp iyi-kötü idare mi etsem..şöyle uygun yollu askılığı da olan bir dolap mı alsam?
ayakkabilik-2.jpg

Libas%20DL%20104.jpg

Son düzenleme:
Anneninkide olabilir fakat ona ayakkabi sigmaz ki cekmecede ayakkabi nasil olcak
unnamed (1).jpg
Boyle bisi alip kendi evinde de kapali balkonun olursa orda yada kapi arkasinda vs kullanabilirsin
Burda 120tl falan gordum
Baya ince ve dar cok yer kaplicani sanmiyorum
O acik olan raflilar evet goruntu olarak hos durmuyo

Anneninkide olabilir fakat ona ayakkabi sigmaz ki cekmecede ayakkabi nasil olcak
Eki Görüntüle 1458013
Boyle bisi alip kendi evinde de kapali balkonun olursa orda yada kapi arkasinda vs kullanabilirsin
Burda 120tl falan gordum
Baya ince ve dar cok yer kaplicani sanmiyorum
O acik olan raflilar evet goruntu olarak hos durmuyo

Çekmeceleri derin canım, bir ara erkek kardeşim oraya koymuştu ayakkabılarını ordan biliyorum.
bu gönderdiğin şekilde gördüm,hatta bir ara a101 e falan da gelmişti 80-90 tl ye ama bana pek kullanışlı gelmiyor açıkçası.annem kullanmıştı daha önce aynısından,mekanızması hassas oluyor,bozuluyor bir süre sonra.
ayy hangisini yaparım bilmiyorum ama şu siyah plastiklerden tez zamanda kurtulmam lazım

Arkadaslar,dun aksam hastaneye yattim,aile hekimim durum ciddi gitmelisin dedi.gece ameliyata girdim,iyi gecmis hersey bi iki gune cikarsin dediler bakalim.kizim ve esim kuzenimde kaldilar hastaneye yakin diye.genee uyutamamis cicugum beni aramis.keske evde kalsalardi,milletin agzina bi koz vermisim gibi oldu,gelmis buraya,ayyy sen ne kotu alistirmissin cocugu,yok sensiz durmuyor,yok sensiz uyumuyor.tamam bende isterim cocuk ben olmadan babasiylada durabilsin ama olmayinca olmuyor.cocuk dunden bugune meme emmedi normaldir yani huysuzlugu,cocuk benden hic ayri kalmadi normaldir yani huysuzlugu.Herkes dort dortluk bi ben degilim.Artik senelerce dedikodumu yapacak birseyleri daha oldu.

royem royem Rabbim şifa versin
Sana esine ve yavruna yardım etsin Rabbim
Sen başkalarını hiç takma
Herkes her şeyi söyler
Ben oğlumu sütten kesince çocuk neye uğradığını şaşırdı
Hatta hasta oldu
Üstelik ben gece gündüz yanindaydim
Her çocuk anneye bağımlıdir
Evet benim oğlum bana yapışık değil
Başkalarıyla da pek ala vakit geçirir
Ama bi yerden sonra beni arar
Gece öyle kolay mı anneden ayrı olmak
Sen sağlığına bak, kimseye değil
Benim eşim de hic bakamaz çocuğa mesela
Bazen söyleniyorum çünkü yoruluyorum
Ama şimdi Allah var
Ufak tefek yardım eder
Ben nankörlük ediyorum işte
Biliyorsun ben yarım gün çalışıyorum
Ama oğlumu o kadar özlüyorum ki
O da beni tabi
Kıyamam ben kuzuna
Özlemiştir annesini...

Arkadaslar,dun aksam hastaneye yattim,aile hekimim durum ciddi gitmelisin dedi.gece ameliyata girdim,iyi gecmis hersey bi iki gune cikarsin dediler bakalim.kizim ve esim kuzenimde kaldilar hastaneye yakin diye.genee uyutamamis cicugum beni aramis.keske evde kalsalardi,milletin agzina bi koz vermisim gibi oldu,gelmis buraya,ayyy sen ne kotu alistirmissin cocugu,yok sensiz durmuyor,yok sensiz uyumuyor.tamam bende isterim cocuk ben olmadan babasiylada durabilsin ama olmayinca olmuyor.cocuk dunden bugune meme emmedi normaldir yani huysuzlugu,cocuk benden hic ayri kalmadi normaldir yani huysuzlugu.Herkes dort dortluk bi ben degilim.Artik senelerce dedikodumu yapacak birseyleri daha oldu.
Canım cok gecmis olsun hadi atlattın
Ya cocuk bu hep anneyle heralde huysuzluk yapcak
Seninkiler benim k.v gibi ozaman
O da oyleydi yok cocuk bu saate kadar oturur mu
Yok cocuk bu satte uyur mu
Yok cocuk oyle yapar mi
Benin cocugum istedigim gibi yetistiririm denmiyo iste
Takılma canım
İlla canini sıkar bu durum ama herkes herseyi konusuyo.
Kimse kinsenin yaptigini begenmez.
Sen sgligina carcabuk iyi olmaya bak.
O kuzunun sana ihtiyacı var
Hadi atlattin gozun aydin tatlim.

