• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

royemcim çok geçmiş olsun. her çocuk annesine bağlıdır. onların çocukları değil ise sıkıntıyı kendilerinde arasınlar bence.
10 yaşında bi oğlum var. heryere çanta gibi götürdüm onu ve onuın bana benim de ona düşkün olmamızdan hiç de rahatsız değilim.
sen iyileşmeye bak. boşver milletin dediğini duyma.
şu anda çok acil bir yere yazı hazırlıyorum. geçmişi okuyamadım. başvurumu yapayım okurum inşallah.

Bizim sınav stresimiz basladi sınavdan sosyal 87almis bugude fenden olduk.
Bakalim ne alcak.

Kizlar bugun de bendeki mevzu bi iki veliden dert yancam

Oglumun sira arkadasinin annesi
Belki 2-3,defa gidip gelmisimdir o da bana gelmistir

Nasil biri tam cozemedim cozmeyede gayret etmedim.

Arada eksik odevleri soruyoruz birbirimize
Ama her sinav oncesi
Neye calistirdin?
Nasil calistirdin
Konu konu soruyo
Su cikar mi bu cikar mi diyo
Ben nerden bilim
(Tek tek soruyo)
Calistrmak icin kagit cikariyorum ben soru cvp seklinde sistemimi ogrendi o da biliyo
Her sinav bana whatsap dan atsana resmini diyo
1attim 2attim
Bu seferde kompozisyon yazamiyorum banada yazsana dedi
Yazdim onunda resmini attim(kompozisyonu hic ogretmeden direk uygulama yaptiriyolar egitim sisteminide kınıyorum ayrica)
Pazar gunu tekrar kagidin resmini istedi
Bende atarim dedim atmadim
Sonrada hic gorusmedik
Oglu 71almis

Gecen din dersinden neredeyse bir suru soru yazdirdim tlf da kaybetmis yazdigi kagidi
Oglunun 12_yanlisi vardi benin oglunun 4yanlis
Hayir sanki kullaniyomus gibi geldi beni
Simdi de hem dershanede hemde okulda ayni sinifta olan bir veli arayip neye calistiriyosun demeye basladi

Yahuu bakalimda benin calistirdigim yerden mi cikcak.
Ne malum yani belki yanlis yerden calistiriyorum

Bendeki taktik kitabi ogluma okutuyorum
Sonra bende sesli bir sekilde ona okuyorum
Sonrada fotokopi kagidina soru cevap seklide tek tek gunler oncesinden yazip surekli soru soruyorum

Useniyolar mi
İslerinemi gelmiyo ama anlamiyorum
Ama fazlaa sıkıldım bu durumdan
Yuzlerinede soyleyemiyorum.
Napcam onuda bilmiyorum.

Ha suraya dokuldumde rahatladım oh be.

Ayyy onlar ne kadar uyanıkmış öyle. Sen çok iyi niyetli davranmışsın ben olsam en fazla 2 kez olduktan sonra göndermezdim. Afedersin de kırsın dizini otursun hazırlasın o da. Baktı ki soru cevap faydalı oluyor ama kendi de bunu yapmaya üşeniyor, ohhh trlelli hazırlasın onlar da hazıra konsun. Sen daha iyi bilirsin ama bence yollama bir daha. Yardımseverlik iyidir ama insanlar çok yüzsüz verdikçe dahasını istiyorlar.

Royemcim şimdi gördüm, çok geçmiş olsun canım.
Bu millet de bir iyilik yapacak illa ki oradan bir dedikodu falan nemalanacak. Sinir olurum böyle insanlara.
Sagol canim oyle maalesef,bundan oncede kac kere cok kotu hasta oldum ama sirf bu huylari yuzunden.acik arama,kendini ustun gorme,dedikodu gibi seyler yuzunden istemedim.Bu sefer hani esim var ama hani olur ya yetemezse iyi kotu yardim eder diye dusindum.neyse Ben onlara gostericem mukemmel Anne nasil olur.onlara gore mukemmel bir insanimki acigimi ariyorlar,Kusura bskmayin mutevazi olamadim :)

royemcim çok geçmiş olsun. her çocuk annesine bağlıdır. onların çocukları değil ise sıkıntıyı kendilerinde arasınlar bence.
10 yaşında bi oğlum var. heryere çanta gibi götürdüm onu ve onuın bana benim de ona düşkün olmamızdan hiç de rahatsız değilim.
sen iyileşmeye bak. boşver milletin dediğini duyma.
şu anda çok acil bir yere yazı hazırlıyorum. geçmişi okuyamadım. başvurumu yapayım okurum inşallah.
Tesekkur ederim canimm sagol,aynen bende bebegimden hic rahatsiz degilim.ama bunu soyleyen tip cocukla bi ortama cok basit girerdi.

Trlelli seni kullaniyorlar gibi.Tamam bizler yardimi sevixoruz ama karsi taraf bundan minnet duymuyor.Ogrenciyken benimde yardim etmisligim vardi,sonra benden kopya celeb kiz,gelip demistiki,ogretmen senin benden kopya cektigini disleri :))Ayyy Ben bi ogrenmeliyim artik lafi yapistirmasini...
Oglumda bir iki defa sinavda onun oglunun yanlisini duzeltmis
Ben hiiic soyleyemem
Ancak boyle iste yapmayarak belli ederim
Yuzune karsi diyemem ama
Bu hem dershane hem okul arkadasi olanin anneside keske evlerimiz yakin olsaydi dedi eee yok artik.
Bana mi yollicakti acaba
Ben kimsenin sirtinda kambur olmam ya
Gerekirse uyumam, gezmeye gitmem,misafir agirlamam, evimi supurmem,yemek yapmam ama oglumla ilgilenirim
Bu insanlara normal mi geliyo ben mi tuhafim bilmiyorum
Bu arada mevzu yeni olan bisi degil
Gecen donem sinav zamanlarida aynisini yapti bana
Durumu benden de iyi ing. Ozel ders aldiriyo dershaneye yollamiyo
Ben bisi anlamadim arkadas.
Ben malım galiba

Oglumda bir iki defa sinavda onun oglunun yanlisini duzeltmis
Ben hiiic soyleyemem
Ancak boyle iste yapmayarak belli ederim
Yuzune karsi diyemem ama
Bu hem dershane hem okul arkadasi olanin anneside keske evlerimiz yakin olsaydi dedi eee yok artik.
Bana mi yollicakti acaba
Ben kimsenin sirtinda kambur olmam ya
Gerekirse uyumam, gezmeye gitmem,misafir agirlamam, evimi supurmem,yemek yapmam ama oglumla ilgilenirim
Bu insanlara normal mi geliyo ben mi tuhafim bilmiyorum
Bu arada mevzu yeni olan bisi degil
Gecen donem sinav zamanlarida aynisini yapti bana
Durumu benden de iyi ing. Ozel ders aldiriyo dershaneye yollamiyo
Ben bisi anlamadim arkadas.
Ben malım galiba
Canim mesele suki,senden alip hazira konuyorlar.Emin ol o cocukla oturup calismiyordurda,senin verdigin sorulari bilgileri eline betul calis diyordur.sonra bunun adi ben calistirdim olur.Bosver birkezdaha gordumki benim benden baska kimsem yok,aci ama gercek.

lelli o neymiş öyle ya.....
bak burada bu kadfar muhabbetimiz var. hiç aklıma gelmedi benim ya....
amannnn ne insanlar var...
ne yapılması gerekir bilemedim ki.
ne bileyim bu aralar eşim çalıştırıyor falan desen...
ya da başka türlü geçiştirsen.
ayyy çok ayıp yaptıkları....

Tesekkur ederim canimm sagol,aynen bende bebegimden hic rahatsiz degilim.ama bunu soyleyen tip cocukla bi ortama cok basit girerdi.

Royem çok geçmiş olsun.
çok şükür atlatmışsın.
Bende kızımı büyütürken kimselere bırakmadım.
eğer seninki gibi bi durum başıma gelseydi kızım evi yıkardı babası bile bakamazdı
gayet doğal bi durum. söylenenleri kafana takma..
bu arada kızım neredeyse 10 yaşında daha 1 gece bensiz başka yerde yatmışlığı yok.
annaneye bıraksam (o da kırk yılda bir) 3 5 kere arar, nerdesiniz diye.
senin kızın daha bebek

Trlelli, kullanıldığımı anlarsam ben de kullandırtmam kendimi. Civven gibi bu sefer de sen hazırla bana gönder derim. Misal ortak sınav yapıyoruz ya, ilkini ben hazırlarım. İkincisine de ortak olduğumuz hocaya msj atarım."hocam soruları ben hazırlayamadım hazırlar mısın" diye.
Bi ilk stajyer memurken çok kullanıldım zümrem tarafından bi daha da çok olmadı. İşte o yüzdendir ya R bin benden pek hazzetmemesi. Adamda nasıl bi dedikodu potansiyeli var kendine çekiyorsa kimse onun lehine olan şeylerde sesini çıkarmıyor. Ama ben kibar bi dille"hocam sizin dersler hep bütün oldu şu dersi de bana verin ya da ahmet mehmetinki kötü ona verin" derim. Bazen de salağım kendi hakkını savunmayanlarınkini de savunmaya kalkarım.

Royemcim çok geçmiş olsun.
Allah çabucak şifa versin.

Poe februn arada ses verin kızlarr
Nazah nerlerdesin???

Bugün ben de okuldan çok geç geldim. Öğrencileri tiyatroya götürcem evrak işleriyle uğraştım.
Bir de şeflik saatinde şeflik odasını temizlettim. Müdür istedi.
R ile ilgili dilekçe işini naptın dedi.
Hocam mobbing iddiasında bulunup şikayet etsem sadece hissettiklerimle ilgili bana ilerde der mi beni rencide etti asılsız iddiada bulundu dava açıcam diye. Olabilir dedi. O zaman takip edeyim hocam dedim. Sana herkesin içinde yapacağı şeyleri gözlemle dedi. Ama yapmaz ki bizimki o kadar kurnaz ki.
İste böyle. Benim de iyi uykum geldi.

karanfilce civcen sagolun kizlar.civcen ve diger kizlar sagolun,simdi icim daha rahat,sut kuzusu benim yavrum ve her cocuk gibi oda anneye duskun
tabi bende ona duskunum,narkozdan uyanirken ilk bebegim dedigimi hatirliyorum.