Kızlar tabi yoğunluktan anca okumaya fırsatım oluyor yine
Şimdi yazayım sonra yazamam büyük ihtimalle
Bugün bi arkadaşım davet etti
Üniversiteden
Ona gidicez başka bi arkadaşla
Hava yine bozdu buralarda
Üşüyorum
Aksam da eşimin toplantısı var
Annemlere gideriz yine
Ev sahibimiz fiyatı 5 bin düşürdü
Ama tapu masrafları size ait dedi
Tapu da 3 bin
Yine 98 bine geliyor
Azcık daha inse de biz de alabilsek şu evi
Ne diyim hayırlısı

sevimsiz,trlelli sagolun canlar,maalesef oxleler.Birde kendi sirlarini anlatmaz seni sorgulayip didiklerler.Bunu soyleyenin de cocugi var ve az aglsmadi bu cocuk onun pesinden,soyleyincede inkar eder.esime dedim eve gidin en iyisi,sen yaparsin dedim,en azindan kendi evimiz rahat eder,istedigi yapar,kimseyi aglayip zirlamasixla rahstsiz etmez.sut kuzusu,ana kuzusu benim yavrum,hem birdenbire ememenin ,annesizligin soku var.hemde bugune kadar birak babasiyla bu aileden hic kimseye emanet etmedim,edemedim.Dedim ya onlar en.mukemmeli.

Bizim sınav stresimiz basladi sınavdan sosyal 87almis bugude fenden olduk.
Bakalim ne alcak.

Kizlar bugun de bendeki mevzu bi iki veliden dert yancam

Oglumun sira arkadasinin annesi
Belki 2-3,defa gidip gelmisimdir o da bana gelmistir

Nasil biri tam cozemedim cozmeyede gayret etmedim.

Arada eksik odevleri soruyoruz birbirimize
Ama her sinav oncesi
Neye calistirdin?
Nasil calistirdin
Konu konu soruyo
Su cikar mi bu cikar mi diyo
Ben nerden bilim
(Tek tek soruyo)
Calistrmak icin kagit cikariyorum ben soru cvp seklinde sistemimi ogrendi o da biliyo
Her sinav bana whatsap dan atsana resmini diyo
1attim 2attim
Bu seferde kompozisyon yazamiyorum banada yazsana dedi
Yazdim onunda resmini attim(kompozisyonu hic ogretmeden direk uygulama yaptiriyolar egitim sisteminide kınıyorum ayrica)
Pazar gunu tekrar kagidin resmini istedi
Bende atarim dedim atmadim
Sonrada hic gorusmedik
Oglu 71almis

Gecen din dersinden neredeyse bir suru soru yazdirdim tlf da kaybetmis yazdigi kagidi
Oglunun 12_yanlisi vardi benin oglunun 4yanlis
Hayir sanki kullaniyomus gibi geldi beni
Simdi de hem dershanede hemde okulda ayni sinifta olan bir veli arayip neye calistiriyosun demeye basladi

Yahuu bakalimda benin calistirdigim yerden mi cikcak.
Ne malum yani belki yanlis yerden calistiriyorum

Bendeki taktik kitabi ogluma okutuyorum
Sonra bende sesli bir sekilde ona okuyorum
Sonrada fotokopi kagidina soru cevap seklide tek tek gunler oncesinden yazip surekli soru soruyorum

Useniyolar mi
İslerinemi gelmiyo ama anlamiyorum
Ama fazlaa sıkıldım bu durumdan
Yuzlerinede soyleyemiyorum.
Napcam onuda bilmiyorum.

Ha suraya dokuldumde rahatladım oh be.

Son düzenleme:
Suefsan, Lisa, sevimsiz ve şu an aklıma gelmeyen sesi soluğu çıkmayan kızlar nerdesiniz?
Cuma günü annemler gelmişti, dün akşam gittiler. Çok güzel zaman geçirdik. Cumartesi eşime sürpriz doğum günü yaptım, üzerinde onun resmi olan pasta yaptırdım. Resmin de çok hoş bir anısı ve muhabbeti vardı, cuk oturdu yani :KK48:
Hiç haberi yoktu tam sürpriz oldu çünkü doğum günü geçmişti bir sebepten kutlayamamıştık. O kadar güzel oldu ki. Kalabalıktık baya benim annem babam, eşimin annesi, ablası ve kızkardeşi ile eşleri vardı. Herkes çok güzel hediyeler almıştı bir sürü cicisi oldu eşimin. Baharlık bir ceket-mont, hırka, gömle falan 5-6 parça markalı ve güzel kıyafet. Herkes giyim tarzı şeyler almıştı ben dahil. Ben aslında normal doğum gününde 2 parça kışlık kıyafet almıştım eşime, bu da üçüncü oldu.

Dün de annemle üye olduğum otele havuz ve spaya gittik. Peşinden de otelin türk hamamına gittik. Çok güzel oldu annem çok beğendi keşke İstanbul'da yaşasaydı da beraber üye olsaydık.
Pazar günü de ilk ösym sınav görevime gittim, ilk görevimde bina sınav sorumlusuydum :KK33: Epey bir sorumluluğum varmış herşeyi benim denetlemem gerekiyormuş. Neyseki okulun müdür olan bey çok yardımcı oldu. Çok şükür sıkıntısız atlattım (inşallah devamında da sıkıntı olmaz). Öğretmenlere bilgilendirme yapmam gerekti oranın en yetkilisi olarak ne diyeceğimi bilemedim, sizler benden çok daha tecrübelisiniz zaten benden iyi biliyorsunuz sistemi falan dedim. Herşeyi bana sordular sınav esnasında falan ösymnin yayınladığı kurallara uygun yönetmeye çalıştım. Çok şükür geçti gitti.

Trlelli seni kullaniyorlar gibi.Tamam bizler yardimi sevixoruz ama karsi taraf bundan minnet duymuyor.Ogrenciyken benimde yardim etmisligim vardi,sonra benden kopya celeb kiz,gelip demistiki,ogretmen senin benden kopya cektigini disleri :))Ayyy Ben bi ogrenmeliyim artik lafi yapistirmasini...

Back