Kızlar bilmiyorum ki yarin turkce sinavi var mesela bu aksam.yine arar mi bilemedim
En son yolla dedikten sonra yani pazar gunu yollamadim o da aramadi
Sorarsa unuttum dicem
Turkce icinde dershanede calisti dicem
Bu seferde ne calistirdilar dicek biliyorum.
Tek tek sorcak
Benimi buluyo bu tipler ben mi safım bilmiyorum ki
Dısardan bakinca kendime bende kiziyorum
Ama yuze duramiyorum oyle de cinsim.
Mesela sen kagit falan hazirlamissindir diyince o an yooo diyemiyorum
Beceremiyorum
Bugun ogretmeninden gercekten rica ettim ama calistirmasini calismislardir.
Az sonra gidip alcam.

Bu haftayi atlatsam bi
Cocukda sıkılıyo okul-dershane-bi de evde ben test test diye sıkıyorum.

Ben 25 tl daha harcadim kizlar
Hamburger ekmegi,köy ekmegi,kıvırcık,yogurt,meyvesuyu,wc kagidi,bulasik sungeri aldim.
Bim oglusun dershanesinin hemen altinda illa bi ugruyorum.

Taksitleri,faturaları ödedim ya rahatladım
Onlar odenince uzerimden yuk kalkiyo.

Canım yalan söylemeden atlatmaya çalış.
Ben yalan söylememeye çalışırım o yüzden çözüm bulmakta bazen kendimi aşarım.
Öyle insanlar bi seni değil canım inan bizi de buluyor. Her yerde var onlardan.
Herşeyi öğrenmeye çalışan insanlara çok kızarım.
Belki beni de karşı taraf ilgisiz bulabilir söylediği bi şeyi unutup tekrar sorarım ama napıyım tamamen unutkanlık. Milletin herşeyini didiklemekten iyidir.

Son düzenleme:
Bizim adam da annesini özlemiş şimdi orda.
Beni götürmedi annem hasta ev dağınıktır diye:KK53:
İyi gel topla temizle goturim seni demedi.
Genelde boyle olur ya
Annem hasta yardima ihtiyaci var temizle topla ayagina tum evi temizletirler.
Yoksa kulis mu donuyo orda
Ayy ne fesatim ya:)

Kizlar benim bi kuzenim evlenirse ekimde tarih almislar buraya tasincak yakinimiza ayy Allah biliyo ya hic istemiyorum
Zirt,pirt gelcek bize
Nisanlisinida hic sevmedim esim gormedi ama eminim o da sevmez
Cok civik bi cocuk zaten yasi kucuk daha
Ayy bi de bu cikti basima
Ne dertli hatunum ben ya
Bu kuzenimle ayda yilda bir gorusuruz
Basina savruk bi tiptir
Ne hareketlerine dikkat eder ne giyimine yiyim icim gezim havasinda
Esimde pek haz etmiyo ondan
Gecen kurana geldiklerinde ayyy ne guzel bir arada oluruz,takiliriz birlikte,gelip gideriz falan dedi
Ya ben gitmem ama o zirt pirt gelcek burda baska kimsesi yok cunki
O gelir aksamda kocasi gelir buraya yer icer giderler artik
Allahim ne bahtsiz bi kulum ya
Bugun dert yanma limitimi doldurdum kizlar biliyorum bugunluk son bu.

Beni okuldan getirdi. Belli annesini çok özlemiş hasta da hem bi ziyarete gideyim dedi.
Hastalarsa ben de gideyim çorba yapıverem dedim. Aradı yemek yaptım demiş. Ev dağınık olunca bizi çağırmıyo:KK53:
Benim kv bize iş yaptırmaz. Herkesin huyu farklı işte hiç temizlik yapmayız evinde ama yemekleri birlikte yaparız.
Ben de daha fazla ısrar edip iş çıkarmıyım kadına dedim:KK45:
Eşim gitti geldi artık.
Ben eşim gibi değilim adamın acayip bi özleme huyu var.

karanfilce aile bambaska birsey,ne olursa olsun kardesten en once onlarin ici yanar sana.bak esimin o kadar ailesi varda ne oluyor gene yapayanliz,benimkilerde uzakta.Annem dediki gel burda ameliyat ol,sanada kizinada bakarim
ne o gelebiliyor,ne ben gidebiliyorum,gurbette olmak boyle birsey iste...

Eşim bana göre daha duygusal biridir. Ben de soğuk nevale.
Ben de özlerim severim ama eşim daha başkadır.
Mesela o annesigilde gayet rahat eder salar bi kendini bense evimden başka yerde pek rahat edemem.

Back